📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Koky Harda naudojat
35 žinutės · 10,437 peržiūros
🕐 2014-09-17 19:35 #31
Aš tai jau pripratau dėl free-postų, o dauguma (ne visi) savo visus tūkstančius post'ų susirinko su free-post'ais. Jei už kiekvieną free-post'ą būtų po ispėjimą, pamatytumėt kaip kai kurie dingtų "stebuklingai".
Redaguota 2014-09-17 19:35
🕐 2014-09-17 19:48 #32
KosmonautasMikis parašė:
Jau čia pasidarė eilinis samp, supergames forumas... Kur kiekvienas vaikas kietesnis už visus kartu sudėjus, kiekvienas elgiasi kaip nori, reklamuoja ką nori, rašo ką nori. Nėvienas nesugeba skaityti ir priimti kitų nuomonės, visi turi apturėti sampo serva iš YT Tutorialu ir čia perkalmuoti..
(DELETED)

Tai bus paskutinis mano pranešimas čia...
Viso, tikiuosi atsiras bent vienas normalus po mano išėjimo...

Man taip suspaude sirdi..
🕐 2014-09-17 20:00 #33
benke parašė:
[quote]KosmonautasMikis parašė:
Jau čia pasidarė eilinis samp, supergames forumas... Kur kiekvienas vaikas kietesnis už visus kartu sudėjus, kiekvienas elgiasi kaip nori, reklamuoja ką nori, rašo ką nori. Nėvienas nesugeba skaityti ir priimti kitų nuomonės, visi turi apturėti sampo serva iš YT Tutorialu ir čia perkalmuoti..
(DELETED)

Man taip suspaude sirdi..[/quote]
Kas dabar Freepostina huh?
🕐 2014-09-17 20:28 #34
mcfan parašė:
Aš tai jau pripratau dėl free-postų, o dauguma (ne visi) savo visus tūkstančius post'ų susirinko su free-post'ais. Jei už kiekvieną free-post'ą būtų po ispėjimą, pamatytumėt kaip kai kurie dingtų "stebuklingai".
Žiauriai pritariu tavo pasakymui, Gintaxas kažkaip nebestebi savo moderatorių, kelia tik žaidimus, o galėtų išrinkti kelis modus, būtų pasaka.
🕐 2014-09-17 20:30 #35
BaconStrip parašė:
[quote]benke parašė:
[quote]KosmonautasMikis parašė:
(DELETED)

Man taip suspaude sirdi..[/quote]
Kas dabar Freepostina huh?[/quote]

Atsiprasau :D
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti