📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Gfx kova edwis vs MoDiZzZ
24 žinutės · 8,903 peržiūros
🕐 2012-04-13 15:48 #16
Edwis-rx8 parašė:
va 5 balai aš laimėjau ir jokios čia laimės nematau...[small]trink tema ir daugiau nebedaryk man gėdos, sukūriau avatarų temą norėdamas pagelbėti forumiečiams, o nesugadinti forumo.[/small]

Nenoriu pyktis , bet tu tikras išsišokėlis.
🕐 2012-04-13 15:49 #17
Modizzz tai , kad nera ka ligint nes tavo sign'e yra gramatikos klaida -_-
🕐 2012-04-13 16:02 #18
Gmcc parašė:
[quote]slimas123 parašė:
Nu nu, Moddiz, tavo sig'as tikrai ŠŪDAS... Pirmiausia - nuo jo tesiog AKIS skaudą !!! Labai didelis OC, toliau, C4D tikrai LQ, kažkoks apkarpytas ir visai neįblendintas, tų brūkšnių tai visur kaip prišikta ir tikrai jūs jau papisot su savo tais išsipisinėjimais kurie visą gamerio.lt forumą teršią, kiek jūs galite ginčytis ? Atsiprašau už labai stiprias emocijas, bet man jie jau nusibodo ir nesvarbu ar gausiu BAN dėl keiksmų, norių jums patarti daugiau nebesiginčyti ir susitaikyti, abu jūs avatarus darote gerai, bet jūs nieko ten originalaus neparodote, ta pati technika, tie patys FONTAI, kurie visai negražūs...

Pritariu. Per daug įsisiautėjot ir manau tikrai tokiu kaip gfx kovų čia nereikia.
P.S. Modis matosi, kad esi naujas, nes tie kurie dirba ilgą laika tikrai neuždengtų žmogaus veido su šitomis linijomis ir kampe nerašytu "by ..."
Pas Edviną irgi nieko orginalaus, paprastas fontas su efektais , C4D ir blizgantis kardas.
Geriau jau abu nueikit į imagination.lt ir pasimokinkit abu, nesipykę.
Gintaxas, atsiprašau už reklamą, tiesiog paratiu jiem. :)[/quote]
Pritariu, abudu nieko orginalaus, gero nepadarot, ginčijatės kaip kokie profesionalai :D kad visus avatarus normalius darytumėt, tai gerai būtų, o pridarot mėšlo visokio...
🕐 2012-04-13 16:06 #19
Taip ir yra :) Lietuvis500 tau geriausiai žinoti nes geriausia avatara turi nuo katro mane vemti verčia
🕐 2012-04-13 16:18 #20
MoDiZzZ - tu užknisi , net neskiri signature nuo avataro , darai daug gramatinių klaidų + sukūrei bereikalingą temą , jei nori kovoti photoshop'o kovose tai nuvaryk į imagination.lt ir spamink ten su savo signatures .
Redaguota 2012-04-13 16:38
🕐 2012-04-13 17:55 #21
EDWIS naturalesne padaro, o modiz išvis prikimša spalvų tai kai ką aš žn...EDWIS vote.
🕐 2012-04-13 18:10 #22
MoDiZzZ> Tu debila* ar ka? Sukurei tema vien del to kad issiaiskint kas geriau daro avatarus? Tu tikrai durnas... Isvis nusikopijavai Edvio tema ir negana to dar kazkokia *, bereikalinga tema sukuriai...

Vien del to balsuoju uz Edvi... Ir tai jis MLDC sukure man avatara... Ir ne blenkoki o gera! Ir aciu jam...
+ Jis tikrai netoks durnas kaip tu kad kurtu tokias temas....
🕐 2012-04-13 18:11 #23
EDVIS!!!!!!!!
A6 vien del to (avatarai man px) kad turi svetaine su kuria nesusitvarko :D
🕐 2012-04-13 18:40 #24
ninze102 parašė:
MoDiZzZ manau kad per tave edvis turejo istrinti savo tema (fubar)

Parase gi jis, kad prasymus siusti jam i PM...

P.S. ninze102, manau, kad tu kvailas. Ne del sito komentaro. Tiesiog...
Redaguota 2012-04-13 18:41
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti