📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Pigių Minecraft gift kodų krautuvėlė
52 žinutės · 11,152 peržiūros
🕐 2014-01-23 17:06 #31
Slowly parašė:
[quote]dezymvm parašė:
[quote]Slowly parašė:
Nesiruošiu ginčitys.

Jei tu čia užtari tą dauną, tai ... vienintelis įrodymas, kurį jis turi, kad pirkta iš minecraft.net tai yra į email atėjęs laiškas, kuriame parašytas ORDER ID ir * like "Thanks for purchasing" ir kortos, su kuria jis cardino ID. Tad no * sherlock. Jie yra cardinti ir visi galai eina į ten, jei iš jo paprašytum parodyt bent 5 laiškus atėjusius su pirkimo informacija tu pamatytum bent 4 skirtingų kortelių ID :) be to, koks tolkas "pirkt už savo pinigus 20eurų" ir pardavinėt už 22 LTL.. :DDD[/quote]

Nieko aš nepalaikau, plius argi ne pats 5gift pardavinėji už 15Lt?[/quote]
Oh mah god... kiek galima kartot, kad seniai pasibaigė išpardavimas urmu. 1 giftas - 15 LTL.
🕐 2014-01-23 17:10 #32
dezymvm parašė:
[quote]Slowly parašė:
[quote]dezymvm parašė:
[quote]Slowly parašė:
Nesiruošiu ginčitys.

Jei tu čia užtari tą dauną, tai ... vienintelis įrodymas, kurį jis turi, kad pirkta iš minecraft.net tai yra į email atėjęs laiškas, kuriame parašytas ORDER ID ir * like "Thanks for purchasing" ir kortos, su kuria jis cardino ID. Tad no * sherlock. Jie yra cardinti ir visi galai eina į ten, jei iš jo paprašytum parodyt bent 5 laiškus atėjusius su pirkimo informacija tu pamatytum bent 4 skirtingų kortelių ID :) be to, koks tolkas "pirkt už savo pinigus 20eurų" ir pardavinėt už 22 LTL.. :DDD[/quote]

Oh mah god... kiek galima kartot, kad seniai pasibaigė išpardavimas urmu. 1 giftas - 15 LTL.[/quote]

Tai perki už 80Ltl ir parduodi už 15LTL? Lol.
🕐 2014-01-23 17:22 #33
Slowly parašė:
[quote]dezymvm parašė:
[quote]Slowly parašė:
[quote]dezymvm parašė:
[quote]Slowly parašė:
Nesiruošiu ginčitys.

Oh mah god... kiek galima kartot, kad seniai pasibaigė išpardavimas urmu. 1 giftas - 15 LTL.[/quote]

Tai perki už 80Ltl ir parduodi už 15LTL? Lol.[/quote]
Aš to nesakiau
🕐 2014-01-23 17:24 #34
Yra pirkusių žmonių, yra pirkusių ir prieš kelias savaites ir prieš pusę metų. Jokių nesklandumu dar iki šiol nebuvo, pats jau daugiau kaip metus su tuo pačiu gift kodu žaidžiu.
🕐 2014-01-23 17:29 #35
PowerFruit parašė:
Yra pirkusių žmonių, yra pirkusių ir prieš kelias savaites ir prieš pusę metų. Jokių nesklandumu dar iki šiol nebuvo, pats jau daugiau kaip metus su tuo pačiu gift kodu žaidžiu.

Nu ir? Pas mane irgi tasptas, Gintaxas pirko porą kartų net. Prie ko čia tavo tie nesklandumai dabar? Vapšie susiteršei glušiau, patylėtum geriau daugiau nesiteršęs.
🕐 2014-01-23 17:34 #36
Prie ko nesklandumai? Dėl to, kad kiek žinau (nebent klaidingai žinau, tai pataisyk mane), accountai, kurie yra aktyvuoti su cardintais gift kodais po kelių mėnesių dingsta. O yra žmonių jau daugiau kaip prieš pusę metų pirkę ir iki dabar dar žaidžia su tais pačiais accountais.
🕐 2014-01-23 17:36 #37
PowerFruit parašė:
Prie ko nesklandumai? Dėl to, kad kiek žinau (nebent klaidingai žinau, tai pataisyk mane), accountai, kurie yra aktyvuoti su cardintais gift kodais po kelių mėnesių dingsta. O yra žmonių jau daugiau kaip prieš pusę metų pirkę ir iki dabar dar žaidžia su tais pačiais accountais.

:DDDD nu blecha koks tu graudus.. net ne apie tai šnekam. Nieks nedingsta, susiteršei tai sėdėk tyliai valkata užp*sai jau rimtai.
🕐 2014-01-23 17:49 #38
dezymvm parašė:
[quote]PowerFruit parašė:

:DDDD nu blecha koks tu graudus.. net ne apie tai šnekam. Nieks nedingsta, susiteršei tai sėdėk tyliai valkata užp*sai jau rimtai.[/quote]
Jeigu žmogus ko nors nesupranta, tai nebūtina mėtytis visokiais "koks tu graudus" ir t.t., juk tu irgi kadanors, konors esi nesupratęs. Tiesiog daug kas kitur rašo, kad dingsta jie po kelių mėnesių jeigu cardinti.
🕐 2014-01-23 17:54 #39
PowerFruit parašė:
[quote]dezymvm parašė:

:DDDD nu blecha koks tu graudus.. net ne apie tai šnekam. Nieks nedingsta, susiteršei tai sėdėk tyliai valkata užp*sai jau rimtai.[/quote]
Jeigu žmogus ko nors nesupranta, tai nebūtina mėtytis visokiais "koks tu graudus" ir t.t., juk tu irgi kadanors, konors esi nesupratęs. Tiesiog daug kas kitur rašo, kad dingsta jie po kelių mėnesių jeigu cardinti.[/quote]
Nu * kiek tu tas atmazkes mėtysi? Aj krč užsip*sk tu, daėdei jau.
🕐 2014-01-23 18:20 #40

Žinai kad aš tave galiu labai lengvai pranešti atitinkamoms įstaigoms ? :D ir pasibaigs tavo "biznis"
🕐 2014-01-23 18:42 #41
Aha, pranešk, kad pardaviėju legaliu minecraft gift kodus. Ir taipogi nepamiršk dar tų keliasdešimt kitų pardavėjų.
🕐 2014-01-23 18:49 #42
Nusivyliau jumis... taip ir nepamaciau no scope...
🕐 2014-01-23 19:02 #43
PowerFruit parašė:
Aha, pranešk, kad pardaviėju legaliu minecraft gift kodus. Ir taipogi nepamiršk dar tų keliasdešimt kitų pardavėjų.

Netingėčiau, paprašyčiau, kad Gintas tavo IP duotų ir į E.policiją priduočiau, nes užp*sai jau čia visus su savo protinėm negaliom daužtas padare.
🕐 2014-01-23 19:09 #44
EE zmones. Gal peiliu kova padarykit? Butu idomiau jusu pestynes stebet...
🕐 2014-01-23 19:17 #45
dezymvm parašė:

Netingėčiau, paprašyčiau, kad Gintas tavo IP duotų ir į E.policiją priduočiau, nes užp*sai jau čia visus su savo protinėm negaliom daužtas padare.[/quote]137.116.32.32 prasom ^^ jei jis proxy nenaudoja tai cia jo ip'as bus.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti