Gruzinas parašė:
Atsisiūsit tuos windowsus ir bus iso failas užmauntinkit per Power iso ar daemon tools ir ten bus rar failas tarp to rar failo yra x86(32bit) Arba x64(64bit) Tai išsiemat kurio norit, ten irgi bus ISO failas tada per kokią programą įsirašot turinį iš ISO į diską, pažiūrit ar įsirašė, jei taip susirandat kodą nes reikės įvesti (QGR4N-78PMD-KCRQ7-83BXT-YG667) galit bandyt šita, jį užsirašot ant lapelio ir 20 kartų pertikrinam ar nėra klaidų. Tada dedat diską ir restartinat kompą, spaudinėjat F12 kad pasirinkti ką pirma bootinti jeigu rašėtes į diską tai spaudžiat CD/DVD ar panašiai. Jūsų prašo įvesti kodą įvedat tą kurį daviau arba savo surastą, išmeta nustatymus, nusistatot viską pagal save ir installiuojat. Įsiinstalevę prašys jūsų aktyvuoti windowsus, bet jūs nepirkę jų tai neturėsit rakto, einam į bet kokią torrent svetainę ir susirandat Windows 8 Loader (Nežinau ar bus, pats neatsirakinęs nes tik pabandymui atsisiunčiau) Pasileidžiat tą loaderį ir jums "Atrakina" windowsus, updeitai turėtu eit, bet microsoftas gali sugalvot "saugumo atnaujinimą" Kuri suvarys jūsų loaderį ir teks ieškot kito (tas pats su w7 buvo iš linkomanijos, bet po kito loaderio viskas gerai veikia), tai updeitus galit išsijungt. Jeigu suvarysit kompą aš nekaltas, neprašau jūsų installiuotis tik įdėjau gidą kaip.
Žiauriai daug ką reikės daryti , jau paprasčiau darot taip : Parsisiunčiat , išsiextractinat ant dekstopo ir įsijungiat installą , tada parodys kokias programas ištrinti , ir įjungus pc installiuojat (Prieš tai reikės įvesti cd - key , jis bus viduje readme.txt rodos ) , ir viskas . O toliau einat į http://bloge.us/how-to-activate-windows-8-pro-x8664/ , arba "Eini į C:/Windows/System32/cmd.exe (jį paleidi administracijos teisėmis.)
Tada suvedi komanda:
slmgr /ipk NG4HW-VH26C-733KW-K6F98-J8CK4
Palauki kol išmeta lentele jog sėkmingai pakeista.
Tada suvedi:
slmgr -skms kms.creighton.edu
Ir paskutiniają:
slmgr -ato
(Ir jei rašys jog sėkmingai aktivuota viskas bus gerai.) :)
" , ir viskas working turi būti. :) P.S gali neveikti , kad ir jeigu mes neinsrest , 2 variantas turės veikti , tik slmgr -ato reiks įvest ir vsio . :)
AJ JO IR SEEEDINKIT! NES PER JUS BAN GAUSIU JOBTVAJI***! AŠ JUMS PADEDU IR JŪS MAN PADĖKIT
MALONU LABAI... SEEED