📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Gfx kova edwis vs MoDiZzZ
24 žinutės · 8,902 peržiūros
🕐 2012-04-13 15:15 #1
Tai wat anoj temoj rašei kad visos tavo pastangos ant šio dalyko ninzes avataro ? tai wat sakei parodyk ką galiu ar istengsiu tai štai:

Edwis

Jo avataras kuriame nieko nematau naudingo

Ir mano signas. Aišku ne visos pastangos sudėtos bet tik pusė

Jeigu jums labai daug pas mane šūdo tai nežinau ir nežinokit kas ta grafika :). Čia mano paveiksliukas jokiu wallpaperiu neėmiau :)

Tad žmonės vertinkit :)
🕐 2012-04-13 15:28 #2
Asile tu, cia tik avataras, o ne sigas. Jai buciau norejas buciau geresni padares. galejai manes atsiklausti. Zinai, o tu rimtai durnas.
🕐 2012-04-13 15:32 #3
Jus abu gerus avatarus kuriat ir nemanau, kad cia reiketu pradeti gincytis.
🕐 2012-04-13 15:33 #4
Edwis-rx8 parašė:
Asile tu, cia tik avataras, o ne sigas. Jai buciau norejas buciau geresni padares. galejai manes atsiklausti. Zinai, o tu rimtai durnas.

Daba atmazkes ane ? :DDDDDDDDD parodyk ką sugebi :) tai va prašau
🕐 2012-04-13 15:34 #5
Dar norejau paklausti, jaigu tu toks genijus, kodėl užmiršai blura ir prieko čia tie ūsai?
🕐 2012-04-13 15:35 #6
kokie ūsai tu kedy... Nematau jokiu ūsų
🕐 2012-04-13 15:35 #7
MoDiZzZ parašė:
[quote]Edwis-rx8 parašė:

Daba atmazkes ane ? :DDDDDDDDD parodyk ką sugebi :) tai va prašau[/quote]

Avataro su sigu nėra kuo liginti. Avataras ne parašas, jis tik parodo tavo virtualia pusę, kurią ir sukūriau ninzei. Sige jau galim atskeisti sugebėjimus, dėti efektų ir t.t.
🕐 2012-04-13 15:36 #8
tai laukiu :)
🕐 2012-04-13 15:36 #9
Edvi ne noriu ykyret bet padarysi siandien man avatara? nes tu grazesnius avatarus kuri tai tiek
🕐 2012-04-13 15:38 #10
Nu nu, Moddiz, tavo sig'as tikrai ŠŪDAS... Pirmiausia - nuo jo tesiog AKIS skaudą !!! Labai didelis OC, toliau, C4D tikrai LQ, kažkoks apkarpytas ir visai neįblendintas, tų brūkšnių tai visur kaip prišikta ir tikrai jūs jau papisot su savo tais išsipisinėjimais kurie visą gamerio.lt forumą teršią, kiek jūs galite ginčytis ? Atsiprašau už labai stiprias emocijas, bet man jie jau nusibodo ir nesvarbu ar gausiu BAN dėl keiksmų, norių jums patarti daugiau nebesiginčyti ir susitaikyti, abu jūs avatarus darote gerai, bet jūs nieko ten originalaus neparodote, ta pati technika, tie patys FONTAI, kurie visai negražūs...
🕐 2012-04-13 15:39 #11
Slimas teisus. Susidegink nusibodai
🕐 2012-04-13 15:39 #12
edvio geras. vote!
🕐 2012-04-13 15:40 #13
slimas123 parašė:
Nu nu, Moddiz, tavo sig'as tikrai ŠŪDAS... Pirmiausia - nuo jo tesiog AKIS skaudą !!! Labai didelis OC, toliau, C4D tikrai LQ, kažkoks apkarpytas ir visai neįblendintas, tų brūkšnių tai visur kaip prišikta ir tikrai jūs jau papisot su savo tais išsipisinėjimais kurie visą gamerio.lt forumą teršią, kiek jūs galite ginčytis ? Atsiprašau už labai stiprias emocijas, bet man jie jau nusibodo ir nesvarbu ar gausiu BAN dėl keiksmų, norių jums patarti daugiau nebesiginčyti ir susitaikyti, abu jūs avatarus darote gerai, bet jūs nieko ten originalaus neparodote, ta pati technika, tie patys FONTAI, kurie visai negražūs...

Pritariu. Per daug įsisiautėjot ir manau tikrai tokiu kaip gfx kovų čia nereikia.
P.S. Modis matosi, kad esi naujas, nes tie kurie dirba ilgą laika tikrai neuždengtų žmogaus veido su šitomis linijomis ir kampe nerašytu "by ..."
Pas Edviną irgi nieko orginalaus, paprastas fontas su efektais , C4D ir blizgantis kardas.
Geriau jau abu nueikit į imagination.lt ir pasimokinkit abu, nesipykę.
Gintaxas, atsiprašau už reklamą, tiesiog paratiu jiem. :)
Redaguota 2012-04-13 15:47
🕐 2012-04-13 15:46 #14
Na ir vel kovos ... atsibodo ...
🕐 2012-04-13 15:47 #15
va 5 balai aš laimėjau ir jokios čia laimės nematau...[small]trink tema ir daugiau nebedaryk man gėdos, sukūriau avatarų temą norėdamas pagelbėti forumiečiams, o nesugadinti forumo.[/small]
P.S. G4S nenaudojau
Redaguota 2012-04-13 15:48
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti