Na, nezinau ar cia skaitos kaip zygdarbis, bet esu neperseniausiai perejes NFS: MW neisleides ne grasio ir esu laimejes visas bosu masinas (jei negaudavau,tai is naujo pereidinedavau visa boss fight'a)
mano didziausias zygdarbis,izsedejau prie mu-hobby nuo 10 ryto iki 2 nakties :D
cool man as carbona dar visa diena losiau per 1 d perejau
22 h nonstop losiau nfs most wanted ir ivygdziau 70% rap sheet ir 80% karieros kita diena jau nesinorejo prisest prie pc nes buvau pavarges ir ziauriai galva skaudejo.
p.s. as buvau carbona visa perejas per 1 d , 2 d tik liko iveikti paskutini bosa .
Redaguota 2011-05-03 15:53
Most wantedas geresnis ;) carbona daugiausiai 5h ir pereini :D
Redaguota 2011-05-03 16:03
jo mano brolis sirgo ir as ejau i sule grizau ziuri jis ant paskutinio miesto
Aš tai mario atkalęs nuo vaikystes gal kokius 2 metus, bet jau primiršau :/
loses as nfs mw,ir esu perejas... nu tik nezinau kas tas yra ir viskas,neziuriu as tu visokiu klipuku kaip rodo,nelabai ikertu anglu kalba,tik perejau ir vsio...
as tai 26h sedejau prie xbox'o buvo pirma diena kai parsiunte man xbox'a tai CoD 4 SP! losiau visa diena ir nenusibodo ir poto 2 valndas nusnudau mane draugas su markeriu uzdaze raudonai ant pilvo smaila nupiese kai atsikeliau ir nuejau zaisti net nepastebejau.pastebejau kad aesu izdazytas kai joystick'as
issikrove ir rankos buvo raudonos :D
:D jeigu as zaisciau iki 12 nakties tai kompo nematyciau visus metus :D
Mano tėvam irgi nusispjaut kiek sedėsiu nors vieną kart sakė kaip l2 nolaifinau tai net paaikiai juodi pasidarė :D