🕐 2014-01-21 16:13
Steam žaidimai nemokamai
163 žinutės · 39,374 peržiūros
🕐 2014-01-22 16:27
gal kas bandet tradint tf2 item'us ar trading cards? as bandziau gal du kartus raso kad trade success bet item'ai lieka mano inventory o coins negaunu
🕐 2014-01-22 17:04
TheImprezaWRX parašė:
gal kas bandet tradint tf2 item'us ar trading cards? as bandziau gal du kartus raso kad trade success bet item'ai lieka mano inventory o coins negaunu
Ne taip darai. Pridek ta bota i draugus, tada per steam programa isijunk draugu sarasa, spausk desini peles klavisa ant jo ir spausk invite to a trade ir tada viskas veiks. O as tai nusipirkau arma II ten galvojau atsiras operation arrowhead irgi pigiai nes jis yra tame humblebundle ir ziuriu 2700 coins kainuoja.. Teks pirkt humble bundle :D
🕐 2014-01-22 17:43
Pararimas - jei pamatot task'ą kur reward loyalty vykdykit juos, nes nuo jų daugiau task'ų atsiranda.
🕐 2014-01-22 18:12
Rexagon parašė:
[quote]TheImprezaWRX parašė:
Ne taip darai. Pridek ta bota i draugus, tada per steam programa isijunk draugu sarasa, spausk desini peles klavisa ant jo ir spausk invite to a trade ir tada viskas veiks. O as tai nusipirkau arma II ten galvojau atsiras operation arrowhead irgi pigiai nes jis yra tame humblebundle ir ziuriu 2700 coins kainuoja.. Teks pirkt humble bundle :D[/quote]
aa aisku reiks pabandyt nes as einu i inventory tada trade offers.. new trade offer ir pasirenku ta bot'a
🕐 2014-01-22 19:46
Patarkit kas nors nu...Netikiu kad taip jau nezinot... :)[/quote]
man yra kazkada taip buve, kai bandydavau kanors per supersonics daryt ismesdavo sita(ne per bluestacks).. tai jau maniau kad mirtis mano tiem supersonicam, teks tik video ziuret ir Tasks daryt, bet po kurio laiko savaime pasitaise.. gali pabandyt per kita narsykle ar dar ka, gal pacioj narsyklej ten kazkas susiplioncina.. as i ta bluestacks isimeciau Delfino narsykle tai dar nei vienos bedos nebuvo, ieinu i tremora paspaudziu ant programu kurias noriu irasyt, numeta i google play, isirasau, paleidziu ir gaunu coins :)
🕐 2014-01-22 20:35
man yra kazkada taip buve, kai bandydavau kanors per supersonics daryt ismesdavo sita(ne per bluestacks).. tai jau maniau kad mirtis mano tiem supersonicam, teks tik video ziuret ir Tasks daryt, bet po kurio laiko savaime pasitaise.. gali pabandyt per kita narsykle ar dar ka, gal pacioj narsyklej ten kazkas susiplioncina.. as i ta bluestacks isimeciau Delfino narsykle tai dar nei vienos bedos nebuvo, ieinu i tremora paspaudziu ant programu kurias noriu irasyt, numeta i google play, isirasau, paleidziu ir gaunu coins :)[/quote]
Dekui, pabandysiu
🕐 2014-01-22 20:35
man yra kazkada taip buve, kai bandydavau kanors per supersonics daryt ismesdavo sita(ne per bluestacks).. tai jau maniau kad mirtis mano tiem supersonicam, teks tik video ziuret ir Tasks daryt, bet po kurio laiko savaime pasitaise.. gali pabandyt per kita narsykle ar dar ka, gal pacioj narsyklej ten kazkas susiplioncina.. as i ta bluestacks isimeciau Delfino narsykle tai dar nei vienos bedos nebuvo, ieinu i tremora paspaudziu ant programu kurias noriu irasyt, numeta i google play, isirasau, paleidziu ir gaunu coins :)[/quote]
Dekui, pabandysiu
🕐 2014-01-23 19:48
Sveiki. Gal kas galit pasakyti detaliau, kaip įeiti į šią svetainę per Amerikos proxy(žodžiu ten, kur daugiau survey duotų). Ir iš viso kaip proxy naudotis, nes visur kur aiškina, dažniausiai nesuprantu :D Būčiau dėkingas, na o jei nėra tai nėra, nieko baisaus :D
🕐 2014-01-23 20:23
Įdomiai čia.
🕐 2014-01-23 20:27
Hm reiks killing floor su papyldymais pasimt visai nedaug kainuoja
🕐 2014-01-26 11:18
Skaityt nelabai moki?
🕐 2014-01-26 11:59
EXTENZZO parašė:
Skaityt nelabai moki?
Nu zodziu, moku, bet nelabai veikia. Paspaudziu E-Mail my phone, gaunu linka, paspaudzoiu ant jo, ir tada reik siustis kokia App, bet to nera... Va kame man negerai... :)
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti