📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
🔒 UŽDARYTA Yra DamagePlanas
53 žinutės · 14,011 peržiūros
🕐 2014-09-05 21:28 #46
Tai tipo laikinai dinges buvo kanalas? Visai pasimeciau.
🕐 2014-09-05 21:41 #47
Lezayn parašė:
VHilts1944- Ką tik parodei koks "Tuščias" esi. Man pradėjai rašyti, jog man su teksto suvokimu yra prastai. Kai parašiau žinutę, kurią reikėjo išanalizuoti iškart susimovei. Tad dabar gali ir toliau rodyti savo bukumą. Viso, ir sėkmės kūryboje.

Parašei žinutę, kurios ir pats neišanalizuoji, nėra ką. :D Tu gal geriau skyrybą analizuoti pradėk, pats metas. ,,Tuščias'' didžiąja raide iš pagarbos turbūt, ačiū, bet tuštuma nuo tavęs trenkia ir per ekraną, sūnau. Net kai pabaigiau šią ,,diskusiją'', dėl savo ego turėjai ją atgaivinti. Žinučių neanalizuoju, o skaitau. Bet tu tikras mokslininkas, kas pagirtina, tikrai esi nuožmus vedlys priekin.

Oi juokinga šita tavo keverzionė, kalba negyva, tekstas sudarytas iš déja vu sakinių. O už palinkėjimą dėkoju rimtai. :)

SENPAY parašė:
Tai tipo laikinai dinges buvo kanalas? Visai pasimeciau.

Tikrink reguliariai, vieną kartą paims ir atsiras. :) Aš irgi pasimetęs buvau, bet jau išaiškėjo viskas.
Redaguota 2014-09-05 21:44
🕐 2014-09-05 21:58 #48
Negalvojau, kad tiek daug žmonių čia rašys ,,poch*ui'' ant DamagePlano. Savęs žeminimas, nei reikia tai rašyti, nei ką. Nepiktybinis jis, nepasikėlęs, ir nieko jums nepadarė, pažįstu kaip nuluptą aš jį. Rašyti taip bjauriai tai tik ant vaikavėjų ar atsilikusių davaizaidziam, jeigu tiek metų žmonės turi ir šneka kaip vaikai, užtenka pirmą pastarojo Serious Sam 2 epizodą pasijungti ir roflinti, kaip dėsto, jog SS2 grafika už SS3 vos prastesnė, ar su kitu mikrafu naudoja už kadro įrašytus keiksmažodžių srautus kai miršta žaisdamas Serious sunkumu pirmuose lygiuose.
Redaguota 2014-09-05 21:59
🕐 2014-09-05 22:21 #49
VHilts1944- Siūlau baigti šią temą taikiai. Nesigadinkim penktadienio vakaro. P.S. Savo nuomonės išsakymas, nėra savęs žeminimas- atmink tai.
Redaguota 2014-09-05 22:23
🕐 2014-09-05 22:24 #50
VHilts1944 parašė:
Negalvojau, kad tiek daug žmonių čia rašys ,,poch*ui'' ant DamagePlano.

nu o jeigu kai kuriem išviso aplamai 100% pochui ant to plano? pvz man? neleisi kad px būtų?
🕐 2014-09-05 22:31 #51
EXTENZZO parašė:
[quote]VHilts1944 parašė:
Negalvojau, kad tiek daug žmonių čia rašys ,,poch*ui'' ant DamagePlano.

nu o jeigu kai kuriem išviso aplamai 100% pochui ant to plano? pvz man? neleisi kad px būtų?[/quote]
Jei poc*hui tai ir neeik į temą, o jei taip svarbu, tai dėmesio trūksta vadinasi
🕐 2014-09-05 22:45 #52
Lezayn parašė:
VHilts1944- Siūlau baigti šią temą taikiai. Nesigadinkim penktadienio vakaro. P.S. Savo nuomonės išsakymas, nėra savęs žeminimas- atmink tai.

,,Atmink tai''. :D Mokytojau, poch*ui - ne nuomonė čia, o žargonas. Eina ir normaliai parašyti, bet, kaip žinia, keiksmažodis visada geriau skamba. O dabar siūlai man taikiai baigti, tai ko tada nebaigei, kai baigiau aš?

EXTENZZO parašė:
nu o jeigu kai kuriem išviso aplamai 100% pochui ant to plano? pvz man? neleisi kad px būtų?

Tai ir pasiskelbti reikia, kad ,,man poch*ui, aš kietas''? Žinai, beviltiškas lygis, paplitęs kaip maras. Nueini į užsienietišką forumą, ten žmonės pasisveikina, draugiškumą rodo. Ateik į lietuvišką, ir gausi grasinimų nuo pusės tavo amžiaus neturinčių. Palyginimui.
Redaguota 2014-09-05 22:52
🕐 2014-09-05 22:55 #53
Gerai, temą baigiu aš. Tema lock.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti