Parūpo man sužinot, ar jūs sportuojat ir ką sportuojat. Anksčiau eidavau į "kačelke", bet kažkaip pagailo pinigų ir laiko labai daug tam reikalui nebuvo, todėl dabar varau namų sąlygom (žinoma nebus tokio greito rezultato bet...). Tai va 3 rūšių atsilenkimai, 3 rūšių atsispaudimai, 2 rūšių prisitraukimai (skersinis kambary (mm)) kartais dar pritūpimų padaru kojų raumenims sustiprint. Tai vat, o kaip jūs? Lankot ką nors?
EDIT: Bent vieną kart į savaitę su draugais nuvarom į salę kašės palošt, juk kaip ir antroji religija (giggle)
Redaguota 2010-10-28 20:24
As nuo ziemos Vilniaus moksleiviu rumuose pradesiu lankyt plaukima, ir siaip kartais ka nors susportuoju, begioju. ;) (y)
P.S. Gera tema sugalvojai!
Kol orai grazus kiekviena diena zadziu kasi lauke, gaila, kad ziema arteja. Dabar kaip tik tarpklasines vyksta, tad iseina normaliai palost, siaip dar hantelius turiu, tai kaip kada pakelioju:)
Redaguota 2010-10-28 20:38
Pries metus baigiau lankyt Graiku-Romenu imtynes, nelankau dabar del koju ligos :(
Aš lankiau baseina pabrango labai. Dabar su klasiokais visda po pamoku kvadrata žaidžiam. Tik šalt pradėjo.
Ai teisiog pas mus nėra krepšinio aikštelės lauke o po pamoku i sale neleidsia. Ir 11 man metu.
as kiekviena diena kai grazus oras kasi su draugais o ziema su draugais su dviracias ant ledo durniuojam .
As tai lankau karate, paskui kilnoju hantelius namuose ir tampau kojas dar tornadu kiku nemoku bet ispiriu i galva aukstai. (cool)
Va, paminėjai tornado kick'a ir iš karto geri prisiminimai. Pavasarį pradėjau trick'int, oi smagi vasara buvo (mm).
Lankiau baseina 2 metus bet po ausu uzdegimo kaskaip atkrito man jis atsilikau nuo kitu ir t.t. tad nelankiau dbr vel jauciu pradesiu lankyt.
Dabar varysiu iki šaltų dienų ant skersinio, varau nuo vasaros, žadu eit į štanginę normaliai pasportuot, tik reik vietų atrast..
Dabar užsiemiau rimtu sportu , štangas stumdau , plešimas , tricepsas , nugara , presa treniruoju, darau atsispaudimus su svoriais ant nugaros , ant lygegretės šiek tiek,kojas kačialinu . Pagrinde ugdau jėga, tai pat dirbu ant sprogstamos jėgos bei mases .