📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
SkyBlock serveris.
16 žinutės · 4,495 peržiūros
🕐 2013-05-02 19:07 #1
Sveikučiai.Norėčiau pranešti tokią žinią, kad egzistuoja gan neblogas skyblock tipo serveris.
Ip: mc.skymc.lt
Web: skymc.lt
Kodėl verta ateiti?
Todėl, kad tik šiame serveryje galėsite kurtis savo saloje gyvenvietes, parduotuves.
Ar skyblock tipas sunkus?
Taip, ypač kai būna naktis, prisidaro daug mob'ų jūsų saloje, tokių kaip creeper'iai/pasalūnai kurie gali susprogdinti jūsų sala, todėl naktį reikia būti pasiruošus.
Serverio resursai:
RAM - 4608 MB
Vieta - 30 GB
24/7 Be lagg.
🕐 2013-05-02 19:27 #2
Gal pamokele galetum sukurt kaip plugina pasidaryt?
🕐 2013-05-02 19:32 #3
Kokį pluginą?
🕐 2013-05-02 20:19 #4
Plugina su kuriuo kekvienas zmogus gali turet savo sala.
🕐 2013-05-02 20:39 #5
Nenoriu labai viešint nes prasidės serverio kopijos, teks pačiam bukkit'e ieškotis ;)
🕐 2013-05-02 20:44 #6
Man tavo plugino nereikia. Aciu padejai issiaiskint kad esi melagis.
🕐 2013-05-02 21:15 #7
DarthVader parašė:

Smart guy :D
🕐 2013-05-02 22:10 #8
DarthVader parašė:
Ką aš pamelavau?
🕐 2013-05-02 22:18 #9
xzygiusx parašė:
[quote]DarthVader parašė:
Ką aš pamelavau?[/quote]
"Kodėl verta ateiti?
Todėl, kad tik šiame serveryje galėsite kurtis savo saloje gyvenvietes, parduotuves." "Gal pamokele galetum sukurt kaip plugina pasidaryt?" "Nenoriu labai viešint nes prasidės serverio kopijos, teks pačiam bukkit'e ieškotis "
🕐 2013-05-02 23:07 #10
xzygiusx parašė:
Nenoriu labai viešint nes prasidės serverio kopijos, teks pačiam bukkit'e ieškotis ;)

Kad as uzsiimciau tokio servo kuryba kaip SkyBlock neymanoma. Ir be to, geriau pasakytum pavadinima, nes surast tai suras, tik laika isvaistys.

P.S. servo nesukursi y jy nesukises pinigu, zmonems per brangu kurti SkyBlock vien del to kad zaidimo tipas nepopuleros, taigi nemanau kad kas nors kopijuos
🕐 2013-05-03 06:42 #11
viliuxaaa parašė:
[quote]xzygiusx parašė:

Kad as uzsiimciau tokio servo kuryba kaip SkyBlock neymanoma. Ir be to, geriau pasakytum pavadinima, nes surast tai suras, tik laika isvaistys.

P.S. servo nesukursi y jy nesukises pinigu, zmonems per brangu kurti SkyBlock vien del to kad zaidimo tipas nepopuleros, taigi nemanau kad kas nors kopijuos[/quote]

Nieko nenukopins , Lietuvoje yra ir bus populiariausi servai su random map'u ir Survival režimu.
🕐 2013-05-03 17:18 #12
viliuxaaa parašė:
[quote]xzygiusx parašė:

P.S. servo nesukursi y jy nesukises pinigu, zmonems per brangu kurti SkyBlock vien del to kad zaidimo tipas nepopuleros, taigi nemanau kad kas nors kopijuos[/quote]Apsirikai ir pasakei tikrą nesamone, į serverį nesukišau nei cento, pradžioje padėjo keli remėjai kurie nupirko hosta, o toliau viskas vystėsi sėkmingai.Mano serveriui apie 2Mėnesiai ir jau sms'ais uždirba Virš 1000Lt+Į dieną serveryje buna po 40žmoniu
Į
Redaguota 2013-05-03 17:20
🕐 2013-05-03 17:23 #13
xzygiusx parašė:
[quote]viliuxaaa parašė:
[quote]xzygiusx parašė:

P.S. servo nesukursi y jy nesukises pinigu, zmonems per brangu kurti SkyBlock vien del to kad zaidimo tipas nepopuleros, taigi nemanau kad kas nors kopijuos[/quote]Apsirikai ir pasakei tikrą nesamone.Mano serveriui apie 2Mėnesiai ir jau sms'ais uždirba Virš 1000Lt+Į dieną serveryje buna po 40žmoniu[/quote]

Dėl serverių populiarumo jis pasakė tiesą.
Be to nemeluok kitiems , o prisidirbsi juodai.
🕐 2013-05-03 17:30 #14
FeelingHigh parašė:
[quote]xzygiusx parašė:
[quote]viliuxaaa parašė:
[quote]xzygiusx parašė:

P.S. servo nesukursi y jy nesukises pinigu, zmonems per brangu kurti SkyBlock vien del to kad zaidimo tipas nepopuleros, taigi nemanau kad kas nors kopijuos[/quote]Apsirikai ir pasakei tikrą nesamone.Mano serveriui apie 2Mėnesiai ir jau sms'ais uždirba Virš 1000Lt+Į dieną serveryje buna po 40žmoniu[/quote]

Be to nemeluok kitiems , o prisidirbsi juodai.[/quote]
Nejuokink žmogau tai ką jis pasakė višiška netiesa.Skyblock niekas nekuria nes yra vaikai, vaikai temoka sukurt šūdina pvp serverį, o dėl serverio džiaugiuosi, kad yra toks sėkmingas :)
🕐 2013-05-03 17:35 #15
xzygiusx parašė:
[quote]FeelingHigh parašė:
[quote]xzygiusx parašė:
[quote]viliuxaaa parašė:
[quote]xzygiusx parašė:

Be to nemeluok kitiems , o prisidirbsi juodai.[/quote]
Nejuokink žmogau tai ką jis pasakė višiška netiesa.Skyblock niekas nekuria nes yra vaikai, vaikai temoka sukurt šūdina pvp serverį, o dėl serverio džiaugiuosi, kad yra toks sekmingas :)[/quote]

Aha , po to kaip įprasta visiems serverių "biznieriams" užtrauksi seną gaidą , paliksi serverį dar mėnesiui , prisirinksi dar pinigų iš lengvatikių , o po to ate visiems , servas uždaromas , nėra pinigų už hostą...
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti