📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Wolfenstein: The New Order
36 žinutės · 10,439 peržiūros
🕐 2014-05-18 18:47 #31
kas tas x'as :D
🕐 2014-05-18 18:59 #32
SENPAY parašė:
kas tas x'as :D

Xbox'as , bet turbūt vienintelis One yra š*do vertas ir niekam tikęs.
🕐 2014-05-18 21:21 #33
mcfan parašė:
[quote]BaconStrip parašė:
Jezz kas cia vyksta kol manes nebuna? Pjaunates kaip sunys kokie..

Man anksčiau pasirodė kad čia vitalis su naujoku mušasi, bet pasirodo jis jam knisa protą..... Manau reikia reikšti pagarbą senesniems gamerio nariams...[/quote]

Jei sigis butu 10 metais prisijunges, jam ka reikes pagarba reiksti? Epine logika...
As irgi 11 prisireginau ir kas is to? Nieko...
Norejau padiskutuoti su gamerieciais, ka jie mano o tas retardas neturi ka veikti ir kabinejasi prie visko, ka as galu padaryt?

Zaidimas tai atrodo gerai, tikiuosi nebus labai linijinis ir bus galima bet po tam tikra teritorija paklaidzioti (kaip per Thief 4 koki), blem noreciau xbox dbr tureti :D
🕐 2014-05-18 21:38 #34
Tikiuos bent secret areas bus, ne vien waypoint sekiojimas.
🕐 2014-05-18 21:57 #35
9R33D parašė:
[quote]mcfan parašė:
[quote]BaconStrip parašė:
Jezz kas cia vyksta kol manes nebuna? Pjaunates kaip sunys kokie..

Man anksčiau pasirodė kad čia vitalis su naujoku mušasi, bet pasirodo jis jam knisa protą..... Manau reikia reikšti pagarbą senesniems gamerio nariams...[/quote]

Jei sigis butu 10 metais prisijunges, jam ka reikes pagarba reiksti? Epine logika...
As irgi 11 prisireginau ir kas is to? Nieko...
Norejau padiskutuoti su gamerieciais, ka jie mano o tas retardas neturi ka veikti ir kabinejasi prie visko, ka as galu padaryt?

Zaidimas tai atrodo gerai, tikiuosi nebus labai linijinis ir bus galima bet po tam tikra teritorija paklaidzioti (kaip per Thief 4 koki), blem noreciau xbox dbr tureti :D[/quote]

Nu jei nori nulaužto X360 , tai turėsi mokykloje likt neėdęs likusius mokslo metus ir neleist pinigų visokiems niekalams , kitaip nieko neišeis (pats tą jau patyręs) :D
🕐 2014-05-19 08:32 #36
jei jus akli as nekaltas jei pagal registracijos metus reiksti pagarba reiktu ,tada as uz ji seniau uzsiregistraves,tad mcfan, (minecraft'o fane) isiziurek labiau :)
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti