📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Pigių Minecraft gift kodų krautuvėlė
52 žinutės · 11,150 peržiūros
🕐 2014-01-23 16:13 #16
Yra įrodymai, kad kodai pirkti iš Minecraft.net, ko jums dar reikia? Kainą pakelt? Kad neatrodytų / neprisipisinėtumėt, kad cardinti? O kam to reikia? Įrodymų neužtenka? Būtina prie kitų prisikabinėt?
🕐 2014-01-23 16:15 #17
Aš tau sakau, jis turi proto negalę ir tiek. Sako turiu įrodymus, kad iš minecraft.net pirkti, nors neesmė, kad iš ten gift kodus galima pirkt TIK per kortą. Nu b*t tu toks nepilnavertis * esi, kad žiauru. Be to, toje temoje buvo URMU išpardavimas, nes tuo metu trūko kelių litų. Nu ką, laukiam naujų atmazų tavo.
🕐 2014-01-23 16:18 #18
Man jau graudu daros...
🕐 2014-01-23 16:24 #19
Slowly parašė:
Man jau graudu daros...

Ne tau vienam.. kas žiauriausia, kad sako, jog turi įrodymus, jog pirko iš minecraft.net, o esmė tame, kad ten giftus galima pirkt TIK per kortą.. atmazkes mėto kiaušinis ir vsio.
🕐 2014-01-23 16:26 #20
zek zek, toj no scope bus
🕐 2014-01-23 16:26 #21
dezymvm parašė:
[quote]Slowly parašė:
Man jau graudu daros...

Ne tau vienam.. kas žiauriausia, kad sako, jog turi įrodymus, jog pirko iš minecraft.net, o esmė tame, kad ten giftus galima pirkt TIK per kortą.. atmazkes mėto kiaušinis ir vsio.[/quote]

Palapala jei teisingai suprantu galima pirkti tik per kortą? O tai kai darai pervedima banko saskaityboje to nerodo?
🕐 2014-01-23 16:29 #22
Kas cia per wtf darosi? :D Dar nemaciau kad kazkas taip del MC pestusi :D
🕐 2014-01-23 16:30 #23
Slowly parašė:
[quote]dezymvm parašė:
[quote]Slowly parašė:
Man jau graudu daros...

Ne tau vienam.. kas žiauriausia, kad sako, jog turi įrodymus, jog pirko iš minecraft.net, o esmė tame, kad ten giftus galima pirkt TIK per kortą.. atmazkes mėto kiaušinis ir vsio.[/quote]

Palapala jei teisingai suprantu galima pirkti tik per kortą? O tai kai darai pervedima banko saskaityboje to nerodo?[/quote]
Nėra gi jokio banko pavedimo. Mojangas priima tik kreditines.
🕐 2014-01-23 16:32 #24
dezymvm parašė:
[quote]Slowly parašė:
[quote]dezymvm parašė:
[quote]Slowly parašė:
Man jau graudu daros...

Palapala jei teisingai suprantu galima pirkti tik per kortą? O tai kai darai pervedima banko saskaityboje to nerodo?[/quote]
Nėra gi jokio banko pavedimo. Mojangas priima tik kreditines.[/quote]

Bet kreditiniu istorijoje galim pamatyti visus pervedimus ir gavimus.
🕐 2014-01-23 16:34 #25
Slowly parašė:
[quote]dezymvm parašė:
[quote]Slowly parašė:
[quote]dezymvm parašė:
[quote]Slowly parašė:
Man jau graudu daros...

Bet kreditiniu istorijoje galim pamatyti visus pervedimus ir gavimus.[/quote]
Tikriausiai
🕐 2014-01-23 16:37 #26
dezymvm parašė:
[quote]Slowly parašė:
[quote]dezymvm parašė:
[quote]Slowly parašė:
[quote]dezymvm parašė:
[quote]Slowly parašė:
Man jau graudu daros...

Tikriausiai[/quote]

Va ir yrodymas.
🕐 2014-01-23 16:49 #27
Slowly parašė:
[quote]dezymvm parašė:
[quote]Slowly parašė:
[quote]dezymvm parašė:
[quote]Slowly parašė:
[quote]dezymvm parašė:
[quote]Slowly parašė:
Man jau graudu daros...

Tikriausiai[/quote]

Va ir yrodymas.[/quote]
Kad cardinti kodai?
🕐 2014-01-23 16:52 #28
Nesiruošiu ginčitys.
🕐 2014-01-23 17:02 #29
Slowly parašė:
Nesiruošiu ginčitys.

Jei tu čia užtari tą dauną, tai ... vienintelis įrodymas, kurį jis turi, kad pirkta iš minecraft.net tai yra į email atėjęs laiškas, kuriame parašytas ORDER ID ir * like "Thanks for purchasing" ir kortos, su kuria jis cardino ID. Tad no * sherlock. Jie yra cardinti ir visi galai eina į ten, jei iš jo paprašytum parodyt bent 5 laiškus atėjusius su pirkimo informacija tu pamatytum bent 4 skirtingų kortelių ID :) be to, koks tolkas "pirkt už savo pinigus 20eurų" ir pardavinėt už 22 LTL.. :DDD
🕐 2014-01-23 17:04 #30
dezymvm parašė:
[quote]Slowly parašė:
Nesiruošiu ginčitys.

Jei tu čia užtari tą dauną, tai ... vienintelis įrodymas, kurį jis turi, kad pirkta iš minecraft.net tai yra į email atėjęs laiškas, kuriame parašytas ORDER ID ir * like "Thanks for purchasing" ir kortos, su kuria jis cardino ID. Tad no * sherlock. Jie yra cardinti ir visi galai eina į ten, jei iš jo paprašytum parodyt bent 5 laiškus atėjusius su pirkimo informacija tu pamatytum bent 4 skirtingų kortelių ID :) be to, koks tolkas "pirkt už savo pinigus 20eurų" ir pardavinėt už 22 LTL.. :DDD[/quote]

Nieko aš nepalaikau, plius argi ne pats 5gift pardavinėji už 15Lt?
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti