📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
🔒 UŽDARYTA neistariu r raides
135 žinutės · 33,852 peržiūros
🕐 2013-11-05 16:36 #16
PC GaMeR parašė:
Bandyk tarti tokius žodžius kaip:Traktorius,riedulys,rurinkis.Ar pnš...

:D rurinkis... Siaip uzuojauta jam, bet kai pagalvoji ka rasinejo cia speju pagalbos nelabai sulauks, nebent is tu kurie nemate jo praeitos temos... Beje kaip sekas savo issvajota cs:go lost?? Losi dienom, naktim kaip sakei?? Beje kaip su ta ,,panele'' sekas...?
🕐 2013-11-05 16:37 #17
nieks tau nepadės, nieko nepadarysi
Redaguota 2013-11-05 16:37
🕐 2013-11-05 16:38 #18
Įsivaizduoju, kaip iš jo žvengė kiti kai pasakė r nemoku ištart :D
Duosiu tau tris patarimus:
Trink gamerio acc ir čia daugiau šitam psl nesirodyk.
Trink nx MC.
Ieškokis logopedo, nes kitaip nieko nebus.
🕐 2013-11-05 16:38 #19
Geriausias pratimas tai: Trinki rūrą į bordiūrą kol pakils temperatūra.
🕐 2013-11-05 16:41 #20
O ka jis jau tokio padare? Apsvieskit mane.
🕐 2013-11-05 16:47 #21
BaconStrip parašė:
O ka jis jau tokio padare? Apsvieskit mane.

Didysis paprašaikininkas.
http://gameris.lt/forum/viewthread.php?thread_id=10534&rowstart=0
🕐 2013-11-05 16:48 #22
Cituoju: jauciu cia visi stori su akinais nolifer bet piratai gaila nupirkti zaidima ubgai visus nuzuydciau jus lopetos visus is* per sikna bl ir sukaposu by.by likau be jus be panos ar supart be panos as de.bilai

* ciu.pilk *e arba duodi tu * arba as tau sikna sudraskysu

modiz vaikas kam kvieti jei neturi cs go supis.tas sukcius laizyk sikna py.dare tu kr.w jauciu nolifer esi beto vaikas nenorejo susitikti

dw ryx0 atsiusk buk zmogus mldc esi atsiusk nu nors zinosi kad kazka laiminga padare ir gera darba nu zodziu mano el pasta 1 post mate jei persigalvosi atsiusk please o del kitu del valfiai esat dur.ni o ypac modiz arba draugauji ar duodi cs go o jis man redtube link dave sto.ras ryz.as siknus nenorit ir neduokit bl.et uzp.isot rimtai prasyt galvojau bus o cia ub.gai kr.w visko jiems gaila ir gaila by.by per aky matau kad vistiek negausiu neverta cia ir lankytis supisti is.gamos ciur.kos nx kr.w slyks.tines esat visi py.darai by.bus grauziat vieno kito nervai mane nuzudys nu atsiuskit plz kas nors ar nera jau geru zmoniu

🕐 2013-11-05 17:01 #23
IS pradziu man jo gaila buvo bet kai paskaiciau kaip ant visu stumti pradejo tai ka zinau... O tas tai prajuokino ziauriai "* ciu.pilk *e arba duodi tu * arba as tau sikna sudraskysu" :DDDD Durnnns... Zodziu taip... Del CS... Susirask darba. Nesitikek nieko gauti uz dyka nes siais laikais net ir i dantis nemokamai negausi (bet mes isimtis esam) kai mus izeidi antra karta pagalbos nesitikek. Juoktis is tavo problemos negalima tad sakau dar karta. Lankykis pas logopeda ir nebesidaryk cia gedos.
🕐 2013-11-05 17:02 #24
Zmones! Kadangi retardas kazko praso ir tema darosi bereikalinga as ja pagyvinsiu!

As neistariu L raides, ka patartumete? "Lasas" tariu kaip "vasas" ta prasme man L kaip V gaunasi, "lol" tegaliu sakyt liol normaliai....
🕐 2013-11-05 17:03 #25
Melnikas parašė:
Zmones! Kadangi retardas kazko praso ir tema darosi bereikalinga as ja pagyvinsiu!

As neistariu L raides, ka patartumete? "Lasas" tariu kaip "vasas" ta prasme man L kaip V gaunasi, "lol" tegaliu sakyt liol normaliai....

Cia dar viena lempa. :D
🕐 2013-11-05 17:06 #26
Nieko cia lempi.sko, juolab juokingo ar linksmo... Klausiu rimtai, o ne kad cia postu pasirinkti rasant "lempi.ska" nenaudinga informacija...
Redaguota 2013-11-05 17:06
🕐 2013-11-05 17:10 #27
GTx parašė:
negaliu kai juokas ima nuo šito.

* ciu.pilk *e arba duodi tu * arba as tau sikna sudraskysu

Zinai, pritariu tavo profilio komentarams...
🕐 2013-11-05 17:26 #28
Ne jam rimtai reik pc uzlaust, atgrubnagis nelaimingas. Virusa nusiuskit kas jam, bus vietoi to CS:GO. Gintaxai dek jam ip ban.
🕐 2013-11-05 17:35 #29
GTx parašė:
Tai ką tau nejuokinga matos humoro jausmo neturi tikriausia nepatikau aš dėl kažko ir parašė ir viskas nesuprantu kam to reik aš irgi galiu bet ką parašyt bet aš auksinis žmogus nestumiu ant kitu nesvarbu ką kiti man parašytu.

bet šis tikrai juokingas

Tai tu kam rasei? Jam ar man? Nes jei man tai nejuokinga...
🕐 2013-11-05 17:37 #30
Baikit pjautis jūs čia, jis gi dėmesio ieško.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti