FeelingHigh parašė:
[quote]H4rdC0r3 parašė:
[quote]LeRojus parašė:
Zmogus klausia kaip LoL pradet zaist o ne apie Dota 2 eina kalba ir nepradekit FanBoy karu tarp Dotos 2 ir LoL cia tas pats bus kas COD vs BF 3 ^Sorry us free post^
Nu tegu ir žaidžia tą LoL'ą, aš tik pasakau, kad DotA2 yra newbie friendly..[/quote]
Tas jau tiesa , DotA'os community draugiškesnis , kaip , kad man buvo:
Bandžiau žaisti LoL ir pataikiau į match'ą su kažkokiu (Vilniaus) lenku. Nežinojau kaip žaist ir variau spėliojimo būdu. Krč tas lenkas paprašė manęs Skype'o . Aš kaip ir normaliai , pakviečiau į Skype'ą , galvoju nu normaliai išsiaiškinsiu kas kur kaip , bet ne pasirodo , klydau...
Atsiliepė kažkoks pusiau lenkiškai varantis 11 metų pacukas ir pradėjo ant manęs belekaip ragą stumti ir vadint n00b'u , camper'iu ir pan. Numečiau "ragelį" ir supratau , kad neverta prasidėt. Taigi nuo tos dienos nutariau niekada nebežaist LoL'o...
H4rdC0r3 parašė:
[quote]LeRojus parašė:
Zmogus klausia kaip LoL pradet zaist o ne apie Dota 2 eina kalba ir nepradekit FanBoy karu tarp Dotos 2 ir LoL cia tas pats bus kas COD vs BF 3 ^Sorry us free post^
Nu tegu ir žaidžia tą LoL'ą, aš tik pasakau, kad DotA2 yra newbie friendly..[/quote]
Tas jau tiesa , DotA'os community draugiškesnis , kaip , kad man buvo:
Bandžiau žaisti LoL ir pataikiau į match'ą su kažkokiu (Vilniaus) lenku. Nežinojau kaip žaist ir variau spėliojimo būdu. Krč tas lenkas paprašė manęs Skype'o . Aš kaip ir normaliai , pakviečiau į Skype'ą , galvoju nu normaliai išsiaiškinsiu kas kur kaip , bet ne pasirodo , klydau...
Atsiliepė kažkoks pusiau lenkiškai varantis 11 metų pacukas ir pradėjo ant manęs belekaip ragą stumti ir vadint n00b'u , camper'iu ir pan. Numečiau "ragelį" ir supratau , kad neverta prasidėt. Taigi nuo tos dienos nutariau niekada nebežaist LoL'o...[/quote]
RU regijonas Dotoje irgi ne toks draugiskas :D pamenu losiau match, mus kapoja, rusas per mic'a man reke vos ne -" DAVAI DAVAI NIGHTSTALKER DAVAI" nu as ten pameginau 1vs3 imti agresyviu zaidimu (kuris retai kada pasiteisina), nu ir viena civuaka beveik uzkapojau ir nudejo mane kiti... Tadat as rusas susinervines pradejo ant manes stumti, nors tame match, savo team'e buvau geriausiai losiantis, nes kiti tik random feed'ino ir tik assistus rinkosi is manes....