user-nu zinok man is taves juokas ima,kad antra tokia pat tema sukuriai,tai gal dar eik sukurk 10 temu ''Pasiulykit zaidima'' ka??Viena tema ir yra bet ne tau reikia antros kuri niekam tikus,nes viena jau yra tokia sukurta
TEMA NUKOPIJUOTA! http://www.gameris.lt/forum/viewthread.php?thread_id=9427 mano senesne! kam kurti nauja?!
pas mane windows 7 Ultimate
heLy - Kame tu skaitai kaip kopija? Jeigu tavo tema sukurta 2011 - 2012 metais tai ką aš neturiu teisės sukurti panašia? www.gameris.lt taisyklėse neparašyta kad jeigu žmogus sukūrė tema prieš 1 - 2 metus ją negalima sukurti panašia...
Windows 7, norejau ir 8 isirasyt bet draugu paklausinejau sako meslas tas 8, daugiau reikalu tik su jais turesi, ir ne visus zaidimus zaisi....
Windows 7 Ultimate. Bet bandes ir Mac'us ir Linux'us. Dar buvau isirases win 8, bet * paskutinis tie 8, tai kai uzluzo atgal i 7 atsikeliau.
bet tai koks tikslas kurti nauja jaigu tokia pati yra db net turbut daugelis neprabalsavo sitoje nes senoje prabalsavo.
dezymvm - O mac'us pc esi bandęs?
heLy parašė:
bet tai koks tikslas kurti nauja jaigu tokia pati yra db net turbut daugelis neprabalsavo sitoje nes senoje prabalsavo.
Sakyk nesakęs bet jiem vistiek nedaeina, kad tema jau yra sukurta ir vistiek bando kažką atsikirsti. Nėra tolko čia ginčytis su jais. User - taisyklėse aiškiai parašyta, įdėmiai paieškokite ar tokia tema jau nebuvo sukurta ir tada gali kurti naują temą. Kiek tau dar į tavo smegenėles reikės tai kartoti ???
Redaguota 2013-07-14 13:49
Bet kodėl man nerodė tos temos? ir dabar nerodo... Aš ją pamačiau tik per linką...
Viska rodo. Atmazai... Atmazai everywhere...