📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Microsoft Windows 8 Professional x86 &x64
72 žinutės · 26,301 peržiūros
🕐 2012-10-26 22:00 #16
Killeris parašė:
Bet ar su jais pažaisi žaidimus?

Ne nepažaisi... aišku pažaisi , visi žaidimai veikia kaip ir ant 7 , gal net ir geriau .
🕐 2012-10-26 22:35 #17
Gal net geriau? Tie windowsai yra griozdiškesni nei 150 metų močiutės genus sumaičius su vėžlio genais. Pirma viskas gerai būna po to kaip vista pradeda letėti p*sti protą jeigu atminties mažiau ir t.t. Jau tikrai to šūdo nesisiūsiu užteko man ir consumer edition per akis. lieku prie gerų win 7. Šūdas visiškas tik apkrova didesnė. Ir Dowexx kažkur 1/100 dalis žaidimų keistai elgiasi ant 8 arba išvis neveikia. ir tikrai neveikia geriau. tiktai apkrauta viskas labiau. Žinoma norėčiau pasakyti jog užsikrauti tikrai daug mažiau truko, bet kai išeini į deskopta tada trunka vos ne du kartus ilgiau ir visas laikas gaunas vos ne tas pats tiktai kad su šūdinais windowsais
Redaguota 2012-10-26 22:40
🕐 2012-10-26 23:14 #18
Tiesog čia isirašaj ta installa ir buna tau win 8?? o veiks ant 32bit ir čia ne 30dienu??
🕐 2012-10-27 00:35 #19
Gal geriau nelyskit ir nesirašykit kas nemokat, nes poto bus klausimų milijonas
🕐 2012-10-27 00:52 #20
R0x0y parašė:
Gal net geriau? Tie windowsai yra griozdiškesni nei 150 metų močiutės genus sumaičius su vėžlio genais. Pirma viskas gerai būna po to kaip vista pradeda letėti p*sti protą jeigu atminties mažiau ir t.t. Jau tikrai to šūdo nesisiūsiu užteko man ir consumer edition per akis. lieku prie gerų win 7. Šūdas visiškas tik apkrova didesnė. Ir Dowexx kažkur 1/100 dalis žaidimų keistai elgiasi ant 8 arba išvis neveikia. ir tikrai neveikia geriau. tiktai apkrauta viskas labiau. Žinoma norėčiau pasakyti jog užsikrauti tikrai daug mažiau truko, bet kai išeini į deskopta tada trunka vos ne du kartus ilgiau ir visas laikas gaunas vos ne tas pats tiktai kad su šūdinais windowsais

Jeigu tai ką R0x0y sako yra tiesa tai aš tada savo legalių Win7 Home Premium - 64bit nekeisiu į Win8 .
🕐 2012-10-27 02:04 #21
jo neapsimoka tada keistis
🕐 2012-10-27 10:06 #22
kad kazkokia nesamone cia imetei. parsisiunciau ir iskart praso kazkokio password. jei zinai tai pasakyk
🕐 2012-10-27 10:12 #23
o siuos windausus atsisiunti, uzmautini ir instaliuoji?nereikia i diska irasyti?
🕐 2012-10-27 10:37 #24
Mantizzz parašė:
o siuos windausus atsisiunti, uzmautini ir instaliuoji?nereikia i diska irasyti?

Ne nu duodi vaizdu... gal tu tada pats neisirašinėk windausu,
Pirma turi pasidaryti bootable diską
Tada restartini kompa , spaudidėji F12
Tada paleidžia setupa viska darai kaip nurodyta sutinki su taisiklėmis ir t.t
🕐 2012-10-27 10:51 #25
koki ten pasworda reik irasyt parsisiuntus ta suda?

ai as gal koki kita torrent siusiuos nes nesamone gryna cia imetei
Redaguota 2012-10-27 10:51
🕐 2012-10-27 10:55 #26
liudis123 parašė:
koki ten pasworda reik irasyt parsisiuntus ta suda?

ai as gal koki kita torrent siusiuos nes nesamone gryna cia imetei

Kai tokie meta tai nenorėk kad veiktu ...
🕐 2012-10-27 11:04 #27
Killeris parašė:
[quote]R0x0y parašė:

Jeigu tai ką R0x0y sako yra tiesa tai aš tada savo legalių Win7 Home Premium - 64bit nekeisiu į Win8 .[/quote]

Legalius turėk ir sėdėk laimingas
ROxOy, 8 tai pat geri windausai ir nebutina stumt , jei kompas silpnas tai aišku bus problemu su veikimu , bet aš naudojaus su 4 metu senumo kompu windaus 8 sukėsi kaip bitutė , tai pat nereikia visokių nesamoniu prirašyt kad kompas linktu , C diske privaro žaidimu programu milijona o paskui sako kad čia windausai blogi , na tada neturiu žodžiu .
Kas moka ir žino kaip naudotis kompu tai tas ir neturi problemu , čia ne OS problemos o žmonėse , kurie nesusitvarko su nauja os .
Dėl žaidimu , dabar jie eis sklandžiai nes jau yra tvarkyklės , draiveriai ir t.t .
Ataskaitos pabaiga .
🕐 2012-10-27 11:58 #28
Dowexx parašė:
ROxOy, 8 tai pat geri windausai ir nebutina stumt , jei kompas silpnas tai aišku bus problemu su veikimu , bet aš naudojaus su 4 metu senumo kompu windaus 8 sukėsi kaip bitutė , tai pat nereikia visokių nesamoniu prirašyt kad kompas linktu , C diske privaro žaidimu programu milijona o paskui sako kad čia windausai blogi , na tada neturiu žodžiu .
Kas moka ir žino kaip naudotis kompu tai tas ir neturi problemu , čia ne OS problemos o žmonėse , kurie nesusitvarko su nauja os .
Dėl žaidimu , dabar jie eis sklandžiai nes jau yra tvarkyklės , draiveriai ir t.t .
Ataskaitos pabaiga .

taip ir apie vista pradžioi dauguma sakė. Mano laptopas 3 metus turi su win 7visiškai problemu nebuvo, net jeigu likdavo 3 procentai atminties viskas gerai būdavo o win 8 jau pradėdavo nesamones daryt ant 20 procentu likus. Žaidimai tie kurie nesamones vis dar turbūt darys, nes pavyždžiui mano mėgstamiausia žaidimą 'oni' čia atsisiunti isimeti daodan vadinamas ( kad veiktu ant naujesnių win) ir taškai o ant win 8 reikia ieškoti dar kito nes tas kuris veikia čia neveikia ten ant win 8. Išvada trumpam laikui gerai bet po 4 mėnesių reiks perrašyt kad viskas sklandžiai veiktu. Aš su win moku elgtis, su win 7 neturėjau problemų 2 metus o su win 8 su problemomis susidūriau po 2 mėn.
🕐 2012-10-27 12:01 #29
Na , slaptažodį įdėjau , ir buvo problemų su aktyvavimu , tai http://bloge.us/how-to-activate-windows-8-pro-x8664/ turėtų padėti. Be , to , prašau seeed'inti , nes mane į minusą metat *.. :D
🕐 2012-10-27 12:13 #30
R0x0y parašė:
[quote]Dowexx parašė:
Ataskaitos pabaiga .

taip ir apie vista pradžioi dauguma sakė. Mano laptopas 3 metus turi su win 7visiškai problemu nebuvo, net jeigu likdavo 3 procentai atminties viskas gerai būdavo o win 8 jau pradėdavo nesamones daryt ant 20 procentu likus. Žaidimai tie kurie nesamones vis dar turbūt darys, nes pavyždžiui mano mėgstamiausia žaidimą 'oni' čia atsisiunti isimeti daodan vadinamas ( kad veiktu ant naujesnių win) ir taškai o ant win 8 reikia ieškoti dar kito nes tas kuris veikia čia neveikia ten ant win 8. Išvada trumpam laikui gerai bet po 4 mėnesių reiks perrašyt kad viskas sklandžiai veiktu. Aš su win moku elgtis, su win 7 neturėjau problemų 2 metus o su win 8 su problemomis susidūriau po 2 mėn.[/quote]

Na, windows 8 kaikurių programų nepalaiko , tad gali būti ištikrųjų visko , o man problemų nėra , tik , kad nepalaiko deamon tolls lite , bet tam yra power iso , tad no problem. AKtyvavausi va windowsus , ir kolkas bėdų nematau , viskas sklandžiai eina, tik čiu čiut retkarčiais daugiau užlagina GTA IV , negu win7, bet man tai ne bėda. :)
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti