📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Half life 2
27 žinutės · 6,541 peržiūros
🕐 2013-07-07 12:48 #16
;( jau verkiu
🕐 2013-07-07 12:54 #17
* , mikrafas zyzia, komentavimas neidomus ,kaip ir pats video. zodziu..................
🕐 2013-07-07 13:10 #18
muilas parašė:
* , mikrafas zyzia, komentavimas neidomus ,kaip ir pats video. zodziu..................

yra tiė kuriem patiko ir mano kitų nuomonė neidomi
🕐 2013-07-07 13:54 #19
TheSquaredLANDYNE parašė:
[quote]muilas parašė:

yra tiė kuriem patiko ir mano kitų nuomonė neidomi[/quote]
Reikia klausyti visu nuomones. Tik taip zinai kur darai klaidas ir bandai jas taisyti kad video kita karta iseitu kuo geresnis.
🕐 2013-07-07 13:58 #20
FifaEvolutionify parašė:
[quote]TheSquaredLANDYNE parašė:
[quote]muilas parašė:

Reikia klausyti visu nuomones. Tik taip zinai kur darai klaidas ir bandai jas taisyti kad video kita karta iseitu kuo geresnis.[/quote]

Šita tai aš suprantu bet jam viskas nepatinka ka darau o va yra tokiu žmonių kurie pasako normaliai ko trūksta o čia kažka beviltiško kalba pokol negausiu nauju ausiniu su mikrafonu tol zys viskas
🕐 2013-07-07 13:59 #21
Visas dalis buvau parejas tuos epizodus...
🕐 2013-07-07 14:19 #22
viskas cia gerai... tik iranga pakeiti ir viskas butu gerai jai nebutu fantastiska! :D
🕐 2013-07-07 18:02 #23
palaukim menesiuka ar maziau ir manau kad viskas bus geriau.
🕐 2013-07-07 22:28 #24
TheSquaredLANDYNE parašė:
[quote]FifaEvolutionify parašė:
[quote]muilas parašė:

Reikia klausyti visu nuomones. Tik taip zinai kur darai klaidas ir bandai jas taisyti kad video kita karta iseitu kuo geresnis.[/quote]

Šita tai aš suprantu bet jam viskas nepatinka ka darau o va yra tokiu žmonių kurie pasako normaliai ko trūksta o čia kažka beviltiško kalba pokol negausiu nauju ausiniu su mikrafonu tol zys viskas[/quote]
Nezinau ar ka pakeis iranga nauja. Bet jei taip... :)
🕐 2013-07-07 23:10 #25
FifaEvolutionify parašė:
[quote]FifaEvolutionify parašė:
[quote]muilas parašė:

Šita tai aš suprantu bet jam viskas nepatinka ka darau o va yra tokiu žmonių kurie pasako normaliai ko trūksta o čia kažka beviltiško kalba pokol negausiu nauju ausiniu su mikrafonu tol zys viskas[/quote]
Nezinau ar ka pakeis iranga nauja. Bet jei taip... :)[/quote]

as su juo esu pazystamas, pas jy balsas ziauriai geras bet kazkodel per video s... net pats nzn kodel
🕐 2013-07-07 23:15 #26
Jei yra noras, bus ir pasekmes ;)
🕐 2013-07-08 12:46 #27
Lukasamba parašė:
Jei yra noras, bus ir pasekmes ;)

va tokius žmonės gerbiu ačiū tau labai (y)
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti