🕐 2013-07-28 09:38
Paprašiau svetainės ir klano pavadinimo, bet nieko negavau, tai turbūt apsimelavęs? Gal ir yra koks, bet abejoju, kad tie 70 žmonių aktyvūs ir kad jūs kažką organizuojat.
ponasvelnes parašė:
ha
noobs
perka geima
as piratintam lietuviu clane jau senai esu ten virs 50 zmoniu ir turim du servus
viena napaleonic ir viena native
i napaleonic siege serva daugiausia isvisu piratintu servu ateina
pirates arghh
cause we don t have money to suport companies :C
ponasvelnes parašė:
ha
noobs
perka geima
as piratintam lietuviu clane jau senai esu ten virs 50 zmoniu ir turim du servus
viena napaleonic ir viena native
i napaleonic siege serva daugiausia isvisu piratintu servu ateina
pirates arghh
cause we don t have money to suport companies :C
R0x0y parašė:
Nepradėk įzivaizduot, niekas clanų piratiniuose nekuria -_- o jei ir kuria tai nerimti dažniausiai.
ponasvelnes parašė:
gerai as net nesnekesiu tu esi ne piratas piratu puslapy kaip jautiesi ? smagu ?
as sakau kaip yra xmd clana sukure lietuvis bet jis pasitraukie ir uzsinieciai pajieme clana
ir ten yra simta kartu daugiau modifikaciju negu realime nes piratai mieksta modus daug labiau negu nepiratai
perfert world then kaip amateur modas laikomas yra daug geresniu kuriu nevardinsiu nes as visad pamirstu pavadinimus
jeigu jau toks anti piratas idomu ka veiki piratu puslapi gal tu koks nsa snipas * ?
ponasvelnes parašė:
nu as nelosiu nort modifikacijos bet perfect world tai esu loses ten laisvai tiesiok prisijungiau ir auto atsiunte visko ko reikiajo