📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Noriu pasidiskuoti žaidimu lol.
61 žinutės · 15,428 peržiūros
🕐 2014-01-12 00:02 #16
ToshaN parašė:
AwesomeGuy - tai buk malonus ir išversk šituos žodžius xD suportu, lower elo, stunus. Nes aš irgi not understend. what i read :D

Na, man nesunku.

Support- Champion'as kuris padeda komandai, t.y. aukojasi dėl komandos, palieka kill'us ir panašiai.
Elo- Žaidėjo lygis (Ne lvl), t.y. kai pvz. eini žaist, tai tave mes su tavo lygio žaidėjais, o ne su daug geresniais arba lievesniais.
Stun- Champion'o skill'as, kuris užstuniną priešininką, t.y. neleidžia jam judėti arba iš viso nieko daryti kokis 1-2s.

(Čia gal nevisiškai suprantamai paaiškinau, žodžiu aiškinau taip, kaip pats suprantu :D.)
🕐 2014-01-12 00:07 #17
AwesomeGuy parašė:
[quote]ToshaN parašė:
AwesomeGuy - tai buk malonus ir išversk šituos žodžius xD suportu, lower elo, stunus. Nes aš irgi not understend. what i read :D

Na, man nesunku.

Support- Champion'as kuris padeda komandai, t.y. aukojasi dėl komandos, palieka kill'us ir panašiai.
Elo- Žaidėjo lygis (Ne lvl), t.y. kai pvz. eini žaist, tai tave mes su tavo lygio žaidėjais, o ne su daug geresniais arba lievesniais.
Stun- Champion'o skill'as, kuris užstuniną priešininką, t.y. neleidžia jam judėti arba iš viso nieko daryti kokis 1-2s.

(Čia gal nevisiškai suprantamai paaiškinau, žodžiu aiškinau taip, kaip pats suprantu :D.)[/quote]

Stun kai negali visiskai nieko, shackle kai negali vaikscioti :D Pvz lux.
🕐 2014-01-12 00:26 #18
Ačiū,kad paiškinote, jeigu ko vėl nežinosiu klausiu į šią temą.
🕐 2014-01-12 00:29 #19
BloodyZero parašė:
[quote]AwesomeGuy parašė:
[quote]ToshaN parašė:

Na, man nesunku.

(Čia gal nevisiškai suprantamai paaiškinau, žodžiu aiškinau taip, kaip pats suprantu :D.)[/quote]

Stun kai negali visiskai nieko, shackle kai negali vaikscioti :D Pvz lux.[/quote]
mano pirmas champ buvo lux :D o jei apie leona tai pagal mane ji geriausias support-tank.
🕐 2014-01-12 00:53 #20
eimanas parašė:
[quote]BloodyZero parašė:
[quote]AwesomeGuy parašė:
[quote]ToshaN parašė:

Na, man nesunku.

Stun kai negali visiskai nieko, shackle kai negali vaikscioti :D Pvz lux.[/quote]
mano pirmas champ buvo lux :D o jei apie leona tai pagal mane ji geriausias support-tank.[/quote]

Perki vien tanky itemus ant jos. Sunfire, frozen heart, dar kanors ant cdr. Visas is jos gerumas del jos stunu. CDR prisiperki isvis dievukas.

As pats maininu su teemo :D Kiti pagrinde tristana, nidalee, GangPlank, YASUO, nasus, dabar su rivenu mokinuosi dar lost.
🕐 2014-01-12 01:38 #21
As pats maininu su teemo :D Kiti pagrinde tristana, nidalee, GangPlank, YASUO, nasus, dabar su rivenu mokinuosi dar lost.

Dude don't play teemo, don't ruin game for other.
🕐 2014-01-12 02:33 #22
Dabar seip klausimas kiek is jusu cia bande dota 2 ir kokios nuomones
🕐 2014-01-12 08:42 #23
vilius770 parašė:
[quote]As pats maininu su teemo :D Kiti pagrinde tristana, nidalee, GangPlank, YASUO, nasus, dabar su rivenu mokinuosi dar lost.

Dude don't play teemo, don't ruin game for other.[/quote]

Seniau daug losdavau uz jis. Rankede turiu apie 350+ zaidimu su juo sulostu. Dabar pasiimu nebent priesai paima koki riven/nasus/jax/pantheon/darius.

Arba siaip jeigu mid'as AD champa paima. Tada tikrai tope teemo arba nasus imu. Nes tada bando teemo counteri paimt, o mano teemo px ant visu counteriu. Yorick'as tik *.
Redaguota 2014-01-12 08:43
🕐 2014-01-12 10:04 #24
Sveiki zinau biski neitema cia ,bet kodel kai as noriu palosti lol'ą tai kai ijungiu man ismeta tokia lentele "Could not connect to the HTTP server.Please check that your Internet connection is ena* and that your firewall is not blocking access." Galit padet ka daryt?Bandziau daug ka ,bet nepadejo. :(
🕐 2014-01-12 10:33 #25
ToshaN parašė:

suportas tai champas kuri bot line padeda adc farmintis ir imti kilus ir galiausiai team fightousie padeda stuninti helinti ir panasiai bet ne dariti damage
lower elo sita suprasi kai iki ranked nueisi nes elo pasako tavo skilus ir kiek tu mazdaug laimi ir pralaimi
stunas nu tas kuris padaro kita kad nieko negalietu dariti
adc tai champas kuris dazniausiai bot line daug farminas jo tikslas yra dariti daug damage bet jisai dazniausiai buna silpnokas pagal givibes

seip dabar nepirk suport champu kol low lvl esi nes niekas dar nelosia tokiam lvl taip net nezino kas jungleriai ir panasiai
jungleris tai champas kuris vietai to kad eitu i virsu eina i jungles kur crepai yra ir ten farminasi dazniausiai jau nou
20 lvl zmones retai eina kad tope 2vs2
nu tar yra ap kuris mide buna dazniausiai jisai kaip magas yra pats damigo daug nedaro bet spelai dahuja daro
nu dar yra tankas kuris dahuja hp turi ir dazniausiai normalu damage bet ne per daugiausia jo tikslas yra pirmam eiti i kova kad kou daugiau damage suriti
jie dazniausiai tope arba jeigu koks alistar tai bote gali irgi buti
nu ir paskutinis yra tie kurie visad i topa eina arba i jungles ir jie daro paliginti dideli damage ir paliginti daug hp turi bet jie melea visad yra
🕐 2014-01-12 10:42 #26
Dar pasidomek kas yra jungler, mid lanner, top lanner, CC, counterpick, gank, Baron, dragon, blue-red, counter jungle, MMR, ELO, Ward, trinket, lifesteal, critical.

Tope dazniausiai zaidziama su high armor/hp champais. Tankais kitaip tariant. Brawleriais.

Mide assasinais. Dazniausiai magais, AP usseriais. Tokiais kaip lux, akali, talon ir pan.

Supportu imami tie champai kurrie turi heal, gerus CC(Crowd Control) skillus.

Adc imami tie champai kurie kapoja per atstuma ir skillams naudoja AD pagrinde.

🕐 2014-01-12 11:56 #27
mano main champ visi tankai leona smagiai buildinasi ant tanko ir apskritai gerai zaidziasi su ja. Jai turi savo kaip ir toki stiliu zaidziant lol tai imk champs kurie atitinka tavo buda kaip tu zaidi (agresyviai, tank,supp) ir tiesiog ziurek kaip einasi.
🕐 2014-01-12 13:18 #28
Leona :DD Mano pirmas champ už kurį lošiau :D Trinity Force Leona FTW buvo :D Šeip žiauriai geras support. Ir ar bandei sumesti tutorial bei tą mokomąjį match prieš retarded bots? Ten daug paaiškina :)
🕐 2014-01-12 14:12 #29
Nu blehą ačiū, kad diskutuojatės, dabar pats per google vanoju ir jieškau tų visų savokų ką reiškia, bet jeigu sakot nejimti man suporto dar kol esu low lvl, tai ką patartut jimt?
🕐 2014-01-12 14:28 #30
buMMer parašė:
Sveiki zinau biski neitema cia ,bet kodel kai as noriu palosti lol'ą tai kai ijungiu man ismeta tokia lentele "Could not connect to the HTTP server.Please check that your Internet connection is ena* and that your firewall is not blocking access." Galit padet ka daryt?Bandziau daug ka ,bet nepadejo. :(

Yra jau tam sukurta tema, papraščiausiai įrašyk err0rą į y0utube ir milij0nas bus tu fix..
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti