Na mano zygdarbis zaidziau Aion 3 dienas is eiles bet naktim miegojau
Taigi atsikeliu 10 valanda ryto pradedu zaist taip per visa diena baigiu zaist apie 12 nakties ( i diena 1 kart valgiau )ir vel taip pat 3 dienas bet paskui aprimau nezinau kas pasidare o dabar normaliai viskas pazaidziu 1 ir vsio ir uztenka
Jum tai gerai kai jūsų nieks nekontroliuoja...
Bet vieną kartą kažkaip pavyko nuo 17h iki 3h prasidėt prie Sims 2: Pets. Po to karto aš jo nežaidžiu, nes nepajaučiau kaip prabėgo 8h ;D (žaidžiau tol kol nenuėjau į WC ir nepamačiau kad jau visi miega...)
man taip buna kaip ziuriu fule ar losiu pes :D
man taip buna kaip ziuriu fule ar losiu pes :D
Redaguota 2011-05-01 19:26
tai kai tevai isvaziavo 4 dienom ir mane paliko su pusbroliu ..tai mes losem be miego 2 dienas 3 diena neistveriau ejau pamiegot o pusbrotanas ir 3 diena nemegojo .. poto 4 diena jau jam pradejo vos ne vaidentis . . :D nu bet kai gryzo tevai tai nuejo ir tada jis megot :D losiam vietcong multiplayer , cs , css viska multiplayer
Redaguota 2011-05-01 21:38
nu tai tas ir gali buti problema jam :D :D aiskus ismegojo beveik visa diena ... atsigavo .. nes jam ten vos nesivaideno su garsais nes eina i tulika atsisuka sako ar kanors sakiai paskiau , sako skambina i duris ... nueina paziet ziuri nieko nera ...
nors ne pats didziausias zigdarbis, bet kazkada prie pc prasedejau 11h :D
lol geras man kad tokiu sansu nebuna
Bet td tj tikrai akys isvarvejo :D
Redaguota 2011-05-02 17:17
as max lygtais visa diena buwau
as esu nuo 7h iki 20h (13h) cia mano rekordas
aš buvau iki 9 val vakaro kaip snigo visą dieną prie statego keikiu save dėl to
as grand turismo 4 ant playstation2 kaliau nuo ryto iki vakaro visa menesi kasdien po kokias 5,6h su pertraukom