📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
NEXT COD LOL DUTY
40 žinutės · 10,261 peržiūros
🕐 2013-06-24 18:51 #31
Na kai zaidziu Cod sp, tai nesistengiu jo kaip nors vertinti, ar dar kazka, tiesiog megaujuos zaidimu ir zaidziu toki koks yra... MW serija dar px palyginus su BO2 kosmonautais ir zirgais istrigusiais zemeje...
🕐 2013-06-24 18:54 #32
Melnikas parašė:
Na kai zaidziu Cod sp, tai nesistengiu jo kaip nors vertinti, ar dar kazka, tiesiog megaujuos zaidimu ir zaidziu toki koks yra... MW serija dar px palyginus su BO2 kosmonautais ir zirgais istrigusiais zemeje...

Bandžiau mėgautis MW2, MW3, BO2 (BO man patiko), bet po 2-3 misijų nebesinori jungti žaidimą, jausmas lyg žaiščiau Serious Sam su truputėliu realistiškumo.
🕐 2013-06-25 00:18 #33
requiemn parašė:
[quote]Melnikas parašė:

Bandžiau mėgautis MW2, MW3, BO2 (BO man patiko), bet po 2-3 misijų nebesinori jungti žaidimą, jausmas lyg žaiščiau Serious Sam su truputėliu realistiškumo.[/quote]
O kas negerai buvo su MW2 ir MW3. Asmeniskai jie vieni geriausiu COD.
🕐 2013-06-25 08:41 #34
FifaEvolutionify parašė:
[quote]requiemn parašė:
[quote]Melnikas parašė:

Bandžiau mėgautis MW2, MW3, BO2 (BO man patiko), bet po 2-3 misijų nebesinori jungti žaidimą, jausmas lyg žaiščiau Serious Sam su truputėliu realistiškumo.[/quote]
O kas negerai buvo su MW2 ir MW3. Asmeniskai jie vieni geriausiu COD.[/quote]
Isvis kas ten gerai su tuo COD?
🕐 2013-06-25 09:03 #35
FifaEvolutionify parašė:
[quote]requiemn parašė:
[quote]Melnikas parašė:

Durnas siužetas, WW3 tarp JAV ir Rusijos lol, kiekvieno amerikiečio baimė išsipildė.Jau geriau BO2 būtų apie WW3, BO laikotarpis logiškai atitinka.
Gameplay kaip Serious Sam, kas 50 metrų po priešų banga, betrūksta minigun.Ir dar pats priešų AI durnas, 30 priešų prieš 5 musiškius, ir mes laimim lol, nes sunkumų nekyla.
Man geriausi 1-4 CoD, na dar WaW visai nieko.Dar BO dėl siužeto.
Redaguota 2013-06-25 09:06
🕐 2013-06-25 09:24 #36
requiemn parašė:
[quote]FifaEvolutionify parašė:
[quote]requiemn parašė:
[quote]Melnikas parašė:

Durnas siužetas, WW3 tarp JAV ir Rusijos lol, kiekvieno amerikiečio baimė išsipildė.Jau geriau BO2 būtų apie WW3, BO laikotarpis logiškai atitinka.
Gameplay kaip Serious Sam, kas 50 metrų po priešų banga, betrūksta minigun.Ir dar pats priešų AI durnas, 30 priešų prieš 5 musiškius, ir mes laimim lol, nes sunkumų nekyla.
Man geriausi 1-4 CoD, na dar WaW visai nieko.Dar BO dėl siužeto.[/quote]
O man MW2 MW3 patiko. Dzin bega ar ne tos priesu bangos. Issaudai ir viskas.
🕐 2013-06-25 11:28 #37
COD 4 ir MW2 man asmeniskai patiko,o mw3 toks puse velnio dar buvo,bet man juokingiausia apie naujausius cod(MW3 ir bo2) jei kam ydomu tai net medal of honor allied assault ilgesnis uz juos ir man paciam nuo WW2 zaidimu medal of honor paciam labiau patiko negu cod
Redaguota 2013-06-25 11:41
🕐 2013-06-25 11:35 #38
Man tai visi Cod'ai patiko, nes net nesistengiau ju vertinti, ar kaip nors kritiskai juos apzvelgti... Zaidziau tokiu "px" rezimu ir megavaus tokiu zaidimu, koks jis buvo... Bet liudniausias faktas - Cod4 atrastas wall runinimo bug'as (tipo begi greiciau) buvo ismegintas, MW2, MW3, BO2 - ir visuose jis veikia... Cod ne kiek nepatobulejo, tik buvo dedamos HD visokios meslinos texturos ir keliami reikalavimai....
🕐 2013-06-25 13:42 #39
Man tai BO istorija labai patiko, kažkas kitokio buvo. Taip tai nebuvau prieš cod serija neikiek, smagu kartais pasišaudyt truputi, nervus išliet ir padėt žaidima į šoną. O dar apie bf3 or cod sp, tai BF3 sp yra daug blogesnis, nes viskas daugiau mažiau imta iš cod ir dar suklijuota nekaip.
🕐 2013-06-25 14:00 #40
BF3 tik del mp... Cod'as - del nieko... Cod4 mp yra geriausias, toliau i mw2 ir mw3 prikiso visokio meslo nereikalingo...
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti