📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Grand Theft Auto 5/GTA 5 PS4 vs PS3
32 žinutės · 7,079 peržiūros
🕐 2014-06-19 18:59 #16
Gali ir pasikeisti
🕐 2014-06-19 19:13 #17

Nėra oficialių reikalavimų. Visi kiti tik spėjimai.
🕐 2014-06-19 19:16 #18
Siaip man nelabai rupi kokia bus grafika, svarbu PC versija veiktu sklandziai , panasiai kaip kazkas sake gali San Andreas grafika ideti :D
Redaguota 2014-06-19 19:27
🕐 2014-06-19 19:23 #19
TheDrk parašė:
Siaip man nelabai rupi kokia bus grafika, svarbu PC versija veiktu sklaindziai , panasiai kaip kazkas sake gali San Andreas grafika ideti :D

Man tai neidomu butu zaist su SA grafikom :D
🕐 2014-06-19 19:31 #20
NoScope parašė:
[quote]Machinery parašė:
[quote]NoScope parašė:
O kam pc versijai dar nuostabiau? Gali idet VC, arba SA grafikas i ta pc versija, tada as tai jau tikrai buciau laimingas, o dabar cia prikis nesamoniu, ir pusei zmoniu neves jo...

Tai tu nenorėk, kad su dulkių siurbliu 2014 metų žaidimus leistų žaist.[/quote]

Vieninteliai zaidimai kurie man nepasileido tera tik 2 - wolfensteinas savaime suprantamas, nes kurejai grafiku aukoms pataikavo ir nesamoningus req uzkele, ir watch doge, kuris neisivaizduoju kodel, bet crap game del to nesigailiu... Visi kiti zaidimai kad ir 2014 medium be lagu eina/eitu... tikrai ne siurblis, ant tokio/tokiu pc dar turetu bent low zaidimai eiti normaliai...[/quote]
Nepasakyčiau, kad Wolfenstein buvo tik grafika, pats gameplay buvo smagus.

TheDrk parašė:
Siaip man nelabai rupi kokia bus grafika, svarbu PC versija veiktu sklandziai , panasiai kaip kazkas sake gali San Andreas grafika ideti :D

Jei būtų dabartinė fizika ir žala, tik grafika kaip SA tai būtų ok, bet jei viskas kaip SA, tai "načiort" tokį žaidimą.
🕐 2014-06-19 19:34 #21
Machinery parašė:
[quote]NoScope parašė:
[quote]Machinery parašė:
[quote]NoScope parašė:
O kam pc versijai dar nuostabiau? Gali idet VC, arba SA grafikas i ta pc versija, tada as tai jau tikrai buciau laimingas, o dabar cia prikis nesamoniu, ir pusei zmoniu neves jo...

Tai tu nenorėk, kad su dulkių siurbliu 2014 metų žaidimus leistų žaist.[/quote]

Vieninteliai zaidimai kurie man nepasileido tera tik 2 - wolfensteinas savaime suprantamas, nes kurejai grafiku aukoms pataikavo ir nesamoningus req uzkele, ir watch doge, kuris neisivaizduoju kodel, bet crap game del to nesigailiu... Visi kiti zaidimai kad ir 2014 medium be lagu eina/eitu... tikrai ne siurblis, ant tokio/tokiu pc dar turetu bent low zaidimai eiti normaliai...[/quote]
Nepasakyčiau, kad Wolfenstein buvo tik grafika, pats gameplay buvo smagus.

TheDrk parašė:

Jei būtų dabartinė fizika ir žala, tik grafika kaip SA tai būtų ok, bet jei viskas kaip SA, tai "načiort" tokį žaidimą.[/quote]

Tai kad masinu fizika nelabai kuo skiriasi :D Popierines car :D
🕐 2014-06-19 19:37 #22
Pripažinkim , mašinos per SA iš tikro buvo kaip popierinės...
Redaguota 2014-06-19 19:38
🕐 2014-06-19 19:39 #23
FeelingHigh parašė:

Bet GTA5 jos labai zimei nesiskiria fizika
🕐 2014-06-19 19:46 #24
FeelingHigh parašė:
Still better than GTA 4, boat with 4 wheels
🕐 2014-06-19 19:47 #25
Cortez parašė:
[quote]FeelingHigh parašė:

Bet GTA5 jos labai zimei nesiskiria fizika[/quote]
Iš dalies tai pliusas, ne su IV fizika nebūtų labai smagu offroad, kai mašina ant kiekvieno akmens stotų.Beto su V fizika geriausi stunts išeina, o V map milijonai vietų stunts daryt.
🕐 2014-06-19 19:52 #26
Cortez parašė:

Tai , kad ne... :/
Per GTA V kažkada variau su Stock Sultan autostradoje prieš eismą vidutiniu greičiu ir įsinešiau fūrą , tai mašina atšoko ir šiek tiek sulindo priekis , taip galėjau padaryt gal 4 sykius iš eilės ir mašina vos važiavo , o per SA su Bufallo tą padariau gal 2 sykius ir mašina po to susprogo.
🕐 2014-06-19 20:06 #27
Machinery parašė:
[quote]Cortez parašė:

Iš dalies tai pliusas, ne su IV fizika nebūtų labai smagu offroad, kai mašina ant kiekvieno akmens stotų.Beto su V fizika geriausi stunts išeina, o V map milijonai vietų stunts daryt.[/quote]

Tai kad tas stunts,isoki su GTA5 ir skrendi protu nesuvokiama atsutma su car :D
🕐 2014-06-19 20:09 #28
Cortez parašė:
[quote]Machinery parašė:
[quote]Cortez parašė:

Iš dalies tai pliusas, ne su IV fizika nebūtų labai smagu offroad, kai mašina ant kiekvieno akmens stotų.Beto su V fizika geriausi stunts išeina, o V map milijonai vietų stunts daryt.[/quote]

Tai kad tas stunts,isoki su GTA5 ir skrendi protu nesuvokiama atsutma su car :D[/quote]
Man patinka tokie dalykai. :D
🕐 2014-06-19 20:10 #29
Machinery parašė:
[quote]Cortez parašė:
[quote]Machinery parašė:
[quote]Cortez parašė:

Tai kad tas stunts,isoki su GTA5 ir skrendi protu nesuvokiama atsutma su car :D[/quote]
Man patinka tokie dalykai. :D[/quote]

Same here :D
🕐 2014-06-19 20:11 #30
FeelingHigh parašė:
[quote]Machinery parašė:
[quote]Cortez parašė:
[quote]Machinery parašė:
[quote]Cortez parašė:

Man patinka tokie dalykai. :D[/quote]

Same here :D[/quote]

Man ne :D Man gta 4 handling da best <3
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti