vitalis112 parašė:
[quote]9R33D parašė:
[quote]vitalis112 parašė:
[quote]9R33D parašė:
[quote]9R33D parašė:
[quote]9R33D parašė:
prikeldinieji savo 2013-uju tema? :D
Zaidimas mire? Jis nebekuriamas? Jis pasirodys uz 20 metu? Trinti tema?
Nejuokink[/quote]
isiskaityk ka rasau,gedos sau nedares ne apie zaidima klausiu ,o apie tavo durna tema kuria prikeldinieji.[/quote]
Tai tau isikaityt reikia, jei zaidimas jau butu sukurtas ir visi ji pamirse butu tikrai neprikelineciau, neturi ka prasyti gero, nerasyk is viso[/quote]
tu man tik neaiskink ka man reikia daryti,zaidimas jau uz 2 dienu bus isleistas (antradieni) ka dar reikia apie ji kalbeti,kai jau galesi pazaisti.[/quote]
Noriu suzinot kitu zmoniu nuomone, o ne skaityti tavo nesamones
Neaiskinti ka tau daryti? Kad tu pats nelabai zinai ko tu nori...[/quote]
Nu bet tu esmes nesupranti,kam tau ta nuomone kai turi jau gameplay,ir jau pats pazaisti galesi.[/quote]
Idomiam pasauli gyveni, bet zinok, gal tave tai sokiruos, bet as nepanasus i tave, ir zinok net mano nuomone skiriasi nuo tavosios, didis antradimas, zinau...[/quote]
gal bent edit pasispausk ir klaidas tu savo issitaisyk,meistras :D ,beto nepagalvojai ,kad tu ir as kazkuom skiriames ,bet turime daug kantrybes nuo kurios tu galetum gincytis su manim visa diena ,arba as duociau durniui kelia :)[/quote]
Matai man tiesiog sunku ignoruoti retardus kaip tu, bet oho jau kitam pasauli gyvent pradejai po keliu sekundziu ane? Jau zmoniu nuomones skiriasi taipogi? Parasyk dar kazka idomaus :D