CH3RRY parašė:
[quote]muilas parašė:
[quote]CH3RRY parašė:
Buvau susidures su problema"display driver stopped responding and has recovered" susitvarkiau ja . Taciau zaidziant zaidimus niekas nepasikeite, vis dar stabdo man juos kompas, esu priverstas viska zaisti minimaliais nustatymais, buna fps drop`ai. Tikiuosi is jusu pagalbos, is anksto dekui
Yo ReconInANutshell :D YO! . Idomu man kiek cpu ir ram yra naudojami (zaidziant aisku) ,laikui begant viskas genda :D.
Kokia vga? Jei tu cia is tikru tas recon tai speju gtx 560? Paziurek tada GPU , jei ten gpu usage yra "spike" tokie (dazniausiai buna kai fps dropas ,ten ir spike buna ) tai tada gpu problema. Beje pabandyk atsinaujinti driverius.[/quote]
kiek skaiciau tai galiu bandyt windows persirasyt, nors nesu tikras del to kad pades. Ir beto is kur tu mane zinai? ;) driveriai atnaujinti, o del situ spike tai pirma karta tokius girdziu, jei gali apsviesk mane :)[/quote]
zinau tai zinau :D nu jei yra galimybe windowsus persirasyt tai ir daryk taip , tik savo bf klipus issaugok :D. o spike nu pvz
http://gyazo.com/329aa1a6d46303c9d014929a3868cade
taip staigiai i apacia ir vel i virsu tas speed'as :d (cia kadangi zaidima isjunge ,todel lygiai.)