📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
🔒 UŽDARYTA neistariu r raides
135 žinutės · 33,854 peržiūros
🕐 2013-11-05 20:28 #46
PC GaMeR parašė:
[quote]antanas98 parašė:
[quote]PC GaMeR parašė:
Bandyk tarti tokius žodžius kaip:Traktorius,riedulys,rurinkis.Ar pnš...

:D rurinkis... Siaip uzuojauta jam, bet kai pagalvoji ka rasinejo cia speju pagalbos nelabai sulauks, nebent is tu kurie nemate jo praeitos temos... Beje kaip sekas savo issvajota cs:go lost?? Losi dienom, naktim kaip sakei?? Beje kaip su ta ,,panele'' sekas...?[/quote]

Čia man??WTF??[/quote]
Tikrai ne tau. :D Chill...
🕐 2013-11-05 20:29 #47
dekui jums labai uz patarimus o del tu keiksmu atsiprasau kvailai pasielgiau tikrai nenorejau nieko izeist daugau tokiu prikolu nebus pamatysit dekui jums

pana mete mane ar nesvarbu bus tu panu beto ji man nepatiko as ieskau mielos o ji reksne labai megsta vadovauti o siaip tai dekui jums
🕐 2013-11-05 20:31 #48
Ne nu * jus pavarot, atejo krc kazkoks vaikas, demesio truksta jam, temas nesamoningas kuria o jus rasot...:D tai gal cia koki ligonines priimamaji padarom?, vietoi zaidimu dedam anketas i palata kokia ir gulam? cia reik kreiptis kad r raides neistari???????:D:D:D:D gintaxas tau pades su mielu noru(joke). BTW manau * prota cia jis, tas pats verksnys tai chuj parish cia ji suprasi.
🕐 2013-11-05 20:32 #49
Dovydax parašė:
dekui jums labai uz patarimus o del tu keiksmu atsiprasau kvailai pasielgiau tikrai nenorejau nieko izeist daugau tokiu prikolu nebus pamatysit dekui jums

pana mete mane ar nesvarbu bus tu panu beto ji man nepatiko as ieskau mielos o ji reksne labai megsta vadovauti o siaip tai dekui jums

"Pana".... Prajuokinai. :D Tikra pana berno del pinigu neieskos ir nekur*aus.
🕐 2013-11-05 20:33 #50
GTx parašė:
[quote]BlynuKepejas parašė:
Ne nu * jus pavarot, atejo krc kazkoks vaikas, demesio truksta jam, temas nesamoningas kuria o jus rasot...:D tai gal cia koki ligonines priimamaji padarom?, vietoi zaidimu dedam anketas i palata kokia ir gulam? cia reik kreiptis kad r raides neistari???????:D:D:D:D gintaxas tau pades su mielu noru(joke). BTW manau * prota cia jis, tas pats verksnys tai chuj parish cia ji suprasi.

Mes kiek galim taip padedam žmogui, raminkis.[/quote]
Gerai tada, ka daryt kad by.bys per daznai stovi??
🕐 2013-11-05 20:34 #51
BlynuKepejas parašė:
[quote]GTx parašė:

Gerai tada, ka daryt kad by.bys per daznai stovi??[/quote]
Ka ka bl*e?! FAP'inkis!
🕐 2013-11-05 20:35 #52
BaconStrip parašė:
[quote]GTx parašė:

Ka ka bl*e?! FAP'inkis![/quote]
Smaukyk nesmaukes, nepadeda:D
🕐 2013-11-05 20:36 #53
BlynuKepejas parašė:
[quote]BaconStrip parašė:
[quote]GTx parašė:

Ka ka bl*e?! FAP'inkis![/quote]
Smaukyk nesmaukes, nepadeda:D[/quote]
Susirask merga. :D BTW https://www.facebook.com/photo.php?fbid=818507121522839&set=a.345973325442890.83467.345971365443086&type=1&theater
🕐 2013-11-05 20:36 #54
Aš eidavau pas logopedę tik kai buvau 1-okas.Tai dabar gerai ištariu visas raides.
🕐 2013-11-05 20:41 #55
OKe dq for info. Dabar kai kanors pasidarysiu, cia ateisiu, ir klausiu pvz. "Ka daryt jei as koja susilauziau":D:D Nu aisku jus atsakysi "Ka daryt bl.e, ka daryt ot pajimt ir pasmaukyt":D :D
🕐 2013-11-05 21:17 #56
as ilgi neistaliu l laides
🕐 2013-11-05 21:26 #57
Divancik parašė:

Tu dulniau net lasyk jos nemoki :D
BaconStrip - Aš tos komandos kapitonas :D
Redaguota 2013-11-05 21:26
🕐 2013-11-05 21:45 #58
zakaras parašė:
[quote]Divancik parašė:

BaconStrip - Aš tos komandos kapitonas :D[/quote]

are bret, tu tiklai taisus :O
🕐 2013-11-05 21:47 #59
Baikit žaist su žmonių jausmais. :D
🕐 2013-11-05 22:08 #60
zakaras parašė:
[quote]Divancik parašė:

BaconStrip - Aš tos komandos kapitonas :D[/quote]
Tu cia rimtai? :D Nenustebau ne kiek :D Kaip Fap'eriai?
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti