📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Stringantys, leti zaidimai, FPS dropai
17 žinutės · 4,386 peržiūros
🕐 2013-08-21 23:32 #16
CH3RRY parašė:
[quote]muilas parašė:
[quote]CH3RRY parašė:
[quote]muilas parašė:
[quote]CH3RRY parašė:
[quote]muilas parašė:
[quote]CH3RRY parašė:
[quote]tyrasvyras parašė:
Keisk termopastą, termopadus, žodžiu daryk viską, kad aušinimas būtu p i z d i e t s koks geras ;)

blemba pas mane 5 ventiliatoriai stovi, nesuprantu kas per chujnia :D;) pc dalys isvalytos..nebent kur nedavaliau, pc nera * nes pirktas pries pora metu tai dar siu metu zaidimus tikrai traukciau, bet vat uzknisa kad zaidimai veikia ne taip kaip turetu[/quote]
Gal pirkai bundle ir Crysis 2 isirasiai?[/quote]

ne nepirkau, o kodel klausi?[/quote]
Nes man ir mano draugams prasidejo massive fps dropai visuos zaidimuos del Crysis 2 . Tik istrynem -pasibaige fps dropas.[/quote]

ne kazka..... net nezinojau, kad tokie bajeriai gali but[/quote]
Vienu zodziu ... ikelk likusius zjbs video i utube ir perrasyk windows:D[/quote]

klausyk gal turi bf3 accounta ?:D[/quote]
:D geras klausimas, geras. Taip ,atsakymas -taip. Lmgmasteri :D ... * dark betrayed:D
Jau turetu daeiti :D
🕐 2013-08-24 08:11 #17
muilas parašė:
[quote]CH3RRY parašė:
[quote]muilas parašė:
[quote]CH3RRY parašė:
[quote]muilas parašė:
[quote]CH3RRY parašė:
[quote]muilas parašė:
[quote]CH3RRY parašė:
[quote]tyrasvyras parašė:
Keisk termopastą, termopadus, žodžiu daryk viską, kad aušinimas būtu p i z d i e t s koks geras ;)

blemba pas mane 5 ventiliatoriai stovi, nesuprantu kas per chujnia :D;) pc dalys isvalytos..nebent kur nedavaliau, pc nera * nes pirktas pries pora metu tai dar siu metu zaidimus tikrai traukciau, bet vat uzknisa kad zaidimai veikia ne taip kaip turetu[/quote]
Gal pirkai bundle ir Crysis 2 isirasiai?[/quote]

ne nepirkau, o kodel klausi?[/quote]
Nes man ir mano draugams prasidejo massive fps dropai visuos zaidimuos del Crysis 2 . Tik istrynem -pasibaige fps dropas.[/quote]

ne kazka..... net nezinojau, kad tokie bajeriai gali but[/quote]
Vienu zodziu ... ikelk likusius zjbs video i utube ir perrasyk windows:D[/quote]

klausyk gal turi bf3 accounta ?:D[/quote]
:D geras klausimas, geras. Taip ,atsakymas -taip. Lmgmasteri :D ... * dark betrayed:D
Jau turetu daeiti :D[/quote]

nedaeina
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti