📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Labiausiai nuvylęs 2013 metų žaidimas
88 žinutės · 17,598 peržiūros
🕐 2013-12-20 21:10 #1
Sveiki, taigi man pasidarė įdomu koks jūsų manymu labiausiai nevykęs 2013 metų žaidimas. Man asmeniškai labiausiai nepatiko Call of duty Ghosts kadangi žaidimas tikrai nepasižymėjo geru storyline, įdomiu multiplayer režimu, o taip pat reikalavimai užkelti labai aukšti, o grafika abejoju ar tiek verta. Be to daug kas tikėjosi, kad tai būs geriausias 2013 metų žaidimas, bet spėju 70% išbandžiusių šį žaidimą abejoju ar priskirtų prie geriausių metų žaidimų.
Redaguota 2013-12-20 21:17
🕐 2013-12-20 21:12 #2
2014 metu? :D Gal 2013
🕐 2013-12-20 21:12 #3
nfs:rivals
🕐 2013-12-20 21:14 #4
CoD Ghosts ir Tomb Raider.
Ghosts - bukas siužetas, 100 metų toks 100% scripted gameplay ir siaubinga grafika su next gen etikete.
Tomb Raider - siužeto įdomumas baigias, kai pasako kam pagrobė tą mergina.Žadėto survival taip ir neteko pamatyt, neskaitant tutorial.Gameplay linijinis, jokių pasirinkimų.Jokios logikos - 18 metė archeologė su AK varpanti visus kas juda.
Grafika patenkinama.
🕐 2013-12-20 21:17 #5
GamingMaster parašė:
2014 metu? :D Gal 2013

Dėkui už rasta klaidą. :D
🕐 2013-12-20 21:17 #6
Man irgi nepatiko COD Ghosts (Dogs) , beveik niekas šitame šlamšte nepasikeitė , išskyrus , tai , kad reikia turėt 6GB RAM , dėl galimybės pavaldyti ciuciką...
Dar labai nuvylė NFS Rivals , nes pažaidus jį supratau , kad EA mano , jog Racing žanro žaidėjai yra retard'ai , o The Run dar buvo gėris palyginus su šituo š*du...
🕐 2013-12-20 21:18 #7
Tomb Raider, tikėjausi daugiau..
🕐 2013-12-20 21:25 #8
Machinery parašė:
Ghosts - bukas siužetas, 100 metų toks 100% scripted gameplay ir siaubinga grafika su next gen etikete.
Tomb Raider - siužeto įdomumas baigias, kai pasako kam pagrobė tą mergina.Žadėto survival taip ir neteko pamatyt, neskaitant tutorial.Gameplay linijinis, jokių pasirinkimų.Jokios logikos - 18 metė archeologė su AK varpanti visus kas juda.
Grafika patenkinama.

Tomb Raider mane irgi tikrai nuvylė...
🕐 2013-12-20 21:27 #9
FeelingHigh parašė:
[quote]Machinery parašė:
Grafika patenkinama.

Tomb Raider mane irgi tikrai nuvylė...[/quote]
o man tai dar visai nieko 7/10
🕐 2013-12-20 21:29 #10
Cerberis parašė:
[quote]FeelingHigh parašė:
[quote]Machinery parašė:
Grafika patenkinama.

o man tai dar visai nieko 7/10[/quote]
Tomb Raider dar visai nieko pasirodė, vistiek perėjau, bet truko to išgyvenimo labai, tikėjausi, kad pats visas žaidimas būs survival tipo, bet pasirodo, kad tik pačioje pradžioje reikės pačiam susirasti maistą ir apsiginti nuo vilkų. Tai nelabai patiko, bet įvertinimą duočiau 6.5/10
🕐 2013-12-20 21:30 #11
DeShov parašė:
[quote]Cerberis parašė:
[quote]Machinery parašė:
Grafika patenkinama.

Tomb Raider dar visai nieko pasirodė, vistiek perėjau, bet truko to išgyvenimo labai, tikėjausi, kad pats visas žaidimas būs survival tipo, bet pasirodo, kad tik pačioje pradžioje reikės pačiam susirasti maistą ir apsiginti nuo vilkų. Tai nelabai patiko, bet įvertinimą duočiau 6.5/10[/quote]

O aš daugiau 6 tam žaidimui neduočiau... :/
🕐 2013-12-20 21:31 #12
FeelingHigh parašė:
[quote]DeShov parašė:
[quote]Cerberis parašė:
[quote]Machinery parašė:
Grafika patenkinama.

Tomb Raider dar visai nieko pasirodė, vistiek perėjau, bet truko to išgyvenimo labai, tikėjausi, kad pats visas žaidimas būs survival tipo, bet pasirodo, kad tik pačioje pradžioje reikės pačiam susirasti maistą ir apsiginti nuo vilkų. Tai nelabai patiko, bet įvertinimą duočiau 6.5/10[/quote]

O aš daugiau 6 tam žaidimui neduočiau... :/[/quote]
Na kiekvieno nuomonė skirtinga, bet manau žaidimas nėra ant tiek prastas, kad patektu į prasčiausius metų žaidimus.
🕐 2013-12-20 21:31 #13
tikėkimės kita tomb raider versija bus geresnė :)
🕐 2013-12-20 21:34 #14
Cerberis parašė:
tikėkimės kita tomb raider versija bus geresnė :)

Lyginant su ankstesnėmis dalimis , šita nepasirodė itin gera , o apie naują dar anksti kalbėt , nes ką gali žinot , gal kūrėjai nebekurs naujų dalių.
🕐 2013-12-20 22:04 #15
As nusivyliau Rockstar kad dar neisleido GTA V PC (jei is viso isleis nes net nera uzuominu kad isleis)
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti