Neseniai skaiciau vienam tinklalapyje idomia tema(straipsni, nezinau kaip pavadinti) zmoniu pasakojimus, apie ju dydziausius "zygius" susijusius su zaidimais, o t.y. kiek yra daugiausia laiko praleide zaisdami viena ar kita zaidima(us), prisedimus po 24 valadas non-stop ir panasiai. Gal jus ka nors panasaus turit papasakoti? Nepasidydziokit pasireiksti.
Na, galiu pasakyti kad zadziau 1 zaidima(MMORPG) daugiau nei 3 metus non-stop, bet ne no-life'nau. Tiesiog zaidziau ir nenusibosdavo. :)
Redaguota 2011-01-17 19:51
Aš karta su draugu losiau NFS iki pat 6h xD
Poto pamiegoje 4h vėl ejom lošt kol ivygdėm paskutinį bosą (Carbon)
Redaguota 2011-01-17 21:16
Man buvo panasei kaip gts bet jau senei su pusbroliu cs per dauk ussilosem ir teko ajt 2h miegot o paskui i sule :D.
na karta as su draugeliu per lan zaidem per pc far cry 2 18valandu po 4h miego vel pliekem visko po biski tai ccs vien pries viena su botais varem 9h kita diena gta 4 per lan nes kai turi 67game tai net nezinai ka zaist per ta atostogu savaite rudens mano pc nebuvo isjunktas 158h
Ira buwe kad uzsilosiau iki 5h ir i sule ejau da :D
na aš call of duty paty pirma žaidiau nuo 10 ruto iki 12 nakties bet tada buvau daug mažesnis ir žiaurei patiko tas žaidimas net dabar aš jį atmintinai žinau
hm... esu ivygdes starcrat 2 wings of liberty visa (be kodu), esu gta 4 perejes iki kito safe house`o...(lievai cia) dar kad esu isbandes visas quake dalis(iskyrus 1) esu perejes UT3 visa (be kodu) perejes UT2004 visa(be kodu) perejes COD: mw2 visa(be kodu) esu ant l2 pasikeles +60 lvl ant low rates(tank`a) esu prikures gmod video`u(youtubei patalpinta) sukures gta 4 video`u perejes left 4 dead ir left 4 dead 2 ant A.V.A esu perejes visus co-op perejes UT visa(be kodu)
Redaguota 2011-01-18 11:51
seniau tai visa diena prie L2 prasededavau, o dabar gryztu is sules (kazkur apie 14:35 dar kartais po 15:10) ir iki 20:30 TF2 droziu tam paciam serve ir tam paciam mape :DDDD
Redaguota 2011-01-18 15:27
Nu jo... Mes su draugu turejom (turim) acc Muonline kur pasikeisdami nuo ryto (11h) iki rytoj (4h~6h) eidavom miegoti ir tai buvo ne viena para. Tarkim as pazaidziu nuo 00:00 iki 02:00 pamiegu kol jis pazaidzia nuo 02:00 iki 04:00 ir taip kas pora valandu pasikeisdami daug kavos isgerdavom :D. Poto darbas buvo atsipirkes turejom 11 rewardu ir 20resetu o tada (vakar) buvo servo rr itemai liko o statai ir vieta ne... spjoviau ant to mu...
as tai nuo 12 iki 18 losiau swat keturi ir dar buciau loses tik brolis pradejo pikt ir verkt kad tiek sedziu
Žaidžiau Audiosurf 10 h non-stop ir dar kai pradėjau lošt BC2 tai kapojau visą dieną užkėliau 15 rank :D
owis as anksciua kiaura diena sededavau prie kelyje 2 mano pirmas game budavo taip atsikeliu kelyje 2 pavalgau pietus kelyja 2 pavlagau vakariene kelyje 2 iki 00:00 ir miegot taip man vasaro ejo