📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Noriu pasidiskuoti žaidimu lol.
61 žinutės · 15,431 peržiūros
🕐 2014-01-12 14:53 #31
ToshaN parašė:
Nu blehą ačiū, kad diskutuojatės, dabar pats per google vanoju ir jieškau tų visų savokų ką reiškia, bet jeigu sakot nejimti man suporto dar kol esu low lvl, tai ką patartut jimt?

Low lvl pasiimk Teemo, galėsi atsipūtęs kill'us vogt :D.
🕐 2014-01-12 15:05 #32
AwesomeGuy parašė:
[quote]ToshaN parašė:
Nu blehą ačiū, kad diskutuojatės, dabar pats per google vanoju ir jieškau tų visų savokų ką reiškia, bet jeigu sakot nejimti man suporto dar kol esu low lvl, tai ką patartut jimt?

Low lvl pasiimk Teemo, galėsi atsipūtęs kill'us vogt :D.[/quote]

As jo vietoje geriau NASUS nuspirkciau ir mokinciausi uz ji lost.
🕐 2014-01-12 15:23 #33
Yo chebra sveiki,
Noriu šendien pasipasakoti apie savo strategiją ar nežinau kaip tą įvardyt xD... Bet žodžiu stengsiuosi kuo aiškiau papasakoti savo machą, ir prašau duoti man pasiūlymų, kritikuot mane ir t.t.
Tai jo pradedant nuo to kad lošiu (mokinuosi) su "Nasus" chempu, einu i t0pą ir jungler (paršau pasakykit ar gerai darau), naudoju itemus macho pradžioje

1. Tear of the goddess
2. Berserker's greaves
3. Tiamat
4. Thornmail
5. Wriggles Lanter.

Tai va žodžiu kaip ir viską pasakiau duokit pasiūlymų, ps. esu dar tik naujokas tad norių kad padėtumėte greičiau įsivažiuoti, ačių.
Redaguota 2014-01-13 16:15
🕐 2014-01-13 17:12 #34
ToshaN parašė:
Yo chebra sveiki,
Noriu šendien pasipasakoti apie savo strategiją ar nežinau kaip tą įvardyt xD... Bet žodžiu stengsiuosi kuo aiškiau papasakoti savo machą, ir prašau duoti man pasiūlymų, kritikuot mane ir t.t.
Tai jo pradedant nuo to kad lošiu (mokinuosi) su "Nasus" chempu, einu i t0pą ir jungler (paršau pasakykit ar gerai darau), naudoju itemus macho pradžioje

1. Tear of the goddess
2. Berserker's greaves
3. Tiamat
4. Thornmail
5. Wriggles Lanter.

Tai va žodžiu kaip ir viską pasakiau duokit pasiūlymų, ps. esu dar tik naujokas tad norių kad padėtumėte greičiau įsivažiuoti, ačių.

Su Nasus tik į top'ą ir junglint, taigi tai gerai.
Lantern'ą pirk tik jeigu eini junglint, jeigu į top'ą, tai nepirk.
Aš bent jau kai žaidžiu su Nasus'u, tai mano build'as būna maždaug toks:
Mercury's treads.
Spirit Visage.
Sunfire Cape.
Trinity force.
Randuin's Omen.
Frozen Heart.
🕐 2014-01-13 17:29 #35
ToshaN parašė:
Yo chebra sveiki,

1. Tear of the goddess
2. Berserker's greaves
3. Tiamat
4. Thornmail
5. Wriggles Lanter.

Patariu Wrigle's lantern iš vis su jokiu champ nepirkti - bereikalingas pinigų švaistymas. Vienintelis dėmesio jungle item yra Spirit of Antient Golem (tik tank'am). Tear of goddes Nasus irgi nereikalingas. Berserker Graves - nebent for troll :D Nasus dažniausiai perkami batai yra Mercury Treads arba Ninja Tabi. Kadangi Nasus passive yra lifesteal tai (beveik) visada yra perkamas Spirit Visage (paskaityk to item passive). Tiamat --> Hydra tinkamas variantas. Mano build būtų toks :)
Mercury Treads/Ninja Tabi
Sunfire Cape
Spirit Visage
Trinity Force/Iceborn Gaunlet
Randuin's Omen
Ravenous Hydra
P.S. Eiliškumas gali keistis priklausomai nuo to kaip sekasi lane arba kas prišertas :)
🕐 2014-01-13 18:08 #36
aha dėkui, bandysiu tavo varyjantą ir žiūrėsiu kas gausis.
🕐 2014-01-13 18:50 #37
BloodyZero parašė:
[quote]AwesomeGuy parašė:
[quote]ToshaN parašė:

Low lvl pasiimk Teemo, galėsi atsipūtęs kill'us vogt :D.[/quote]

As jo vietoje geriau NASUS nuspirkciau ir mokinciausi uz ji lost.[/quote]

Geriau free-week kapoja, 6400 susitaupo ir perka koki Varus, kuris man asmeniskai vienintelis gyrojus del kurio verta isijungti lesbiu lyga... MLG No Scope 420 strele OP
🕐 2014-01-13 19:08 #38
Puiku is ties visi varijantai pasiteisino
🕐 2014-01-13 20:24 #39
kas kokiam regione lošiat?
🕐 2014-01-13 21:05 #40
lukenis456 parašė:

West :) Truputį lošiau East'e , bet ten labai daug lenkų. Nemalonu bendraut , nes ištisai rėkia , keikias ir pan.
🕐 2014-01-13 21:08 #41
raivis260 parašė:
[quote]lukenis456 parašė:

West :) Truputį lošiau East'e , bet ten labai daug lenkų. Nemalonu bendraut , nes ištisai rėkia , keikias ir pan.[/quote]

Panašiai ir US servuose , visi rėkauja , bando tave troll'int ir pan.
🕐 2014-01-13 21:12 #42
raivis260 parašė:
[quote]lukenis456 parašė:

West :) Truputį lošiau East'e , bet ten labai daug lenkų. Nemalonu bendraut , nes ištisai rėkia , keikias ir pan.[/quote]
Lenkai tik tam ir gyvena kad mes galetume juos duc*int o ne jie mus.
🕐 2014-01-13 21:24 #43
Weste, manau kiekvienam regione yra troliu, kadangi easte neesu loses tai nieko apie lenku negaliu pasakyti.
🕐 2014-01-13 21:26 #44
vilius770 parašė:
Weste, manau kiekvienam regione yra troliu, kadangi easte neesu loses tai nieko apie lenku negaliu pasakyti.

O aš galiu , jų ten pilna tiek pats kiek DotA'oje rusų ir vos tik kas jie tave keikia kaip reikalas...
🕐 2014-01-13 21:31 #45
Nasus build mano:
Spirit Visage
Frozen hear
Trinity force
Warmong/Randuin's omen
Mercury threads (fury bead)
Frozen mallet/banshee's veil/Guardian angel.

Pirma buildini cooldown reduction, tada jeigu netycia apie 1200 turi, perki sheen. Tada toliau buildini HP ir cdr. Tada jau trinity gali imt. O toliau pagal situacija.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti