🕐 2014-09-16 22:54
Koky harda naudojat? dekit ss ir info apie jy, jo bukle ir kiek mokejot .
BaconStrip parašė:
Pala pala.. As su svarbesniu klausimu - Koki chebra naudojat tuoletini popieriu? Dekit ir kaina ir is kur pirkot.
Zhorik parašė:
KRC HARDAS PAS MANE LABAY GERAS , MOKEJAU IRGI LABAY geray yr pyrkau ys geros parduotuves.
BaconStrip parašė:
Pala pala.. As su svarbesniu klausimu - Koki chebra naudojat tuoletini popieriu? Dekit ir kaina ir is kur pirkot.
Tipas parašė:
kiek DU,CHU CIA YRA OMG eikit db pasiciu,lpt ir su tais toletiniais snukius nusivalyt
Tipas parašė:
kiek DU,CHU CIA YRA OMG eikit db pasiciu,lpt ir su tais toletiniais snukius nusivalyt
auraslt parašė:
Esu šiame tinklapyje jau daugiau nei 4 metus ir galiu pasakyti, kad prieš 2-3 metus šitas tinklapis buvo žymiai geresnis. dabar tik paskelbus temą, prisistato žmonių kurie free-postina, kad tik turėtų daugiau postų ir pasirodytų kieti. Šioje temoje kaip matom irgi pasirodė visokių kentų, kurie galvoja, kad paskelbė tokią nesamonę yra kieti. Deja, viskas yra kitaip. O pačiam temos autoriui, galiu pasakyti, kad tokios temos naudos neatneša, jau geriau originalią, su žaidimu problema ar dar kas. Bet vis tiek, kiek mačiau nors ir protingoj temoj atsiranda tokių, kurie nori pasirodyti. Jei būtų geri moderatoriai, tai dėtų įspėjimus. Išvis reikėtų padaryti mokestį, kai nori užsirenginti, nes jau išvis kita atmosfera šitame tinklapyje. Ne naujiena kodėl visi palieką šį tinklapį. Žinau, kad bus tokių, kurie mane paneigs, bet manau atsiras tokių, kurie sutiks su manim.