Mano Fail'as tai per MW3 MP As greit uzrushinau i viena gera vieta kur zinojau kad jia tikrai eis per ten tai gavau 8Quickscope su L96a1 ir jia toliau pas mane bego tai as pagalvojau gal reik mest Granata.:D ir ji atsumuze i nama ir as pats save nusikillinau.xDD o dar buciau kokius 4Kill'us gaves.:D
failas buvo su euro truck simulator kai vietoj pasukes i bordo pasukau i liona. ;D sukeliau nemaza avarija... ;D buvau dar ant fifos failu padares bet jau nepamenu.;D
Neseniai vienas failiukas ivyko - zaidziu laimingas Cold Zero, matau priesas netolese nusisukes, pagalvojau, stilingai ji nudesiu, issirinkau Kashtan automata, uzdejau ilgesni vamzdi, duslintuva, patiliukais priselinau, palaukiau kol uzsipildis kritinio pataikimo matuoklis ir tik *click* *click* - pamirsau pakeisti tusciau apkaba, pats is saves pradejau juoktis is tokio zioplumo. Zinoma, priesas isgirdo ir apkalze kaip reikiant. True story. :D
Redaguota 2012-04-13 19:29
Mano fail visai neseniai buvo- per zaidima isijungiu cheat'a ir galvoju viskas veike ir sau ramiai einu... Tik poto kai mane nuzude supratau kad niekas cia neveike... Ir visa misija susisiko
Per saints row 3 vykdydamas assassination mission skridau su helicopteriu ir mane vijosi kitų gaujų smogikai , nes nušoviau "kelis" jų gaujos narius . Pamušė helicopterį taigi staigiai iššokau iš jo ir pradėjau greitai leistis , nespėjau išskleisti parašiuto ir staigiai plojaus ant asfalto kaip blynas .
Mano vienas iš didžiausiu failų ivyko šiandien .. Per Battlefield 3 skridau sų naikintūvu šaudžiau į malūnsparni, paskui jisai paskrido biški į šona ir susinaikinau save...
Pavelas parašė:
Neseniai vienas failiukas ivyko - zaidziu laimingas Cold Zero, matau priesas netolese nusisukes, pagalvojau, stilingai ji nudesiu, issirinkau Kashtan automata, uzdejau ilgesni vamzdi, duslintuva, patiliukais priselinau, palaukiau kol uzsipildis kritinio pataikimo matuoklis ir tik *click* *click* - pamirsau pakeisti tusciau apkaba, pats is saves pradejau juoktis is tokio zioplumo. Zinoma, priesas isgirdo ir apkalze kaip reikiant. True story. :D
Cia du veiname nes noredamas sauti is "Point-blank range" uzdejai ilgesni vamzdi :D
P.S : Jeigu butum dar susukes "Vyrai man kulipkos baiges" isvis butum nuzudes :D
Redaguota 2012-04-13 20:49
Nu žaidėm su claniškiu cs :) išsiskirstėm :D viskas normaliai campinu prie planto su awp ir išlindo priešas šoviau ir rodo nušoviau. Bet po to jis kurį nušoviau manę nušovė Tad nesupratau :D. Žiuriū tai mano claniškis :D
Dar vieną prisiminiau. Žaisdamas Farming simulator 2009 apturėjau linksmą fail. Tai va, nusipirkau Claas Lexion 580. Kėderį užsidėjau ant vežimėlio ir prisikabinęs vežimėlį išlekiau į lauką. Nuvarau, atsikabinu, apsisuku, žiūriu... Kėderio nebėra. :-D važiuoja atgal, bet be vežimėlio, o kėderį radau.. Prie išvažiavimo iš parduotuvės kiemo. :-DDD sugaišau net 4 min, nes laukas toli buvo. :-D