Prisiminau kai per minecraft creeperi per kalida prisivilojau prie namo ir tas susprogo su mano mazyte chata. Visa chata isnesiojo
Mano sio savaitgalio fail'as.. zodziu sumasciau per naujo pereiti GTA IV, zaisti pradejau nuo labai ankstyvo ryto iki labai velyvo vakaro.. (tiksliau nakties) buvau perejas apie 28% zaidimo. Zinoma per visa diena ir nakti gerokai pavargau, tai isjungiau xboxa ir nuejau miegot. Kita ryta atsikeles, isijungiau xboxa, prisijungiau prie savo xbox live profilio ir isijungiau GTA IV. Nu zodziu uzkrove tuos filmukus ir raso loading the saved game... Ir ka ''uzloadino'' man mano sena save game kur tik pati pradzia, is pradziu galvojau gal susimaise ir uzloadino ne ta seiva, bet patikrines HDD supratau kad as visa nakti praleidau niekais... BUVAU ISJUNGES AUTO SAVE GAME, o pats buvau taip isigilines i zaidima (norejau kuo greiciau pereiti) kad net nevaziuodavau i namus isiseivinti, nes maniau kad issaugos automatiskai. Bet koks as pats zioplas, net neatkreipiau demesio kad po misijos neraso saving game... nu zodziu dabar tikrai ilgai nebezaisiu GTA IV..
As prisimenu kai per GTA IV mane nusove, nukritau ant saligatvio o uz manes bego valkata, uzkliuvo uz mano lavono ir teskesi veidu i zeme :D
eth4 parašė:
Prisiminau kai per minecraft creeperi per kalida prisivilojau prie namo ir tas susprogo su mano mazyte chata. Visa chata isnesiojo
*koridoriu *mažytį *namą
Redaguota 2012-04-23 22:29
Mano didziausias fail buvo per Ls2011 variau su priekaba grudus parduot ir kai nuvariau y parde pamaciau kad neprisikabinau priekabos XD
mano fail buvo per Saints Row The Third per pirma misija banke kai reikejo autografa duoti tai i klynai tai mergai paleidau is pistoleto