Na tarkim paimkim nepersena ivyki kai uzsidare siokia tokia kompanija Bizarre creations zinote ta kompanija taigi jos paskutinis produktas buvo Blur ir jams bond blood stone po siu zaidimu kompanija bankrotavo neatsipirko tai ka jie isleido .Na zala nebus tokia didele nes zaidimai kuriami dar koncolems pvz PS3 pakolkas nenulauztaas tai kas turi ps3 negali zaisti piratiniu zaidimu tai perka orginalius o jau ps3 parduota apie 50 milijonu kopiju del to nera labai didele zala ka pc pavagia ta ps3 turetijai atperka
bet vistiek kurejai nikencia nuo pc vartotoju (piratu )Jie galetu uzdirbti daugiau nei uzdirba nes visame pasaulyje yra nesuskaiciuojama galybe piratu tarp ju ir mes
Redaguota 2011-05-02 20:02
^^^
Galvojat čia piratavimas kaltas? Xbox ir PS žaidėjų tikrai nemažiau piratų, tik PC pirataut daug paprasčiau. L.A. Noire nepasirodys PC, nes kurėjai tesiog nenori kurti dar vienos versijos. Pvz. Kitaip nei kitos kompanijos, Valve visada PC žaidėjams skiria daugiau nėmesio nei konsolėms, visi kiti pirmiausia žiūri į Xbox, kiti į PS ir t.t. Deja PC, kaip žaidimų platforma pamažu miršta, jei ne įvairaus plauko MMO vargu ar kas dar leistų naujausius žaidimus mums.
Šeip, apskritai piratavimas yra blogas dalykas, bet tokioje atsili*je šalyje, kaip Lietuvoje, tai vienintelis būdas sekti naujausius žaidimus, arba reikia gauti prezidentinį atlyginimą.
Ir taip, kad skaitė mano ankstesnį išsakymą, aš vis dar ieškau Orange Box (ilgokai jau?)...
P.S. Duosiu medalį tam, kad netyčia aptiks Vilniuje kur nors Orange Box.
P.P.S. Damh, kaip skauda galvą, atleiskit už nerišlų tekstą.
Redaguota 2011-05-02 20:38
Aš Elektromarke OB nusipirkau mokėjau 80 lt.
Kazkada cia CAPCOM teige kad "atsiusta kopija=prarastas pirkejai", po to net patis suprato kokia nesamone pasake. Turbut apie 90% zaideju nepirktu to ar ano zaidimo, todel leidejai ne tiek ir daug praranda, tai jau net geriau jei atsiuncia, nes tokiu budu daroma nemokama reklama. Zinoma, jei pats zaidimas nevykes tada jau niekas nepades.
,,1 kart pabandes negali sustoti" nu va tj kam reikia sakyt kad piratavimas blogai. Blogai galbut ... mhm ... toms zaidmu kompanijoms, o mums (zaidejams) tai gera proga zaisti naujus ir idomius zaidimus. ;) sakykit kanorit bet as uz (cool)
as irgi uz piratavima , nes tai mano manymu gan gerai praverciantis dalykelis
dar toks bajeris .. kai pvz kodel man kylantis klaismas o kuo skiriasi zadimas kuris kainuoja 20 litu nuo 200 ..... poto kodel jis kainuoja brangei .... tai vat pvz kaip mano kaimynas jis igali tik uz 20 litu zaidima nusipirkt is maximas ar kur nes tai is mamikes perkasi praso kad nupirktu tai ka sakyt jai uzsimanysi kokio prototype tarkim kur 100 litu tikrai mokesi ??? plius as uz situs 100 litu kaska geresnio nuveikciau ar nusipirkciau , del zaidimo 100 litu man gaila butu o jums ??