📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Naujasis NFS.
59 žinutės · 15,321 peržiūros
🕐 2013-05-26 22:31 #46
As tik siaip palyginau(nes daug kas raso kad nori U3) , man igi nelabai patiko best buvo MW
🕐 2013-05-26 22:31 #47
Melnikas parašė:
Isvis, as tai nesuprantu, kuo tas u2 patinka jums, kiek losiau tai... 5./10 nepatiko jis man.... Visiskai nieko gero... Nu buvo vienas patikes dalykas... Lakstai po miesta su hameriu :D

Kaip jis gali nepatikti? :O
Vienas iš geriausių NFS. Free world, tiuningavimas, mašinos ne kosminės... Kas gali būti geriau?
🕐 2013-05-26 22:52 #48
AwesomeGuy-Na vieniem patinka pabegiot nuo mentu su gerom masinom,kitiem pasiimt tranta ir padaryt is jo zvery ir belekaip gerai istiuninguot,visiems neytiks tas pats zaidimas
🕐 2013-05-27 07:43 #49
AwesomeGuy parašė:
[quote]Melnikas parašė:
Isvis, as tai nesuprantu, kuo tas u2 patinka jums, kiek losiau tai... 5./10 nepatiko jis man.... Visiskai nieko gero... Nu buvo vienas patikes dalykas... Lakstai po miesta su hameriu :D

Vienas iš geriausių NFS. Free world, tiuningavimas, mašinos ne kosminės... Kas gali būti geriau?[/quote]

Ummm... NFS MW, NFS C? Man jie tikrai geresni...
🕐 2013-05-27 10:41 #50
Melnikas parašė:
[quote]AwesomeGuy parašė:
[quote]Melnikas parašė:

Vienas iš geriausių NFS. Free world, tiuningavimas, mašinos ne kosminės... Kas gali būti geriau?[/quote]

Ummm... NFS MW, NFS C? Man jie tikrai geresni...[/quote]

MW 2005 buvo pats viršus , pats gazas , o va jau Carbon pigi padielka , tęsianti MW 2005 istoriją .
🕐 2013-05-27 14:19 #51
FeelingHigh parašė:
[quote]Melnikas parašė:
[quote]Melnikas parašė:

MW 2005 buvo pats viršus , pats gazas , o va jau Carbon pigi padielka , tęsianti MW 2005 istoriją .[/quote]
Oooo. FeelingHigh gryzo. :D
🕐 2013-05-27 14:45 #52
FeelingHigh parašė:
[quote]Melnikas parašė:
[quote]Melnikas parašė:

MW 2005 buvo pats viršus , pats gazas , o va jau Carbon pigi padielka , tęsianti MW 2005 istoriją .[/quote]

Kaip kam, man karbonas buvo geras zaidimas ir tikrai patiko, priesingai nei u2....
🕐 2013-05-27 16:38 #53
Melnikas parašė:
[quote]FeelingHigh parašė:
[quote]Melnikas parašė:
[quote]Melnikas parašė:

Kaip kam, man karbonas buvo geras zaidimas ir tikrai patiko, priesingai nei u2....[/quote]

Kiekvienam savaip. Man tai labiau underground 2 patiko nes muzika geresnė ir pati atmosfera priimtinesnė, bet ir Carbon visai neblogas :)
🕐 2013-06-08 22:00 #54
AwesomeGuy parašė:
Sveiki, taigi benaršydamas internete radau naujo Need for Speed žaidmo- Rivals trailer'į.
http://www.youtube.com/watch?v=RLWNp1Y9-Zs
Taigi noriu sužinoti jūsų nuomonę, ką manote apie šį žaidimą (bent jau iš trailer'io) ir ko iš šio žaidimo tikitės. :)
Aš norėčiau, kad būtų free world ir grįžtų tiuningavimas :D

Tikrai nebus tuningavimas. Criterion games tokio mat tipo šūdo nebedaro. Visą istoriją žaidimo supiso.
🕐 2013-06-09 10:05 #55
*... Kada jie padarys kad normaliai tuninguot masinas eitu... Kada sugrys senieji nfs laikai... Most wanted 2005(cool) ir carbon Daug kartu perejau ir dabar dar zaidziu
🕐 2013-06-09 10:09 #56
NFSRACER parašė:
*... Kada jie padarys kad normaliai tuninguot masinas eitu... Kada sugrys senieji nfs laikai... Most wanted 2005(cool) ir carbon Daug kartu perejau ir dabar dar zaidziu

Norėčiau ir aš ,kad sugrįžtu senieji laikai,bet turbūt taip nebus .
🕐 2013-06-09 10:35 #57
Dowexx parašė:
[quote]NFSRACER parašė:

Norėčiau ir aš ,kad sugrįžtu senieji laikai,bet turbūt taip nebus .[/quote]

Good bye car's tuning...
🕐 2013-06-09 12:31 #58
* būs.
🕐 2013-06-09 14:01 #59
Criterion sugadino ir numarins NFS. Jo likimas aiskus.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti