Koks skirtumas, ko jūs kišatės?? Čia yra jo pačio problemos. nebenori gal.
Redaguota 2014-09-04 18:55
Turbūt ir man būtų taip lengva, jei nebūčiau ~4 metus jo klipus žiūrėjęs, ar nefilmavęs žaidimų jo dėka. Antra dienos pusė jau sugadinta. O kad jis to norėjo, tai tikrai būtų pranešęs/išvis neuždaręs kanalo net man nespėjus jo repo paklausyt, nes challenge metė man, bet neturiu tų trijų žodžių.
Ir iš facebook dingo. Turbūt dėl spausdintuvo.
Spausdintuvas ne prie ko. Tai visgi jis tai padarė, bet koks tikslas šitiek prenumeratų prarast? Kvailystė tikra, kanalas ne spausdintuvas - nekainuoja. Sunku patikėt.
Kalbėjo kažką apie naujas idėjas, galbūt naują kanalą kurs?
Kad nori išbandyti kažką naujo ar apmažėjo žaidimų pasirinkimas/pabodo, tai tikrai realu.
Redaguota 2014-09-04 20:13
Jei ištrynė rimtai, tai nesuprantu logikos. Tiek peržiurų prarast, tiek prenumeratorių. Jei atsibodo youtubint arba nebeturi idėjų, tai nebūtina uždaryti kanalo. Tuo labiau iš partnership'o vistiek eitų pinigai - dar viena nauda. Keista kažkaip.
TheGamer parašė:
Jei ištrynė rimtai, tai nesuprantu logikos. Tiek peržiurų prarast, tiek prenumeratorių. Jei atsibodo youtubint arba nebeturi idėjų, tai nebūtina uždaryti kanalo. Tuo labiau iš partnership'o vistiek eitų pinigai - dar viena nauda. Keista kažkaip.
Nepamiršk, kad yra duomenų bazės, iš kurių nepranyksta uždaryti kanalai Todėl ir galima ir vėl atsidaryti, YouTube paprašai ir viskas. Trunka nuo poros minučių iki savaitės.
http://www.wikihow.com/Reopen-Your-YouTube-Account
Galėtų ir vėl atsidaryti, bet dabar įdomiau ką jis tuo nori pasiekti. Sakė, kad ne žaidimų video darys, tai kas belieka, vlogai?
Redaguota 2014-09-04 21:40
VHilts1944 parašė:
[quote]TheGamer parašė:
Nepamiršk, kad yra duomenų bazės, iš kurių nepranyksta uždaryti kanalai Todėl ir galima ir vėl atsidaryti, YouTube paprašai ir viskas. Trunka nuo poros minučių iki savaitės.
http://www.wikihow.com/Reopen-Your-YouTube-Account
Galėtų ir vėl atsidaryti, bet dabar įdomiau ką jis tuo nori pasiekti. Sakė, kad ne žaidimų video darys, tai kas belieka, vlogai?[/quote]
Geras, nežinojau tokio dalyko. Bet jei nebegrįš DamagePlan tai gaila.
Redaguota 2014-09-04 21:41
Man svarbiausia, kad video išliktų. Gaila, nu super lygis ten. Patys pirmi epizodai patys geriausi buvo, dar Hitman 2, Postal ir Amnesia. Turiu aš parsisiuntęs dalį, bet tiek nebus gana. Beje, negalėčiau reupload'int be jo leidimo. Lieka tik laukti.
Nustokit verkslene del to DamagePlano. Nu buvo tai buvo, viskam yra pradzia ir pabaiga. Gal zmogui nusibodo ar laiko nebeturi tam ir viskas. uzdare kanala, end of the story. Cia joks ne hate'as jei ka.
Kaip ir sakiau, lengva tau taip sakyt, niekad nebuvai jo fanas. Būtų jis pranešęs, manau, kad naują kanalą galbūt atsidarys ir kels kitokius video.
Iš temos pavadinimo pagalvojau kad jis numirė...
Paskaičius komentarus, kaip dėl jo čia verkiama, tai ir susidaro toks jausmas..