📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Piratavimas! Arrrrrrrgh!
54 žinutės · 21,626 peržiūros
🕐 2011-01-02 19:03 #16
Dj algoritm as irgi taip pat pirkau kol nezinojau, kad galima piratau.
🕐 2011-01-02 20:30 #17
Ir dar ka galiu pridurti maximos grajai lievi bent kiek pirkau us 40lt ar us daugiau tai jie ira nulausti nzn ko bet jie ira nulausti nes visi zaidimai praso cd-key ir disko o jie nepraso. Ka as parasiau gali but keista netgi labai keista bet tai tiesa.
Ir mano brangiauses grajus kainavo 160lt ir jis prase cd-key ir disko.
🕐 2011-01-02 20:41 #18
Maxima pati piratauja su tais zaidimais pasikviecia hakeri ir jis nulauzia tuos game o paskui tipo kaip orginala pardavineja. Mano brangiausias game kainavo 200lt.
🕐 2011-01-02 22:05 #19
Sakot 200lt už žaidimą. Mane sąžinė poto graužtų, kad tokius didelius pinigus suklojau ant žaidimo, kurį pereisiu ir daugiau nebežaisiu..
Pats orgonalą esu vienakar pirkęs, nors tai 2005 metų POP 3 bet tai iki pat čiol maximoi ,,Vienas iš brangiausių game"
Neseniai mačiau GTA VICE CITY tai seniai viesiems nusibodes game bet kainavo 40lt O_o aš ten vos nenulūžau iš juoko xDDD
🕐 2011-01-02 22:15 #20
Zaidimas is Topo centro buvo pirktas.
🕐 2011-05-01 21:48 #21
tai seip man tai yra didele problema ... pc lievas ... intikas dar lievesnis .. noriu gta 4 . ane nu bet vat as neparsisiusiu nes man siustu gal puse metu .... draugo prasyt kad parsiustu galiu bet kaip jis yrasys 11 gb ... tai pirkti irgi nesinori 100 litu tikrai mokesi o as maximum 10 - 20 lt tai kas turi nors gera pc nesa gta 4 ar prototype geri netai po 1 mb siuncia tai dar nemato bedos todel as uz piratavima nes ar geriau pirksi uz 100 litu ar nueisi i turgu ir nusipirksi nucrakinti uz 10 . ?
🕐 2011-05-01 22:11 #22
Jeigu turi pinigų ir galimybę - perki, jei neturi - neperki. Simple as that. Ar piratavimas gerai? Užduosiu paprastesnį klausimą, ar vogti iš parduotuvės gerai?
🕐 2011-05-01 22:17 #23
Na as nei pries ne uz piratavima bet koks variantas lieka ? Nori zaist zaidimus bet litu neturi tada siuntiesi ir zaidi bet yra tokiu zaidimu kuriuos geriau nusipirkti o nei persisiusti tai paremi kurejus uz ju sunku darba pvz Grand turizmo 5 va cia tai geme bet pvz koks black ops tai man asmeniskai jis nieko vertas ur uz ji moket pinigus ziauru Pvz geras game GTA IV kiek i ji sukiso rockstar ? Apie 10000000 litu tai milziniski pinigai bet uzsidirbo gerai viskas atsipirko ir nesuejo jie i minusa . Zinau kad piratavimas yra blogai bet vistiek tai darau Kai pamatau pigesni ir geresni game nepraleidziu progos ji nusipirkt .Kaip Judita sake piratavimas savaime ateina .
Redaguota 2011-05-01 22:19
🕐 2011-05-02 00:52 #24
Aš tai perku žaidimus kurie kainuoja pigiai, bet tikrai ne iš turgaus. O jeigu naujas žaidimas ir geras tai pakloju visą sumą kad galėčiau mėgautis MultiPlayeriu. Pvz. maximoj nusipirkau Medieval 2 TOTAL WAR GOLD EDITION tik 15 lt kainavo, arba kokem steame BULLY už 8 lt.
🕐 2011-05-02 18:18 #25
o jūs nepagalvojot kad piratauti gerai nes sutaupai kiek buvau nupirkęs žaidimų tai man mašina išėjo ir dar liko 120 Lt
🕐 2011-05-02 18:46 #26
justux4 parašė:

1. Nukenčia kūrėjai
2. Iš piratavimo pelnosi tam tikri piratai*
3. Naujos žaidimų apsaugos kenkia originalus turintiems vartotojams
4. ... (dar papildysiu)

Tikrai nezadu pirkti zaidimo uz 250lt kuri galius 1h palaikes kompa ijungta parsisiusti uz dyka, o jeigu kurejai nuo to tjp baisiai nukencia tj kodel jie vis dar kuria zaidimus. Jeigu kuria vadinas i minusa neina.O del to pelno piratams man po**ui, man patinka zaidimas as ji siunciuosi. Del 3 punkto, tj jeigu man idomus zaidimas man irgi po**ui, o 4 punkto tj geriau neberasyk, nes greiciausiai man bus irgi p****i :D. Pirkciau originala nebent negaleciau kjp nors ten jau ,,nuhakinti" to zaidimo multiplayer arba netureciau neto... Be to nematau tikslo ce uzti, visi piratavom ir dar ilgai piratausim :D
______
Beje, si svetaine taijp pat prie to viso ,,PIRATAVIMO" kazkokia dalimi prisideda, o mes sios svetaines nariai :D;)
Redaguota 2011-05-02 18:50
🕐 2011-05-02 19:00 #27
novix parašė:
[quote]justux4 parašė:

1. Nukenčia kūrėjai
2. Iš piratavimo pelnosi tam tikri piratai*
3. Naujos žaidimų apsaugos kenkia originalus turintiems vartotojams
4. ... (dar papildysiu)

Tikrai nezadu pirkti zaidimo uz 250lt kuri galius 1h palaikes kompa ijungta parsisiusti uz dyka, o jeigu kurejai nuo to tjp baisiai nukencia tj kodel jie vis dar kuria zaidimus. Jeigu kuria vadinas i minusa neina.O del to pelno piratams man po**ui, man patinka zaidimas as ji siunciuosi. Del 3 punkto, tj jeigu man idomus zaidimas man irgi po**ui, o 4 punkto tj geriau neberasyk, nes greiciausiai man bus irgi p****i :D. Pirkciau originala nebent negaleciau kjp nors ten jau ,,nuhakinti" to zaidimo multiplayer arba netureciau neto... Be to nematau tikslo ce uzti, visi piratavom ir dar ilgai piratausim :D
______
Beje, si svetaine taijp pat prie to viso ,,PIRATAVIMO" kazkokia dalimi prisideda, o mes sios svetaines nariai :D;)[/quote]

O tau labai patiktu pvz sukuri zaidima isleidi jam kokius 1mln nu su viskuo 2 milijonai o paskui isilaudzia i tavo kompa ir nutekina zaidimo versija tavo kurtas zaidimas paskleidziamas po visa platuji interneta o tau atsiperka tarkim tik 0.5 milijona tai ka tu minuse sedi ( seip pats neperku zaidimu kur kainuoja apie 200lt is kur pas mane tokie pinigai o jei randu po pigu 20-60 tikrai nepraleiciau galimibes nusipirkti zaidima ir taip paremti kurejus as nesakau kad visus be išimties pirkti zaidimus
🕐 2011-05-02 19:38 #28
Zaidimu nezadu kurti :D Bet jeigu butu taip kaip tavo minimoje situacijoje,,.. nemanau, kad zadimai butu kuriami ;) Bet kolkas ta zala nera tokia didele, kad butu nustota kurti zaidimus. Be to nemanau, kad kasnors ,,braunasi i tu kompaniju serverius ir hakina zaidimus" ar pan... Dazniausiai internete yra ikeltos zmoniu padarytos originaliu zaidimu kopijos ;) :D
🕐 2011-05-02 19:54 #29
novix parašė:
Zaidimu nezadu kurti :D Bet jeigu butu taip kaip tavo minimoje situacijoje,,.. nemanau, kad zadimai butu kuriami ;) Bet kolkas ta zala nera tokia didele, kad butu nustota kurti zaidimus. Be to nemanau, kad kasnors ,,braunasi i tu kompaniju serverius ir hakina zaidimus" ar pan... Dazniausiai internete yra ikeltos zmoniu padarytos originaliu zaidimu kopijos ;) :D

Smarkiai abejoju, ar tu zinai apie ka kalbi, kad ir pvz.: Kaip tada kaikurie zaidimai atsiranda savaite ar dvi pries oficialu zaidimo isleidima? Tu pagalvok, game'a isleidzia hackeriai nete pries savaite, ar tu bent isivaizduoji kokie cia nuostoliai zaidimu kompanijos? Dazniausiai taip nutinka, kad sukuriant zaidima buna tik nuostoliai, ta prasme sukuriant zaidima isleista daugiau pinigu negul zaidima parduodant.
🕐 2011-05-02 19:55 #30
seip novix sako tiesa daros taip nusiperka zmogus game padaro clone dvd ir poto ji paleidze intike ir tokie kaip skidrow ar dar koks crackina nieks nesilauze i kompus :D
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti