Sveiki, taigi man pasidarė įdomu koks jūsų manymu labiausiai nevykęs 2013 metų žaidimas. Man asmeniškai labiausiai nepatiko Call of duty Ghosts kadangi žaidimas tikrai nepasižymėjo geru storyline, įdomiu multiplayer režimu, o taip pat reikalavimai užkelti labai aukšti, o grafika abejoju ar tiek verta. Be to daug kas tikėjosi, kad tai būs geriausias 2013 metų žaidimas, bet spėju 70% išbandžiusių šį žaidimą abejoju ar priskirtų prie geriausių metų žaidimų.
Redaguota 2013-12-20 21:17
CoD Ghosts ir Tomb Raider.
Ghosts - bukas siužetas, 100 metų toks 100% scripted gameplay ir siaubinga grafika su next gen etikete.
Tomb Raider - siužeto įdomumas baigias, kai pasako kam pagrobė tą mergina.Žadėto survival taip ir neteko pamatyt, neskaitant tutorial.Gameplay linijinis, jokių pasirinkimų.Jokios logikos - 18 metė archeologė su AK varpanti visus kas juda.
Grafika patenkinama.
Man irgi nepatiko COD Ghosts (Dogs) , beveik niekas šitame šlamšte nepasikeitė , išskyrus , tai , kad reikia turėt 6GB RAM , dėl galimybės pavaldyti ciuciką...
Dar labai nuvylė NFS Rivals , nes pažaidus jį supratau , kad EA mano , jog Racing žanro žaidėjai yra retard'ai , o The Run dar buvo gėris palyginus su šituo š*du...
Tomb Raider, tikėjausi daugiau..
tikėkimės kita tomb raider versija bus geresnė :)
As nusivyliau Rockstar kad dar neisleido GTA V PC (jei is viso isleis nes net nera uzuominu kad isleis)