📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Grand Theft Auto 5/GTA 5 PS4 vs PS3
32 žinutės · 7,081 peržiūros
🕐 2014-06-19 18:40 #1
Cia video kuriame pavaizduota kaip skiriasi PS3 ir PS4 grafikos,tai PC versija su visokiomis modifikaciojomis (ENB) atrodis dar nuostabiau :)

https://www.youtube.com/watch?v=pBkCB1zRIx4

Jau dabar vaizdai is PS4 atrodo tikrai realistiskai,bet PC isspaus manau dar daugiau :)

Viskas butu tobula jai tik ne popierines masinos :)

Cia tik mano nuomone :)

lukinisss-sakai ''Su gera gelezim nereikia nei modifikaciju kad atrodytu geriau''

Paliginimui duosiu senaji GTA 4 zaidymuka :)

Be modifikaciju ULTRA-https://www.youtube.com/watch?v=svETP_DDgUc

Ir su modifikacijomis-https://www.youtube.com/watch?v=OBw0R1AUU64

Esme tame kad PC naudotojai su normaliais PC gales tas grafikas tureti dar daug kartu geresnes :)
Redaguota 2014-06-19 18:51
🕐 2014-06-19 18:42 #2
Su gera gelezim nereikia nei modifikaciju kad atrodytu geriau
🕐 2014-06-19 18:43 #3
lukinisss parašė:

Bet su modifikaciojomis gali isspaust 5x daugiau
🕐 2014-06-19 18:43 #4
O kam pc versijai dar nuostabiau? Gali idet VC, arba SA grafikas i ta pc versija, tada as tai jau tikrai buciau laimingas, o dabar cia prikis nesamoniu, ir pusei zmoniu neves jo...
🕐 2014-06-19 18:45 #5
lukinisss parašė:

Aš , tai jei gaučiau žaist GTA V ant PC , tai prisikelčiau modų iki tiek , kad kompas pradėtų lagint. :D
🕐 2014-06-19 18:45 #6
NoScope parašė:
O kam pc versijai dar nuostabiau? Gali idet VC, arba SA grafikas i ta pc versija, tada as tai jau tikrai buciau laimingas, o dabar cia prikis nesamoniu, ir pusei zmoniu neves jo...

Nemanau.
🕐 2014-06-19 18:46 #7
FeelingHigh parašė:
[quote]lukinisss parašė:

Aš , tai jei gaučiau žaist GTA V ant PC , tai prisikelčiau modų iki tiek , kad kompas pradėtų lagint. :D[/quote]kai pripili modu net pats zaidimas neislaiko :D prisimenu san andreas uzmodinau taip kad kelias dingdavo, galedavai oru vaziuot :D
🕐 2014-06-19 18:46 #8
NoScope parašė:

Tai tu nenorėk, kad su dulkių siurbliu 2014 metų žaidimus leistų žaist.
🕐 2014-06-19 18:47 #9
Machinery parašė:
[quote]NoScope parašė:

Tai tu nenorėk, kad su dulkių siurbliu 2014 metų žaidimus leistų žaist.[/quote]

Pritariu :)
🕐 2014-06-19 18:47 #10
Machinery parašė:
[quote]NoScope parašė:

Tai tu nenorėk, kad su dulkių siurbliu 2014 metų žaidimus leistų žaist.[/quote]:DDD geras palyginimas :D
🕐 2014-06-19 18:50 #11
lukinisss parašė:
[quote]FeelingHigh parašė:
[quote]lukinisss parašė:

Aš , tai jei gaučiau žaist GTA V ant PC , tai prisikelčiau modų iki tiek , kad kompas pradėtų lagint. :D[/quote]kai pripili modu net pats zaidimas neislaiko :D prisimenu san andreas uzmodinau taip kad kelias dingdavo, galedavai oru vaziuot :D[/quote]

Tą patį buvau ir aš padaręs , tik per Vice City :D
Nei kelio , nei pastatų nesimatė , pusė NPC buvo rožiniai , o po 30 min. žaidimo PC mesdavo BSOD :D
🕐 2014-06-19 18:50 #12
Machinery parašė:
[quote]NoScope parašė:

Pamiršai dar paminėt bulvę , keptuvę , pagalį bei kitą buitinę techniką.
Redaguota 2014-06-19 19:00
🕐 2014-06-19 18:51 #13
FeelingHigh parašė:
[quote]lukinisss parašė:
[quote]FeelingHigh parašė:
[quote]lukinisss parašė:

Aš , tai jei gaučiau žaist GTA V ant PC , tai prisikelčiau modų iki tiek , kad kompas pradėtų lagint. :D[/quote]kai pripili modu net pats zaidimas neislaiko :D prisimenu san andreas uzmodinau taip kad kelias dingdavo, galedavai oru vaziuot :D[/quote]

Tą patį buvau ir aš padaręs , tik per Vice City :D
Nei kelio , nei pastatų nesimatė , pusė NPC buvo rožiniai , o po 30 min. žaidimo PC mesdavo BSOD :D[/quote] :D vargsai zaidimai :D
🕐 2014-06-19 18:52 #14
Machinery parašė:
[quote]NoScope parašė:

Vieninteliai zaidimai kurie man nepasileido tera tik 2 - wolfensteinas savaime suprantamas, nes kurejai grafiku aukoms pataikavo ir nesamoningus req uzkele, ir watch doge, kuris neisivaizduoju kodel, bet crap game del to nesigailiu... Visi kiti zaidimai kad ir 2014 medium be lagu eina/eitu... tikrai ne siurblis, ant tokio/tokiu pc dar turetu bent low zaidimai eiti normaliai...
🕐 2014-06-19 18:56 #15
Kazkas kazkur kazkada minejo jog jei GTA4 ejo ant med be lag tai ant GTA5 eis ant low, kazkas tokio =?
P.S. http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=1308&game=Grand%20Theft%20Auto%20V True?
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti