📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
🔒 UŽDARYTA Yra DamagePlanas
53 žinutės · 14,010 peržiūros
🕐 2014-09-05 15:24 #31
Tau ir susidaro, nes verti žodį ,,gaila'' į ,,verkiu''. Du skirtingi dalykai.
🕐 2014-09-05 16:33 #32
VHilts1944 parašė:
Tau ir susidaro, nes verti žodį ,,gaila'' į ,,verkiu''. Du skirtingi dalykai.

O n* jo gailėti?
🕐 2014-09-05 16:44 #33
SENPAY parašė:
[quote]NoScope parašė:
[quote]EXTENZZO parašė:
[quote]Lezayn parašė:
Man asmeniškai pochu*i..
[/quote]

+[/quote]

+++[/quote]

-

Jeigu sukūrė temą ir jaučiatės, kad jums vapshe poc**, iš vis nerašykite ir tiek. Tema manau buvo sukurta tik tiems, kurie žiūrėjo jo video įrašus. Temos autoriui, jeigu nori parašyk man až, pratrinsiu Free-Post'us.
🕐 2014-09-05 16:55 #34
Lezayn parašė:
O n* jo gailėti?

Kas rašė, kad gaila jo? Gaila, kad nebekurs bent jau šiuo metu, bet labiausiai gaila visų vaizdo įrašų, ypatingai Condemned, pirmų keturių Hitman, Postal 2, Amnesia, Alan Wake ir kitų. Nors ir manau, kad turi juos kažkur, bet nematyti jų daugiau nėra labai linksma, geriausi bajeriai ten, situacijos ir pats žaidimo bei komentavimo profesionalumas.
🕐 2014-09-05 16:58 #35
VHilts1944 parašė:
[quote]Lezayn parašė:
O n* jo gailėti?

Kas rašė, kad gaila jo? Gaila, kad nebekurs bent jau šiuo metu, bet labiausiai gaila visų vaizdo įrašų, ypatingai Condemned, pirmų keturių Hitman, Postal 2, Amnesia, Alan Wake ir kitų. Nors ir manau, kad turi juos kažkur, bet nematyti jų daugiau nėra labai linksma, geriausi bajeriai ten, situacijos ir pats žaidimo bei komentavimo profesionalumas.[/quote]

Paskaityk dar kart ką parašei, visas tavo tekstas, paneigia pirmą tavo sakinį. Be to jums tai turėtų mažiausiai rūpėti. Čia buvo jo valia, kaip padarė, taip. Norėjo ištrynė ir viskas.
🕐 2014-09-05 17:13 #36
Kvailas tu matau, prastai sekasi tau su teksto suvokimu. Rašau, kad gaila ne jo, o fakto, jog neina žiūrėti jo video klipų, bei to, jog mane motyvavęs žmogus kol kas pasitraukęs iš kūrybos. Man paties jo negaila, tai jo reikalas ir dar čia niekas neaišku. Jeigu dar nepamatei skirtumo, tai gink Dieve dar kartą ginčytumeisi su manimi.
🕐 2014-09-05 17:16 #37
VHilts1944 parašė:
Kvailas tu matau, prastai sekasi tau su teksto suvokimu. Rašau, kad gaila ne jo, o fakto, jog neina žiūrėti jo video klipų, bei to, jog mane motyvavęs žmogus kol kas pasitraukęs iš kūrybos. Man paties jo negaila, tai jo reikalas ir dar čia niekas neaišku. Jeigu dar nepamatei skirtumo, tai gink Dieve dar kartą ginčytumeisi su manimi.

Po šito noriu pranešti, kad po mano pranešimu (šituo) tam, kas parašys bet kokį pranešimą provokuojantį/atsakantį į šį "stumimą" (vadinkit, kaip norit) bus įspėtas. Taipogi, surinksiu įspėjimus ir už buvusius pranešimus.

Baigiate karus.
VHill'sui pasiūlymas mano vis tiek išlieka.
🕐 2014-09-05 17:26 #38
VHilts1944 parašė:

Jo, man labai prastai su teksto suvokimu, tiesiog Aukštesnysis lygis nieko nereiškia. O tu gyvenk toliau ir "Negailėk" video klipų. Jei pasitraukia tave motyvavęs žmogus, tai jis jau savo darbą atliko. Per savo nemažą kūrybos laikotarpį jis turėjo tave pakankamai įkvėpti, jog galėtum toliau užsiimti savo veikla, nesvarbu ar tavo veiklos "ramstis" pasišalino. Jei dar nesupranti apie ką aš, tai susimąstyk ar dar kas nors iš tavęs beliko.
🕐 2014-09-05 17:43 #39
Gal baik smarkiai perdėti? Įžvelgi kažką ten, kur nieko nėra. Būtent klipų ir gailiu, tai kūryba. Antras dalykas, kalba ne apie mane eina. Apie ramstį - perdėjimas, nežinau iš kur ištraukei, jog taip greitai ir dėl tokios priežasties jis dingti kažkur turi, juolab jog ir aš sustosiu. Štai ir viskas. Juokas veržias, kai dar tikiesi, jog nesuprasiu, nes spėjau padaryti išvadą, kad būtent normalaus supratimo ir stokoji.

O dabar gera naujiena man bei jo žiūrovams - galit nusiraminti. :)
Redaguota 2014-09-05 17:45
🕐 2014-09-05 17:50 #40
Baikit pyktis, verktis norisi man. Tikiuosi Damage grįš kažkada
Redaguota 2014-09-05 17:51
🕐 2014-09-05 18:01 #41
Ginčą nuo pykimosi skirk. :D Pats jau baigiau, nežinau, kaip kiti.
🕐 2014-09-05 18:14 #42
Nu katik pastebejau tema ir ištikruju klausimas kyla kur dingo jo kanalas? :DDDDD nu gaila kad nebera bet ka padarysi, buvo buvo... juk kažkada pabaiga turejo buti :)
🕐 2014-09-05 18:32 #43
O temos pavadinimą gerai perskaitei? :)
🕐 2014-09-05 19:35 #44
VHilts1944- Ką tik parodei koks "Tuščias" esi. Man pradėjai rašyti, jog man su teksto suvokimu yra prastai. Kai parašiau žinutę, kurią reikėjo išanalizuoti iškart susimovei. Tad dabar gali ir toliau rodyti savo bukumą. Viso, ir sėkmės kūryboje.
🕐 2014-09-05 20:16 #45
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti