Esu mažas nuo 12.00 ryto iki 00.00 vidurnakčio lošes Mario kai buvau mažas xDDD Paskui ir atsikėliau prie teliko nes prie jo kaip seniau sega tas jungdavosi tai per ji ir lošiau :DDD
Redaguota 2011-06-20 14:54
Čia atrodo dar ta patį mėnesį kai gavau savo pirmaji kompą taip buvo... Jame buvo Mortal Kombat 4, prisimenu tiek variau, visus kombo mintinai žinojau ir t.t. Užsinorėjau į WC ir prisimenu mano mintys buvo jog dar galiu palaukt. Nu ką, ir jau nebeprisimenu kiek laiko praėjo, bet iškentėjau ant tiek kad kėdė tapo šlapia :( . Čia viskas buvo maždaug prieš 7 metus kai man tebuvo 7 =?
Nolifer club is open now! Mano rekordas 4h... Ir ka jus ten tiek galit sedet? Jau geriau eikit i lauka futbola, kasi ar draugu susirast... Prie pc prasedet dienas ir naktis yra iskrypimas. Turetu neprastai sikna paskaust. As po tu 4h vos pavaiksciot galejau pora valandu... Sekmes nolifinant. Linkiu, kad uzaugtumet kuproti :)
P.S Dabar yra vasara tai kvieskit chebra ir eikit maudytis i kokia bala.
as gavau dar net neisleista zaidima warhammer 40k spaces marines ir losiau 2 dienas su 2h pertrauka ir ji perejau 8 kartus (cool)
Redaguota 2011-09-07 19:16
Mano ilgiausias zaidimo laikas buvo 9 valandos tiesiog visi isvaziave seimoj buvo tai neturejau ka veik ir teko zaisti .
as isvis neturiu ka veikt prie pc jau geriau su ps2 pagrajinciau ka nors xDDD
Kazkada seniau buvau ant AQW pasivezes tai atsisedau 9 valanda taip ir iki 23 valandos isedejau (jei ne mociute(tevai buvo isvare)tai buciau ir dar ilgiau paloses) xD
as perejau asacin creda 2 per 7 val :D
P.S be chetu :)
(cool)
Redaguota 2011-09-07 21:05
Cia yra siaip , net nezygdarbiai , o tiesiog niekas , nei jums naudinga , nei prota lavinat , nei i lauka iseinat cia tiesiog vienas zodis - PRIKLAUSOMYBE ........................................
Buvo kazkada pavyke per Vietcong mp CementDust mape surinkt fragu santykiu beveik 1/15. Atsimenu tik kad deaths buvo 6 o kllu 80+.
P.S. Visa tai su mouse padu;)
Redaguota 2011-09-09 15:41
gta 4 losiau 6h nuo 8 iki 1h o antra kart minecraft visa para losiau nuo 13.00 iki kitos dienos 13.00
Redaguota 2012-02-14 15:26