📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Kas zinot WarZ cheatu?
24 žinutės · 5,694 peržiūros
🕐 2013-01-23 12:18 #1
Sveiki, gal zinot kokiu WarZ cheatu? pvz, kad butu bent jau wallhackas. Kas nezinot net nerasykit ir *it proto su savo nesamonem, nes ne man reikia.
🕐 2013-01-23 13:06 #2
Dėl tokių nesąmonių , jau darosi nebeįdomu žaisti DayZ . Be to cheat''''ina tik noob''''ai ir maži vaikai .
Redaguota 2013-01-23 13:39
🕐 2013-01-23 13:26 #3
Fus-Ro-Dah parašė:
Dėl tokių nesąmonių , jau darosi nebeįdomu žaisti DayZ . Be to cheat''''ina tik noob''''ai ir maži vaikai .

Tu rmt * ar tik apsimeti? nieks neciulbina taves. beto ne dayz o warz. ir ismok skaityt nezinai nieko ir nerasai niekam neidomi tavo nuomone.
🕐 2013-01-23 13:42 #4
dezymvm parašė:
[quote]Fus-Ro-Dah parašė:
Dėl tokių nesąmonių , jau darosi nebeįdomu žaisti DayZ . Be to cheat''''''''ina tik noob''''''''ai ir maži vaikai .

Tu rmt * ar tik apsimeti? nieks neciulbina taves. beto ne dayz o warz. ir ismok skaityt nezinai nieko ir nerasai niekam neidomi tavo nuomone.[/quote]

1.Aš moku skaityti ;
2.Minėdamas DayZ , turėjau omenyje , kad prieina noob''ų (iš WarZ į Dayz) tokių kaip tu ir pradeda sapalioti nesąmones .
3.Eik pietų miegoti popietinio miego , nes vis dar elgiesi kaip vaikas .
🕐 2013-01-23 14:33 #5
Fus-Ro-Dah parašė:
Dėl tokių nesąmonių , jau darosi nebeįdomu žaisti DayZ . Be to cheat''''''''ina tik noob''''''''ai ir maži vaikai .

100% pritariu ,ir jus visi tie cheateriai * pasol nachuj :]
🕐 2013-01-23 14:38 #6
muilas parašė:
Dėl tokių nesąmonių , jau darosi nebeįdomu žaisti DayZ . Be to cheat''''''''''''''''ina tik noob''''''''''''''''ai ir maži vaikai .

100% pritariu ,ir jus visi tie cheateriai * pasol nachuj :][/quote]
jus * * as jum sakau kad ne man reikia daunai * skaitykit tada savo nesamones rasinekit invalidai
🕐 2013-01-23 14:54 #7
Tai ką, kad ne tau...Vistiek nereikia platint tokio *..
🕐 2013-01-23 14:54 #8
dezymvm parašė:
[quote]muilas parašė:
Dėl tokių nesąmonių , jau darosi nebeįdomu žaisti DayZ . Be to cheat''''''''''''''''''''''''''''''''ina tik noob''''''''''''''''''''''''''''''''ai ir maži vaikai .

jus * * as jum sakau kad ne man reikia daunai * skaitykit tada savo nesamones rasinekit invalidai[/quote]

dzymvm - you are **ng little fagot .
🕐 2013-01-23 15:03 #9
dezymvm parašė:
[quote]muilas parašė:
Dėl tokių nesąmonių , jau darosi nebeįdomu žaisti DayZ . Be to cheat''''''''''''''''''''''''''''''''ina tik noob''''''''''''''''''''''''''''''''ai ir maži vaikai .

jus * * as jum sakau kad ne man reikia daunai * skaitykit tada savo nesamones rasinekit invalidai[/quote]

Dude , you went full retard .

Sucess , I Nailed it .
🕐 2013-01-23 15:04 #10
Turejau warz hackus vienu metu kai daug hackeriu losdavo, nes uz kiekvieno kampo nusaudavo. Dabar po atnaujinimu istryniau nes anti cheat pagerintas ir beto hackai atima malonuma zaisti.
🕐 2013-01-23 15:04 #11
Fus-Ro-Dah parašė:
[quote]dezymvm parašė:
[quote]muilas parašė:
Dėl tokių nesąmonių , jau darosi nebeįdomu žaisti DayZ . Be to cheat''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''ina tik noob''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''ai ir maži vaikai .

Sucess , I Nailed it .[/quote]Nieko jam angliskai nerasyk kausas yra vistiek jam nedaeis :D
🕐 2013-01-23 15:07 #12
gytoox221 parašė:
[quote]dezymvm parašė:
[quote]muilas parašė:
Dėl tokių nesąmonių , jau darosi nebeįdomu žaisti DayZ . Be to cheat''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''ina tik noob''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''ai ir maži vaikai .

Sucess , I Nailed it .[/quote]Nieko jam angliskai nerasyk kausas yra vistiek jam nedaeis :D[/quote]

Matosi , kad jis yra retard''as...
🕐 2013-01-23 15:09 #13
gytoox221 parašė:
Turejau warz hackus vienu metu kai daug hackeriu losdavo, nes uz kiekvieno kampo nusaudavo. Dabar po atnaujinimu istryniau nes anti cheat pagerintas ir beto hackai atima malonuma zaisti.

Panašiai dedasi ir per DayZ , krč suvarai 2 apkabas į vieną ir tą patį čiūvą , o jis dar gyvas .
🕐 2013-01-23 15:14 #14
Fus-Ro-Dah parašė:
[quote]gytoox221 parašė:

Panašiai dedasi ir per DayZ , krč suvarai 2 apkabas į vieną ir tą patį čiūvą , o jis dar gyvas .[/quote]Gali buti, pokolkas nera rimtu zombie survival kureju, bet warz nusipirkes nesigailiu, nes idomu kartais noob''us pamedziot su snaiperiu :D
🕐 2013-01-23 15:23 #15
gytoox221 parašė:
[quote]gytoox221 parašė:

Panašiai dedasi ir per DayZ , krč suvarai 2 apkabas į vieną ir tą patį čiūvą , o jis dar gyvas .[/quote]Gali buti, pokolkas nera rimtu zombie survival kureju, bet warz nusipirkes nesigailiu, nes idomu kartais noob''''us pamedziot su snaiperiu :D[/quote]

Man buvo achujienas noras pirkti DayZ, bet kai išbandžiau nusicrackines tai nepatiko, nors aišku gavęs legalų nuomonė pasikeistų .
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti