📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Pigių Minecraft gift kodų krautuvėlė
52 žinutės · 11,149 peržiūros
🕐 2014-01-23 11:12 #1
Parduodu Minecraft gift kodus.
Dėl kainos visada galima pasiderėti, bei perkant daugiau negu vieną kodą bus taikomos nuolaidos.

Kainos:

Minecraft gift kodas - 22lt
Minecraft accountas - 17lt

Domina keitimai į betką.

Kodai bei accountai yra necardinti.

Atsiskaitymas:

Banku.
Sms žinute.
Paypal'u.

Kontaktai:

el. paštas: [email protected]

http://www.part.lt/img/36755147bdb9b3d1f58e80bc64a6a5c141.png
Redaguota 2014-01-23 11:14
🕐 2014-01-23 14:08 #2
PowerFruit parašė:
Parduodu Minecraft gift kodus.
Dėl kainos visada galima pasiderėti, bei perkant daugiau negu vieną kodą bus taikomos nuolaidos.

Kainos:

Minecraft gift kodas - 22lt
Minecraft accountas - 17lt

Domina keitimai į betką.

Kodai bei accountai yra necardinti.

Atsiskaitymas:

Banku.
Sms žinute.
Paypal'u.

Kontaktai:

el. paštas: [email protected]

http://www.part.lt/img/36755147bdb9b3d1f58e80bc64a6a5c141.png

Oj * graudu skaityt.
1. Giftai yra cardinti, tad gali čia nep*st proto kauše.
2. Pas mane daug pigiau :)
🕐 2014-01-23 14:10 #3
Giftai yra necardinti, nežinodamas, prašau neskleisk klaidingos informacijos. Ir savęs nereklamuok mano temose, susikurk savo.
🕐 2014-01-23 14:29 #4
Niekas cia to MC nepirks nes niekam jis neidomus.
🕐 2014-01-23 14:43 #5
PowerFruit parašė:
Giftai yra necardinti, nežinodamas, prašau neskleisk klaidingos informacijos. Ir savęs nereklamuok mano temose, susikurk savo.

Tu rimtai kažkoks atsiulpęs ar šiaip neišnešiotas, ar tau kas yra su protu negerai? Vapšie * esi, jei galvoji, kad kas nors patikės tavo pasakom, kad jie yra necardinti, kai pats tą parašei :DDDD Graudus * esi. :) O aš jau seniai temą susikūręs sau :)
🕐 2014-01-23 15:01 #6
dezymvm parašė:
[quote]PowerFruit parašė:

Tu rimtai kažkoks atsiulpęs ar šiaip neišnešiotas, ar tau kas yra su protu negerai? Vapšie * esi, jei galvoji, kad kas nors patikės tavo pasakom, kad jie yra necardinti, kai pats tą parašei :DDDD Graudus * esi. :) O aš jau seniai temą susikūręs sau :)[/quote]
Pritarių , nes giftai yra cardinti.
🕐 2014-01-23 15:21 #7
Vadink mane kaip nori, tai vistiek nieko nepakeis. Giftai pas mane nėra cardinti, beveik visus juos esu laimėjęs per konkursus, žinau, kad netikėsit, bet bentjau savo nuomonės čia taip nereiškit.
🕐 2014-01-23 15:23 #8
PowerFruit parašė:
Vadink mane kaip nori, tai vistiek nieko nepakeis. Giftai pas mane nėra cardinti, beveik visus juos esu laimėjęs per konkursus, žinau, kad netikėsit, bet bentjau savo nuomonės čia taip nereiškit.

* tu tikrai adaptuotas. Jei laimėjai per konkursus, tai buvo duodami cardinti vistiek, bet tu jų nelaimėjai ir nep*sk čia visiem proto, nes, kad tu atsilupęs, tai negalvok, kad ir kiti tokie pat.
🕐 2014-01-23 15:25 #9
dezymvm parašė:

* tu tikrai adaptuotas. Jei laimėjai per konkursus, tai buvo duodami cardinti vistiek, bet tu jų nelaimėjai ir nep*sk čia visiem proto, nes, kad tu atsilupęs, tai negalvok, kad ir kiti tokie pat.[/quote]
Tai jeigu pas tave ale "legalūs" gift kodai ir dar pigesni negu pas mane, tai dar nereiškia, kad pas mane cardinti. Turiu visų gift kodų įrodymus, kad pirkti buvo.
🕐 2014-01-23 15:49 #10
PowerFruit parašė:
[quote]dezymvm parašė:

* tu tikrai adaptuotas. Jei laimėjai per konkursus, tai buvo duodami cardinti vistiek, bet tu jų nelaimėjai ir nep*sk čia visiem proto, nes, kad tu atsilupęs, tai negalvok, kad ir kiti tokie pat.[/quote]
Tai jeigu pas tave ale "legalūs" gift kodai ir dar pigesni negu pas mane, tai dar nereiškia, kad pas mane cardinti. Turiu visų gift kodų įrodymus, kad pirkti buvo.[/quote]
:DDDDDDDDDDDD Nu dar taip nematęs :DDD Tu rimtai kažkoks mažas kai buvai į skalbenkę galva trenkeisi turbūt. Pradžioi laimėjai, dabar jau pirkai, ar ne? Kauše tu kauše.. O jei tu apie, tai, kad iš minecraft.net pirkti, tai ir yra sup*stas cardinimas :DDD tu toks atsilupęs... didesnio dauno nematęs dar
🕐 2014-01-23 15:54 #11
dezymvm parašė:
[quote]dezymvm parašė:

Tai jeigu pas tave ale "legalūs" gift kodai ir dar pigesni negu pas mane, tai dar nereiškia, kad pas mane cardinti. Turiu visų gift kodų įrodymus, kad pirkti buvo.[/quote]
:DDDDDDDDDDDD Nu dar taip nematęs :DDD Tu rimtai kažkoks mažas kai buvai į skalbenkę galva trenkeisi turbūt. Pradžioi laimėjai, dabar jau pirkai, ar ne? Kauše tu kauše.. O jei tu apie, tai, kad iš minecraft.net pirkti, tai ir yra sup*stas cardinimas :DDD tu toks atsilupęs... didesnio dauno nematęs dar[/quote]
Laimėjau beveik visus, bet tų kur laimėjau, irgi turiu įrodymus, kad buvo pirkti, paprašiau, kad duotų. O kai pas tave 5 gifta 15lt, tai gali jau net nesakyt, kad jie pas tave ale "legalūs".
🕐 2014-01-23 15:55 #12
PowerFruit parašė:
[quote]dezymvm parašė:
[quote]dezymvm parašė:

:DDDDDDDDDDDD Nu dar taip nematęs :DDD Tu rimtai kažkoks mažas kai buvai į skalbenkę galva trenkeisi turbūt. Pradžioi laimėjai, dabar jau pirkai, ar ne? Kauše tu kauše.. O jei tu apie, tai, kad iš minecraft.net pirkti, tai ir yra sup*stas cardinimas :DDD tu toks atsilupęs... didesnio dauno nematęs dar[/quote]
Laimėjau beveik visus, bet tų kur laimėjau, irgi turiu įrodymus, kad buvo pirkti, paprašiau, kad duotų. O kai pas tave 5 gifta 15lt, tai gali jau net nesakyt, kad jie pas tave ale "legalūs".[/quote]

Palapala, o ne tavo acaunts.lt ?
🕐 2014-01-23 16:03 #13
PowerFruit parašė:
[quote]dezymvm parašė:
[quote]dezymvm parašė:

Laimėjau beveik visus, bet tų kur laimėjau, irgi turiu įrodymus, kad buvo pirkti, paprašiau, kad duotų. O kai pas tave 5 gifta 15lt, tai gali jau net nesakyt, kad jie pas tave ale "legalūs".[/quote]
Nu tu bl*t vpš degradavęs esi. Toks graudus loh*s kad * :DDDD aš parduodu vienetą už 15 LTL invalide tu, prigautas esi ir gali nebep*st proto, kad necardinti yra kauše tu neišnešiotas

Slowly - ne jis. Tikras accounts.lt savininkas Pavelas, turiu jo tikrą skype.
Redaguota 2014-01-23 16:04
🕐 2014-01-23 16:05 #14
Vienetą už 15lt? Tai kodėl tavo temoje (http://www.gameris.lt/forum/viewthread.php?thread_id=11886) parašytą "5 giftų = 15lt"? Pas mane kodai yra necardinti, kaip jau sakiau, turiu įrodymus, kad jie buvo pirkti iš minecraft.net. Dar kitaip sakant, neperki - nerašyk, tu užsiimk savo pardavimu, aš savo.
🕐 2014-01-23 16:07 #15
PowerFruit parašė:
Vienetą už 15lt? Tai kodėl tavo temoje (http://www.gameris.lt/forum/viewthread.php?thread_id=11886) parašytą "5 giftų = 15lt"? Pas mane kodai yra necardinti, kaip jau sakiau, turiu įrodymus, kad jie buvo pirkti iš minecraft.net. Dar kitaip sakant, neperki - nerašyk, tu užsiimk savo pardavimu, aš savo.

Kaip imanomą taip nusipezėt? Skaitau tavo komentarą ir lužtų iš juoko...
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti