as losu easte tai kas antra match bna lenku teame ir tikrai sunkoka pazaist kaip siande losem 2v5... 3 lenkai afk isejo. beto gal zinot kokia cia kalba kur vidurie zodzio skaiciai yra? :DD nes paplito kaskaip lole ta kalba ir nezinau kokia cia :DD
Mano megstamiausi champ:
1. Yasuo - op champas, lengva ks padaryt, ap atsigeneruoja labai greit isskyrus w, no mana, passivas duoda shielda (kovos pradzioje gavus hita is adc nieko nebus). Nusipirkus pirma statik shiv darysi nemaza dmg.
2. Varus - puikus adc, su q gali toli nusaut ir dideli dmg padaryt, su e slow padaryt. Sis iskart man patiko.
3. Volibear - champas, uz kury pradejau lost jau nuo 6 lvl. Puikus tankas, su q permeti priesa, po 2s slowas su e, ant galo w viskam uzbaigt. Passivas daznai isgelbsti nuo ignite.
Pats esu dar unranked, tik 25 levelio, nesenai pradejau. Siulyciau per daug neklausinet kitu "ar gerai?", su laiku suprasi ka darai blogai, ismoksi strategiskai mastyti, kada pulti priesa ir kaip.
Siulyciau jau nuo 18 levelio taupyyis tier 3 runoms, bus lengviau zaist, padeda dazniausiai pradzioje uzsifeedinti.
Pasiekus 30 lvl prasyk draugu padet suzaist 10 pirmu ranked zaidimu, tai nuliams y kokia divizija pateksi
tikiuosi padejau
aš patariu naujokams kad iš pradžiu pasirinktu 1 vieta i kuria eis(top/mid/jungle/supp/adc)o po to kažkur 26-30lvl mokytis i kitur eit,nes rankeduose gali ir negaut savo norimo lane,man tai sitas padejo tai dabar neblogai moku zaist už adc.
viliuxaaa - nežinau man asmeniškai man kaip tik atrodo kuo daugiau reikia sužinoti padedamas kitų, pvž tos savokos, lane, jungler, top, mid, bot, adc nu ir t.t. viską išmokau iš čia ir iš ties visiems kas padėjo dar kartą ačiū negailiu.
lukenis456 - gal būt gerai sakai ir paklausysiu tavęs, bet visgi turiu savo strategyja ir gal būt liksiu prie jos.
dumblas gal ir gerai sakai bet jeigu zaisi visur po biski,neismoksi uz 1 lane lost ir nelabai mokesi kitur lost.
mano klasiokas jau lol'a losia metus kaskur ir neina i supp arba jungles nes jam tiesiog nepatinka sios lane. o jei ir eina tai nekas ir jis nebebando nors jam sakau eik gi jei nebandysi neismoksi bet jam... :D
Man tai supp labiausiai patinka. Koks Taric :D. Armor geras, tanky, CC geras, heal didelis.. :D
nzn seip as irgi jau apie pusmeti gal daugiau zaidziu ir nepatinka man jungle ir nemoku junglint