📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Naujasis NFS.
59 žinutės · 15,320 peržiūros
🕐 2013-05-26 11:02 #31
NFS nieko įspudingo nebesūkuria. Naujose dalyse duoda iš karto vos ne brangiausia pasaulio mašina, tokia kaip porsche, ar lamborghini, nebera tikslo dėl ko žaist, kaip ankščiau, gauni mašina, realiai kainuojančia ~4K ir tobulini (tiuninguoji) po biški.
Dabar NFS kuria žaidimus be galimybes tiuninguoti, o tiuningavimas yra svarbiausias dalykas gerame gatvių lenktyniu žaidime...
Nežinau aš net ko tikėtis iš šio game. Daug tikėjausiu iš naujo NFS MW, bet koks rezultatas? Dėjau skersa ant nfs...
🕐 2013-05-26 11:11 #32
O aš džiaugiuosi, kad mano PC neišveža naujų NFS nesąmonių. Aš laimingas neseniai 4 syk MW 2005 įveikiau ir man gerai :D
Redaguota 2013-05-26 12:12
🕐 2013-05-26 11:23 #33
HunTeR parašė:
NFS nieko įspudingo nebesūkuria. Naujose dalyse duoda iš karto vos ne brangiausia pasaulio mašina, tokia kaip porsche, ar lamborghini, nebera tikslo dėl ko žaist, kaip ankščiau, gauni mašina, realiai kainuojančia ~4K ir tobulini (tiuninguoji) po biški.
Dabar NFS kuria žaidimus be galimybes tiuninguoti, o tiuningavimas yra svarbiausias dalykas gerame gatvių lenktyniu žaidime...
Nežinau aš net ko tikėtis iš šio game. Daug tikėjausiu iš naujo NFS MW, bet koks rezultatas? Dėjau skersa ant nfs...

Nebesugalvoja zaidimu istorijos daugiau. As kazkaip noreciau kad jie kurtu nfs underground 3, butu gera grafika, bet ir gera istorija zaidimo ir masinu tuningavimas, ir pradeti reiktu vos ne su lieviausiom masinom.
Bet eh ka noreti. dabar mano galvoje tik sie zodziai yra:
Go home EA
You drunk.
🕐 2013-05-26 12:43 #34
Matet naujo GRID 2 pristatyma? Manau jis tikrai uzims NFS vieta.
🕐 2013-05-26 14:06 #35
FifaEvolutionify parašė:

Va butent. Bus kas nors naujo. Jau db dekoju codemasteriui uz to zaidimo kurima
🕐 2013-05-26 14:43 #36
eimantux parašė:
[quote]FifaEvolutionify parašė:

Va butent. Bus kas nors naujo. Jau db dekoju codemasteriui uz to zaidimo kurima[/quote]
Codemasteris visada buvo geriausiu lenktyniu zaidimu kureju. Prisimenant pirmaji Colin Mcrae Rally iki TOCA. Aisku truputi su DIRT nukrypo nuo temos bet... Codemasters vistiek lieka gera zaidimu kureja.
🕐 2013-05-26 15:48 #37
FifaEvolutionify parašė:
[quote]eimantux parašė:

Va butent. Bus kas nors naujo. Jau db dekoju codemasteriui uz to zaidimo kurima[/quote]
Codemasteris visada buvo geriausiu lenktyniu zaidimu kureju. Prisimenant pirmaji Colin Mcrae Rally iki TOCA. Aisku truputi su DIRT nukrypo nuo temos bet... Codemasters vistiek lieka gera zaidimu kureja.[/quote]
mhmhm.... losdavau TOCA kazkelinta ant ps1 :D ,geras zaidimas...
vat dabar verta is steam'o pirkt Grid2 ,nes tada gausi ir grid kopija :) ir siaip man jis geresnis uz nfs
🕐 2013-05-26 15:51 #38
eimantux parašė:
[quote]HunTeR parašė:

Nebesugalvoja zaidimu istorijos daugiau. As kazkaip noreciau kad jie kurtu nfs underground 3, butu gera grafika, bet ir gera istorija zaidimo ir masinu tuningavimas, ir pradeti reiktu vos ne su lieviausiom masinom.
Bet eh ka noreti. dabar mano galvoje tik sie zodziai yra:
Go home EA
You drunk.[/quote]
Jei kurtu u3, dar viena gera varda su*u zaidimu istorijoje. EA turetu duoti zmonems apklausas, ko tiketusi ir noretu is naujos zaidimo dalies, bet jiems zinoma pofik, pasinaudoja zaidimo vardu ir kisa zmonems ta paty š.
🕐 2013-05-26 15:58 #39
muilas parašė:
[quote]eimantux parašė:

Codemasteris visada buvo geriausiu lenktyniu zaidimu kureju. Prisimenant pirmaji Colin Mcrae Rally iki TOCA. Aisku truputi su DIRT nukrypo nuo temos bet... Codemasters vistiek lieka gera zaidimu kureja.[/quote]
vat dabar verta is steam'o pirkt Grid2 ,nes tada gausi ir grid kopija :) ir siaip man jis geresnis uz nfs[/quote]
Na paziuresim kaip ten su tuo GRID bus. Gal nuvils. O gal ir ne.
🕐 2013-05-26 16:01 #40
FifaEvolutionify parašė:
[quote]muilas parašė:
[quote]eimantux parašė:

vat dabar verta is steam'o pirkt Grid2 ,nes tada gausi ir grid kopija :) ir siaip man jis geresnis uz nfs[/quote]
Na paziuresim kaip ten su tuo GRID bus. Gal nuvils. O gal ir ne.[/quote]
Grid jau yra :D , dabar isleis GRID 2 . O Grid man LABAI patiko ! :))
🕐 2013-05-26 16:32 #41
muilas parašė:
[quote]muilas parašė:
[quote]eimantux parašė:

Na paziuresim kaip ten su tuo GRID bus. Gal nuvils. O gal ir ne.[/quote]
Grid jau yra :D , dabar isleis GRID 2 . O Grid man LABAI patiko ! :))[/quote]
Turejau omenyje antra dali. :D
🕐 2013-05-26 21:23 #42
Ohohoh, ka cia turime :D feraris :D :D cia tai geras... Pagaliau ji ikiso :D Laukiu ir tikiuosi, kad bus geresnis uz NFS MW 2012
🕐 2013-05-26 21:47 #43
Melnikas parašė:
Ohohoh, ka cia turime :D feraris :D :D cia tai geras... Pagaliau ji ikiso :D Laukiu ir tikiuosi, kad bus geresnis uz NFS MW 2012

Jau geriau būtų vietoj to Ferrario būlka ;D
🕐 2013-05-26 22:11 #44
Jus galvojat ka snekat? Sukurtu underground tai sakytumet ciuju "oi bl cia beveik toks pat kaip unerdruound2" bus visokiu bedu jum... Dziaukites isvis kad kazka gaunat o ne sedit su tuo paciu U2 ir pereinat jy jau 200 kartu. So think what you write
🕐 2013-05-26 22:22 #45
Isvis, as tai nesuprantu, kuo tas u2 patinka jums, kiek losiau tai... 5./10 nepatiko jis man.... Visiskai nieko gero... Nu buvo vienas patikes dalykas... Lakstai po miesta su hameriu :D
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti