📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
IP adresai ! !
66 žinutės · 17,780 peržiūros
🕐 2013-05-20 00:39 #31
Px, tavo telefonas, tu uz jy sumokejai, turi visa teise y jy ir viska kas jame yra. Zmogus per savo durnuma ir prasvilpe ta savo 8K + dar per pokery.

Mastyk blaiviai, jug ne nuo banko korteles imi pinigus, o nuo tai kazkokio zaidimo - pokerio, kuriamia zaisdamas islosi pinigus. Galvoji tas zmogus ziures tavo IP? Nyfyga as manau, o jei bijai, palauk koky menesiuka dar ir tik tada nuimk pinigus, manys zaidimas buginasi ir pan. Vienu zodziu esme ta, kad jo kalte, kad neapsiziurejo per savo kvailuma. Durnas reikalas moket bauda, kad nuskaitei pinigus nuo zaidimo pokerio islostu pinigu.
🕐 2013-05-20 01:24 #32
TheLancer parašė:
*.. Krč.. Nupirkau telefa, o ten prijungtas pokeris ir gmail (Pokerio saskaitoi apie 8K litu) Kaip man juos siulot ištraukt, kad jeigu jis pasiskus, neatsektu pagal IP?

Wow, wait what? 8K lt :D ?
Nu zmogau čia tau pasisekė .
O dėl nuėmimo, tai paprastai daryt reikia, kai ir Viliuxa sakė, tik aš patikslinsiu .

Telefoną pirkai tu, o nuo tol kol tu jį turi, tu turi pilną teise į viską kas yra telefone .
Tai reiškia, kad tu gali nusiimt pinigus, ir tau niekas nieko nepadarys .
Nes pardavėjas buvo kvailys, ir nepažiūrėjo .
O vestis gali į betkieno sąskaitą, kad ir į tėvu px, niekas nieko padaryt negalės, nes tu vedeisi iš savo telefono .
O iš to žaidimo persivest lengviau negu lengva . Pasikeiti, banko sąskaitą, ir pasidedi 8K į savo kišene, paskui programas visas ištrini darai telefono system restore, ir fsio .
🕐 2013-05-20 08:13 #33
1 O ar tas telefonas su dukumentai pirktas?
2 Manau geriausei pervedinet pinigus i savo naujai sukurta paypal saskaita.
3 Cia ziauriai slidus dalkas jei labai nores tai ir atseks,jau dabar kiek pecaku primetei...Bet jai tikrai lb nori tai palauk bent menesi.
🕐 2013-05-20 11:40 #34
modis741 parašė:
3 Cia ziauriai slidus dalkas jei labai nores tai ir atseks,jau dabar kiek pecaku primetei...Bet jai tikrai lb nori tai palauk bent menesi.
Kas nenorėtų tokios kraupios sumelės :D
🕐 2013-05-20 12:18 #35
WezZinG parašė:
[quote]modis741 parašė:
Kas nenorėtų tokios kraupios sumelės :D[/quote]

Visi norėtu bl :D
🕐 2013-05-20 12:56 #36
8k aik tu nx
🕐 2013-05-20 13:50 #37
Čia reikėtu pažįstamų teisininkų ir jų pasiklaust,kas kaip ,tada butu ramų
🕐 2013-05-20 15:43 #38
*. Agi, galėtum ~ 15 lt sms ? Dwj, žiauriai reik, kas tau tiek tėr iš 8.000 ? :D
🕐 2013-05-20 15:58 #39
AnoNyM parašė:
*. Agi, galėtum ~ 15 lt sms ? Dwj, žiauriai reik, kas tau tiek tėr iš 8.000 ? :D

Man irgi 15Lt reik :D
🕐 2013-05-20 16:18 #40
Lol, am 10 lt galetum? Nes labai reikia, nedaug gi cia :c ;D
🕐 2013-05-20 16:32 #41
Telefonas yra nupirktas, bet jis be dokumentu (tame ir problema) Policija paklaususi iš kur telefona gavau, reikėtu įrodyt, o aš to negalėčiau padaryti nes neturiu dokumentu, straipsnis jau butu, nesvarbu, kad ne aš pavogiau... O dėl gmail logu, tai nežinau... Jo gmail'as buvo prijungtas, kai tik gavau telefona... Byb*, sakyčiau norėjau savo gmail prisijungti (Norėdamas atjungti juk reikia į jo gmail įlysti) Nu krč, imsiu tuos litus, jei ką, tai gal pranešiu į kokia zona uždarys, atvažiuosit tikiuosiu aplankyt.. :D
Redaguota 2013-05-20 16:39
🕐 2013-05-20 17:10 #42
TheLancer parašė:
Telefonas yra nupirktas, bet jis be dokumentu (tame ir problema) Policija paklaususi iš kur telefona gavau, reikėtu įrodyt, o aš to negalėčiau padaryti nes neturiu dokumentu, straipsnis jau butu, nesvarbu, kad ne aš pavogiau... O dėl gmail logu, tai nežinau... Jo gmail'as buvo prijungtas, kai tik gavau telefona... Byb*, sakyčiau norėjau savo gmail prisijungti (Norėdamas atjungti juk reikia į jo gmail įlysti) Nu krč, imsiu tuos litus, jei ką, tai gal pranešiu į kokia zona uždarys, atvažiuosit tikiuosiu aplankyt.. :D

Nepilnamečių į zoną neuždaro ir neuždarys. Kaip ir sakė kažkas iš praeitų puslapių šios temos, tai yra tavo telefonas ir tu ką nori su juo ta darai, pardavė tau su palikimu pokerio tai jie tavo ir yra, tavo vietoje būčiau jau nusiemes tuos litus, nusipirkęs pc arba procentams kaupt ir viskas ištrini visą telefoną bus kaip naujas ir toliau ramiai gyveni, nes kol tie litai bus tavo telefone tol neramei jausiesi čj. Sekmės.
🕐 2013-05-20 17:43 #43
Melnikas parašė:
Lol, am 10 lt galetum? Nes labai reikia, nedaug gi cia :c ;D

Prasideda bl :D ..

+ Kai pirkai telefoną, žmogui pinigus į rankas davei? Ar į sąskaitą pervedinėjai?
Redaguota 2013-05-20 17:56
🕐 2013-05-20 18:22 #44
:D:D:D:D:DTj gal man tada 200lt kas cia yra nuo 8k:D:D:D:D:D:D:D
🕐 2013-05-20 18:27 #45
TheImprezaWRX parašė:
:D:D:D:D:DTj gal man tada 200lt kas cia yra nuo 8k:D:D:D:D:D:D:D

Tai visus 8K atiduosiu tau. :D.
Pirkdamas telefa pinigai buvo perduoti i ranka
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti