📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Labiausiai nuvylęs 2013 metų žaidimas
88 žinutės · 17,595 peržiūros
🕐 2013-12-21 10:35 #31
Mane labiausiai nuvylė BF4 SP
🕐 2013-12-21 10:45 #32
RRoH parašė:

Būtent kodėl nuvylę ? Kaip tik norėjau šį žaidimą pirkti ant konsolės pažaisti SP.
🕐 2013-12-21 10:50 #33
rome 2 labai nuvile priestai buvo shogun 2 labai geras total war geimas o daba isleido rome 2 tai boring ir bugu sumustinis

xcom bureu irgi nekaska labai manatoniskas
apie codus net nesneku visi jau turietumet zinot kad jie jau tik grazu suda leidzia bet siemet net negrazus * o tiesiok *
🕐 2013-12-21 10:55 #34
DeShov parašė:
[quote]RRoH parašė:

Būtent kodėl nuvylę ? Kaip tik norėjau šį žaidimą pirkti ant konsolės pažaisti SP.[/quote]
Rimtai dėl SP pirkęs būtum?100 Lt už 4 val SP... geriau daugiau nieko nerašysiu.
🕐 2013-12-21 11:05 #35
Machinery parašė:
[quote]DeShov parašė:
[quote]RRoH parašė:

Būtent kodėl nuvylę ? Kaip tik norėjau šį žaidimą pirkti ant konsolės pažaisti SP.[/quote]
Rimtai dėl SP pirkęs būtum?100 Lt už 4 val SP... geriau daugiau nieko nerašysiu.[/quote]
Aš nuperku išmėginu, pereinu nuleidžiu 20 lt ir parduodu, o ką daryt labai brangus Xbox LIVE.
Redaguota 2013-12-21 11:06
🕐 2013-12-21 11:07 #36
DeShov parašė:
[quote]Machinery parašė:
[quote]DeShov parašė:
[quote]RRoH parašė:

Rimtai dėl SP pirkęs būtum?100 Lt už 4 val SP... geriau daugiau nieko nerašysiu.[/quote]
Aš nuperku išmėginu, pereinu nuleidžiu 20 lt ir parduodu, o ką daryt labai brangus Xbox LIVE.[/quote]
Tokius niekalus siųstis reikia.Pirkti tik dėl MP./
🕐 2013-12-21 11:08 #37
Machinery parašė:
[quote]DeShov parašė:
[quote]Machinery parašė:
[quote]DeShov parašė:
[quote]RRoH parašė:

Aš nuperku išmėginu, pereinu nuleidžiu 20 lt ir parduodu, o ką daryt labai brangus Xbox LIVE.[/quote]
Tokius niekalus siųstis reikia.Pirkti tik dėl MP./[/quote]
Na žinai kaip kam, bet man neįdomu žaisti žaidimus ant pc, turiu silpnybę konsolėms.
🕐 2013-12-21 11:09 #38
DeShov parašė:
[quote]Machinery parašė:
[quote]DeShov parašė:
[quote]Machinery parašė:
[quote]DeShov parašė:
[quote]RRoH parašė:

Na žinai kaip kam, bet man neįdomu žaisti žaidimus ant pc, turiu silpnybę konsolėms.[/quote]
Trumpai gi reikės žaisti.
🕐 2013-12-21 11:10 #39
Machinery parašė:
[quote]DeShov parašė:
[quote]Machinery parašė:
[quote]DeShov parašė:
[quote]Machinery parašė:
[quote]DeShov parašė:
[quote]RRoH parašė:

Na žinai kaip kam, bet man neįdomu žaisti žaidimus ant pc, turiu silpnybę konsolėms.[/quote]
Trumpai gi reikės žaisti.[/quote]
Pereisiu ir parduosiu, blogiausių atvejų pažaisiu per pc.
🕐 2013-12-21 11:16 #40
FeelingHigh parašė:
[quote]BaconStrip parašė:
[quote]muilas parašė:
[quote]9R33D parašė:
Ghost Busters kas be ko
NFS Rave, nors nustebino pataisytas valdymas, but still crap
Alienware: Colonial Marinez - pats prasciausias mano zaistas gaem

biski off topic ,bet kodel tu pastoviai rasai "gaem" ,o ne "game"? labai keistai atrodo lol.[/quote]
Dota itaka. Man Aliens irgi uzkliuvo. Kure tiek metu ir nieko gero nesukure.[/quote]

DotA , WoW arba greito ra6ymo įtaka.[/quote]

Jusu visu logika tiesiog "stebina", jei as dabar istrinciau dota, parsisiuciau CoD:Next Gen Kidz Limited Edition (2014) ir pradeciau pastoviai ji zaisti, tai cia jau butu sito zaidimo itaka, ne? Pagal tai ka rasot tai taip ir tai gan sad...
Story of my life - gaem mano ipratino sakyt mano draugas, ir man paciam geriau skamba negu "game" ir labiau patinka taip rasyt/sakyt
end of story
🕐 2013-12-21 12:13 #41
DeShov parašė:
[quote]RRoH parašė:

Kodėl bf4 sp prastas? http://www.youtube.com/watch?v=VXUERB2fxN4
🕐 2013-12-21 12:29 #42
DeShov parašė:
[quote]Machinery parašė:
[quote]DeShov parašė:
[quote]Machinery parašė:
[quote]DeShov parašė:
[quote]Machinery parašė:
[quote]DeShov parašė:
[quote]RRoH parašė:

Pereisiu ir parduosiu, blogiausių atvejų pažaisiu per pc.[/quote]

Jei nepirkai tai ir nepirk vien dėl SP aš ant xboxo palošiau kokias 2 h~ ir atsibodo kažkaip per lengva ten. Su, bet kokiu pistoletu gali visą lygį pereiti jei kulkų užtenka + istorija neitraukianti.
🕐 2013-12-21 12:47 #43
RRoH parašė:
[quote]DeShov parašė:
[quote]Machinery parašė:
[quote]DeShov parašė:
[quote]Machinery parašė:
[quote]DeShov parašė:
[quote]Machinery parašė:
[quote]DeShov parašė:
[quote]RRoH parašė:

Pereisiu ir parduosiu, blogiausių atvejų pažaisiu per pc.[/quote]

Jei nepirkai tai ir nepirk vien dėl SP aš ant xboxo palošiau kokias 2 h~ ir atsibodo kažkaip per lengva ten. Su, bet kokiu pistoletu gali visą lygį pereiti jei kulkų užtenka + istorija neitraukianti.[/quote]
Na aišku nenukrypstam nuo temos :)
🕐 2013-12-21 14:01 #44
kaip galima labiau megti konsoles
grafika levesne
fps mazesnis
valdymas toks levas kad visi zaidimai su aim assistu
please taip ir sakyk kad levas pc tode ir losi su konsole
🕐 2013-12-21 14:14 #45
ponasvelnes parašė:
kaip galima labiau megti konsoles
grafika levesne
fps mazesnis
valdymas toks levas kad visi zaidimai su aim assistu
please taip ir sakyk kad levas pc tode ir losi su konsole

Ant konsolių grafika prastesnė ? Srsly ? Nenusišnekėk, užtat reikia išmokt šaudyt su joysticku ir nebūs jokių problemų, o jai iš prigimties varai vien cs tai tau čia jų skillsai nepadės, turiu pc kuris velka man naujausius žaidimus, aš per jį taip pat žaidžiu žaidimus, bet labiau mėgstu ant konsolių. Taip, kad nei vienas tavo sakinys neturi prasmės.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti