📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
🔒 UŽDARYTA neistariu r raides
135 žinutės · 33,856 peržiūros
🕐 2013-11-05 22:30 #61
aišku,kad nerimtai :D
Komanda zjbs
🕐 2013-11-05 22:31 #62
zakaras parašė:
aišku,kad nerimtai :D
Komanda zjbs

Kas tave velneu zino? :D
🕐 2013-11-05 23:18 #63
gerai nerašinėk eik fulės žėt Real-Juve :D
Redaguota 2013-11-05 23:18
🕐 2013-11-07 20:53 #64
ar nx vakar visa diena snd bandziau kazkas iseina bet taip ne aiskiai vistiek nera tikrausia gimiau svelpas ir mirsiu toks budamas nesamone * kazkoks gal mano liezuvis per mazas ir nepavyksta * tikausia ten pasakyt tevams kad uzrasytu mane pas logopeda ir sedesiu su pirmokais ot smagu bus
🕐 2013-11-07 21:35 #65
GTx parašė:
[quote]Dovydax parašė:
ar nx vakar visa diena snd bandziau kazkas iseina bet taip ne aiskiai vistiek nera tikrausia gimiau svelpas ir mirsiu toks budamas nesamone * kazkoks gal mano liezuvis per mazas ir nepavyksta * tikausia ten pasakyt tevams kad uzrasytu mane pas logopeda ir sedesiu su pirmokais ot smagu bus

Tai geriau dabar nei dar vėliau po kokiu 10 metų kai bus 26 išvis gėda bus. jei reik tai reik ką padarysi. juk nenusižudysi dėl tokios smulkmenos?[/quote]

Why not? :D Pasedėsi.. su pirmokais išmoksi tart.. Ir bus ramus ir smagus gyvenimas.. Atkentėk gedos jausmą ir gyvenk ramiai likusi gyvenimą.
🕐 2013-11-07 21:41 #66
Misseris parašė:
[quote]GTx parašė:
[quote]Dovydax parašė:

Tai geriau dabar nei dar vėliau po kokiu 10 metų kai bus 26 išvis gėda bus. jei reik tai reik ką padarysi. juk nenusižudysi dėl tokios smulkmenos?[/quote]

Why not? :D Pasedėsi.. su pirmokais išmoksi tart.. Ir bus ramus ir smagus gyvenimas.. Atkentėk gedos jausmą ir gyvenk ramiai likusi gyvenimą.[/quote]
Nueik į Youtube ir pasižiūrėk kaip ištart r raidę. Tikrai manau rasi :D
🕐 2013-11-07 21:42 #67
Misseris parašė:
[quote]GTx parašė:
[quote]Dovydax parašė:

Why not? :D Pasedėsi.. su pirmokais išmoksi tart.. Ir bus ramus ir smagus gyvenimas.. Atkentėk gedos jausmą ir gyvenk ramiai likusi gyvenimą.[/quote]
taigi * ne dėl kitų gyveni.
🕐 2013-11-07 21:45 #68
auraslt parašė:
[quote]Misseris parašė:
[quote]GTx parašė:
[quote]Dovydax parašė:

taigi * ne dėl kitų gyveni.[/quote]

Čia iš tos serijos : "Lietuviai labai nuoširdūs"
🕐 2013-11-07 21:48 #69
Pas logopedą eik, man ta pati bėda buvo, aišku kai buvo 4metai xD
🕐 2013-11-07 21:50 #70
Jau kas kas, bet idiotai dėmesio stokos nejaučia.
🕐 2013-11-08 06:22 #71
GTx parašė:
[quote]Machinery parašė:

Aš nemanau kad jei r neištaria tai jau idiot.

nebent ne taip supratau[/quote]

1.Paskaičius jo ankstesnę temą, susidaro toks įspudis.
2.Jam 16, bet problemos spręst normaliai nenori, dėl gėdos.
3.Šeima manau nuo mažens jau tokį dalyką būtų pastebėjusi, nebent visa šeima trenkta.
4.Nugyvent 16 metų neištariant raidės, kaip jis bendrauja, gal nevartoja žodžių su 'r'.
5.Čia ne sveikatingumo ar etc forumas.

Santrauka: vaikas arba * sėkmingai jus trolina ir jums tai patinka.
Redaguota 2013-11-08 06:22
🕐 2013-11-08 13:24 #72
GTx parašė:
[quote]Machinery parašė:
[quote]GTx parašė:
[quote]Machinery parašė:

3.Šeima manau nuo mažens jau tokį dalyką būtų pastebėjusi, nebent visa šeima trenkta.
4.Nugyvent 16 metų neištariant raidės, kaip jis bendrauja, gal nevartoja žodžių su 'r'.

Santrauka: vaikas arba * sėkmingai jus trolina ir jums tai patinka.[/quote]

arba dar viena išeitis jis visai nebendrauja užsidares ir r garsus keičia ir L

na arba šį temą šiaip sau.[/quote]
Per tiek metų tėvai nepastebėjo šios ydos? Vau, mes turim nematomą žmogų!
🕐 2013-11-08 13:42 #73
Machinery parašė:
[quote]GTx parašė:
[quote]Machinery parašė:
[quote]GTx parašė:
[quote]Machinery parašė:

Santrauka: vaikas arba * sėkmingai jus trolina ir jums tai patinka.[/quote]

arba dar viena išeitis jis visai nebendrauja užsidares ir r garsus keičia ir L

na arba šį temą šiaip sau.[/quote]
Per tiek metų tėvai nepastebėjo šios ydos? Vau, mes turim nematomą žmogų![/quote]

Tai gal jo tėvai alkoholikai/narkomanai arba šiaip labai užsivertę darbais.
🕐 2013-11-08 13:44 #74
O nx jūs maitinat trolį?
🕐 2013-11-08 14:07 #75
gal jus de bilai ar ka as nesuprantu, jis prase cs go ir sake kad jam 11 as 12 metu ir jis yra zirzlys pats sake kad Jo tevai * yra, tai kam Jum dar nusisneket jei beveik visi gameris.lt nariai zino apie ji de bila IR be to gtx tu CIA per daznai nusisneki , toks jausmas kad kalbi ta pati del freepostu.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti