📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
turniko triukai
52 žinutės · 15,209 peržiūros
🕐 2014-05-10 14:04 #46
KTooTa parašė:
[quote]High-Five parašė:
[quote]KTooTa parašė:
[quote]PC GaMeR parašė:
[quote]KTooTa parašė:
[quote]turnikas parašė:
nu as neisvardinciau dbr visu triuku nes as ju padar uapie 50 :D sportuoju ant turniko apie 1.5 metu
Tiek elementų normalių net nėra, nebent ten visokius krabus ir visus kitokius paprastus elementus darai kurie nereikalauja jėgos.[/quote]

Tema eina apie turniko triukus,o tie krabai į juos įeina...[/quote] Aš žinau, bet aš kalbu apie jėginius triukus, o ne iš inercijos daromus..... Įsiskaityk.[/quote]

kiekvienam triukui reikalinga siokia tokia jega. pavyzdziui: darai krabai, ir kad atsisestum ant skersinio, tau reikia siek tiek jegos panaudot.[/quote] Žmogau, aš kalbu apie visokius front lever'ius, full planche'us ir visus kitus kurie reikalauja daug jėgos ir ištvermės. Tokius paprastus triukus daro tik naujokai.[/quote]

kodel tik naujokai? juk smagu prisiminti senus triukus, nuo kuriu pats pradejai. as pvz kartais dar tokius krabus, princa, cara, levelada darau ir nematau bedu.
🕐 2014-05-10 14:36 #47
High-Five parašė:
[quote]KTooTa parašė:
[quote]High-Five parašė:
[quote]KTooTa parašė:
[quote]PC GaMeR parašė:
[quote]KTooTa parašė:
[quote]turnikas parašė:
nu as neisvardinciau dbr visu triuku nes as ju padar uapie 50 :D sportuoju ant turniko apie 1.5 metu
Tiek elementų normalių net nėra, nebent ten visokius krabus ir visus kitokius paprastus elementus darai kurie nereikalauja jėgos.[/quote]

Tema eina apie turniko triukus,o tie krabai į juos įeina...[/quote] Aš žinau, bet aš kalbu apie jėginius triukus, o ne iš inercijos daromus..... Įsiskaityk.[/quote]

kiekvienam triukui reikalinga siokia tokia jega. pavyzdziui: darai krabai, ir kad atsisestum ant skersinio, tau reikia siek tiek jegos panaudot.[/quote] Žmogau, aš kalbu apie visokius front lever'ius, full planche'us ir visus kitus kurie reikalauja daug jėgos ir ištvermės. Tokius paprastus triukus daro tik naujokai.[/quote]

kodel tik naujokai? juk smagu prisiminti senus triukus, nuo kuriu pats pradejai. as pvz kartais dar tokius krabus, princa, cara, levelada darau ir nematau bedu.[/quote] Nu tai ok, aš nieko nesakau. Daryk į sveikatą. Tiesiog aš pvz jau nebedarau tokių ir mano draugai nedaro, nes mes jau rimtesnius darom.
🕐 2014-05-10 15:00 #48
nu as irgi nedarau tu visokiu krabu ir pan. dbr darau prisitraukimus su viena ranka back level back lever su viena ranka ir dar ten visokius sunkesnius
🕐 2014-06-30 22:12 #49
Meška ir oficieriu,prieš kokias 3sav. išmokau :D
🕐 2014-06-30 22:56 #50
eee... neinu prie jokio turniko. nera jokio noro ten draskytis
🕐 2014-07-16 00:30 #51
MuscleUp (kareiviai abiem rankom): 7Max
Prisitraukimai 24Max
Vilkeliai gal kokiu 10Max (nežinau nelabai darau)
Oficierius
Sraigtas kokie 4 berots max
Meška
Front liver gal 5s
Back liver 9s
Planche (mokausi bet nelabai)
Kareivis rankom i save
Caras
Krabas
Sliekas
Kaip ir viskas :D
🕐 2014-10-08 18:00 #52
Ispaniškas išėjimas,voverė,princas po viena ranką.

Pirmas išmoktas triukas buvo tada kai šioje temoje parašiau,kad moku kareivėlį ir vilką ir nuo tada vis dar einu prie turniko! :D
Užkabino belenkaip :D

Back lever!!! :D
Redaguota 2014-10-22 20:09
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti