📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Kas zinot WarZ cheatu?
24 žinutės · 5,693 peržiūros
🕐 2013-01-23 15:25 #16
Killeris parašė:
[quote]gytoox221 parašė:
[quote]Fus-Ro-Dah parašė:
[quote]gytoox221 parašė:
Turejau warz hackus vienu metu kai daug hackeriu losdavo, nes uz kiekvieno kampo nusaudavo. Dabar po atnaujinimu istryniau nes anti cheat pagerintas ir beto hackai atima malonuma zaisti.

Panašiai dedasi ir per DayZ , krč suvarai 2 apkabas į vieną ir tą patį čiūvą , o jis dar gyvas .[/quote]Gali buti, pokolkas nera rimtu zombie survival kureju, bet warz nusipirkes nesigailiu, nes idomu kartais noob''''''''us pamedziot su snaiperiu :D[/quote]

Man buvo achujienas noras pirkti DayZ, bet kai išbandžiau nusicrackines tai nepatiko, nors aišku gavęs legalų nuomonė pasikeistų .[/quote]

Legaliuose žaidimuose community yra visai kitoks .
🕐 2013-01-23 15:34 #17
Fus-Ro-Dah parašė:
[quote]Killeris parašė:
[quote]gytoox221 parašė:
[quote]gytoox221 parašė:
Turejau warz hackus vienu metu kai daug hackeriu losdavo, nes uz kiekvieno kampo nusaudavo. Dabar po atnaujinimu istryniau nes anti cheat pagerintas ir beto hackai atima malonuma zaisti.

Panašiai dedasi ir per DayZ , krč suvarai 2 apkabas į vieną ir tą patį čiūvą , o jis dar gyvas .[/quote]Gali buti, pokolkas nera rimtu zombie survival kureju, bet warz nusipirkes nesigailiu, nes idomu kartais noob''''''''''''''''us pamedziot su snaiperiu :D[/quote]

Man buvo achujienas noras pirkti DayZ, bet kai išbandžiau nusicrackines tai nepatiko, nors aišku gavęs legalų nuomonė pasikeistų .[/quote]

Legaliuose žaidimuose community yra visai kitoks .[/quote]

Tai čia savaime aišku, kai tą cracked pasileidau, puse servų užrakinta, į kitus net neleido įeit nes rašydavo, kad "Your CFG is bad", ir galu gale buvau rades vieną lygtais Latvių, žaidė pora žaidėjų, o mano žaidimas buvo toks didelis BUGAS, kad neidavo pažaist tai ir ištryniau ..
🕐 2013-01-23 17:45 #18
Nebuk Mandras Apšiks Gandras
🕐 2013-01-23 17:52 #19
dezymvm parašė:
[quote]muilas parašė:
Dėl tokių nesąmonių , jau darosi nebeįdomu žaisti DayZ . Be to cheat''''''''''''''''''''''''''''''''ina tik noob''''''''''''''''''''''''''''''''ai ir maži vaikai .

100% pritariu ,ir jus visi tie cheateriai * pasol nachuj :][/quote]
jus * * as jum sakau kad ne man reikia daunai * skaitykit tada savo nesamones rasinekit invalidai[/quote]
verksny tu sušiktas, jei bl nenori kad ant tavęs stumtu ,tai ko pats tas tavo draugas krč neateina ir neužsiregina????
🕐 2013-01-23 17:53 #20
muilas parašė:
[quote]dezymvm parašė:
[quote]muilas parašė:
Dėl tokių nesąmonių , jau darosi nebeįdomu žaisti DayZ . Be to cheat''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''ina tik noob''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''ai ir maži vaikai .

jus * * as jum sakau kad ne man reikia daunai * skaitykit tada savo nesamones rasinekit invalidai[/quote]
verksny tu sušiktas, jei bl nenori kad ant tavęs stumtu ,tai ko pats tas tavo draugas krč neateina ir neužsiregina????[/quote]
Gal jis pats ir yra tas draugas?
🕐 2013-01-23 18:02 #21
Khan parašė:
[quote]muilas parašė:
[quote]dezymvm parašė:
[quote]muilas parašė:
Dėl tokių nesąmonių , jau darosi nebeįdomu žaisti DayZ . Be to cheat''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''ina tik noob''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''ai ir maži vaikai .

verksny tu sušiktas, jei bl nenori kad ant tavęs stumtu ,tai ko pats tas tavo draugas krč neateina ir neužsiregina????[/quote]
Gal jis pats ir yra tas draugas?[/quote]Tai cj, idijotas yra galvoja apgaus cia kitus.
🕐 2013-02-24 21:00 #22
matau daugelis megsta cia ta WARZ.
taigi nezinau ar jums veiks, nes as nenaudoju, bet kureju puslapi snd atnaujintas.
Tad sekmingo zaidimo ir banu gavimo.

http://www.failai.lt/vp0r18ggc8cy/Rei_-_WarZ_ESP_Overlay_Hack_[War]_v0.3h_[www.unknowncheats.me]_.zip.htm
Hotkeys
[/u][/i][/b][Survival]
Page up = Text size ++
Page Down = Text size --
RIGHT = Lines to other players
LEFT = crosshairs
DOWN = Player Names
UP = all
Delete = Hide Menu

[War]
NUMPAD0 = all
NUMPAD7 = player names
NUMPAD8 = player lines
NUMPAD9 = player health
NUMPAD4 = Item ESP
NUMPAD5 = Zombie ESP
NUMPAD6 = Zombie Arggo Lines
NUMPAD1 = Toggle menu
NUMPAD2 = crosshairs
NUMPAD3 = Toggle Auto Run

PAGE UP = text ++
PAGE DOWN = text --

HOME = View distance ++ (Items and Zombies)
END = View distance -- (Items and Zombies)
🕐 2013-02-24 21:09 #23
Best cheat - play legit
🕐 2013-02-24 21:19 #24
Aj ,cia gir WarZ ,* paskutinis ,bet jeigu DayZ nu td vsio ...
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti