📰 Naujienos 💬 Forumas 👤 Prisijungti ✏️ Registruotis
Steam žaidimai nemokamai
163 žinutės · 39,370 peržiūros
🕐 2014-01-19 20:17 #121
O gal kas nors žinot kaip per tą BlueStacks reik paskui ištrint tas programėles visas?

O gal kas nors žinot kaip per tą BlueStacks reik paskui ištrint tas programėles visas?
Redaguota 2014-01-19 20:17
🕐 2014-01-19 20:44 #122
Rolleex parašė:

Tas pats kaip ir ant android telefono/plansetes, pagrindiniam lange settings>apps>spaudi ant programeles ir delete.
🕐 2014-01-19 21:34 #123
Aisku, aciu labai. As neturiu kolkas plansetes, tai nezinojau... :)
🕐 2014-01-19 21:34 #124
Aisku, aciu labai. As neturiu kolkas plansetes, tai nezinojau... :)
🕐 2014-01-20 23:05 #125
rufas parašė:
Krč, negavot coins, susisiekiat su support ir nusiunčiat laišką kiek negavot, arba į savaite karta siūlyčiau daryt taip :D : Rašot support, kad negavot tokios ir tokios sumos (siūlyčiau bent 300-400coins) pabudrinat smegenis, kad labai nusivyle ir t.t...ir gausit coins ;d Pabandžiau, gavau 385 ;D Bent į savaite karta taip darykit ;D BTW. Maniau, kad čia pieva kai tik pamačiau šitą tinklapį, bet ne ;D Vakar užsisakiau Trine, šendien ryte gavau (y)

O per kiek laiko tau tas Support atrase?
🕐 2014-01-20 23:05 #126
rufas parašė:
Krč, negavot coins, susisiekiat su support ir nusiunčiat laišką kiek negavot, arba į savaite karta siūlyčiau daryt taip :D : Rašot support, kad negavot tokios ir tokios sumos (siūlyčiau bent 300-400coins) pabudrinat smegenis, kad labai nusivyle ir t.t...ir gausit coins ;d Pabandžiau, gavau 385 ;D Bent į savaite karta taip darykit ;D BTW. Maniau, kad čia pieva kai tik pamačiau šitą tinklapį, bet ne ;D Vakar užsisakiau Trine, šendien ryte gavau (y)

O per kiek laiko tau tas Support atrase?
🕐 2014-01-21 06:55 #127
Rolleex parašė:
[quote]rufas parašė:

O per kiek laiko tau tas Support atrase?[/quote]Per kelias valandas, bet būna visaip, nuo kelių valandų iki 74H :D
🕐 2014-01-21 10:51 #128
rufas parašė:
[quote]Rolleex parašė:
[quote]rufas parašė:

O per kiek laiko tau tas Support atrase?[/quote]Per kelias valandas, bet būna visaip, nuo kelių valandų iki 74H :D[/quote]

o jus pridejot kokia foto ar ka nors tipo irodyma? nes man neleidzia siust
Redaguota 2014-01-21 11:02
🕐 2014-01-21 14:22 #129
TheImprezaWRX parašė:
[quote]rufas parašė:
[quote]Rolleex parašė:
[quote]rufas parašė:

O per kiek laiko tau tas Support atrase?[/quote]Per kelias valandas, bet būna visaip, nuo kelių valandų iki 74H :D[/quote]

o jus pridejot kokia foto ar ka nors tipo irodyma? nes man neleidzia siust[/quote]WAT? foto? kokia dar foto? Man jokios foto nereikejo siust...???
🕐 2014-01-21 15:07 #130
deividasz parašė:
[quote]rufas parašė:
Vakar užsisakiau Trine, šendien ryte gavau (y)

Taigi, melagi, kuris čia tavo nick? Kiek matau, Nėra nei vienas iš LIETUVOS :D :D

Trine Steam Game: http://www.tremorgames.com/index.php?action=showitem&itemid=358

Trine 2 Complete Story Steam Game: http://www.tremorgames.com/index.php?action=showitem&itemid=11166[/quote]Amm Emm Ir kas gi čia ką? Hmm, o dėl nick'ų kurie ėmė tą Trine tai nei neįsivaizduoju kodėl nėra manęs..;d
🕐 2014-01-21 15:28 #131
As tai pririnkau virs 1k tu coins ir net nezinau ka pirkt :D
🕐 2014-01-21 15:32 #132
Rexagon parašė:
As tai pririnkau virs 1k tu coins ir net nezinau ka pirkt :D
Pff, prisirinkčiau tu žaidimų po 75-85 coins ir sėdėčiau laimings :D
🕐 2014-01-21 15:49 #133
deividasz parašė:
[quote]rufas parašė:
Krč, negavot coins, susisiekiat su support ir nusiunčiat laišką kiek negavot, arba į savaite karta siūlyčiau daryt taip ir gausit coins ;d Pabandžiau, gavau 385 ;D

BLEFAS,

Davai parašyk savo NickName adresą, tremorgames.com puslapyje.

Galiu pasakyti tik vieną: jei perki offers ir negauni coins, turi pateikti supportui pirkimo įrodymus, 4 free Tu negausi jokių coins. Esu Tremorgames jau metai+, ir neapgaudinėk žmonių.
Davai, pateik savo NickName tremorgames.com su savo 385 "tipo" gautų iš support'o. Ten matomi visi gauti coins.[/quote]

Eilinis demotyvacijų retardas...
Be to aš irgi net negavau tų coins , bet gavau laišką , kad gausiu po kokių 2 savaičių...
🕐 2014-01-21 15:52 #134
FeelingHigh parašė:
[quote]deividasz parašė:
[quote]rufas parašė:
Krč, negavot coins, susisiekiat su support ir nusiunčiat laišką kiek negavot, arba į savaite karta siūlyčiau daryt taip ir gausit coins ;d Pabandžiau, gavau 385 ;D

BLEFAS,

Galiu pasakyti tik vieną: jei perki offers ir negauni coins, turi pateikti supportui pirkimo įrodymus, 4 free Tu negausi jokių coins. Esu Tremorgames jau metai+, ir neapgaudinėk žmonių.
Davai, pateik savo NickName tremorgames.com su savo 385 "tipo" gautų iš support'o. Ten matomi visi gauti coins.[/quote]

Be to aš irgi net negavau tų coins , bet gavau laišką , kad gausiu po kokių 2 savaičių...[/quote]74H ? Aš už kelis task'us negaves coins tai parašė ir man kad turėtų už 74h..;D
🕐 2014-01-21 15:53 #135
rufas parašė:
[quote]FeelingHigh parašė:
[quote]deividasz parašė:
[quote]rufas parašė:

BLEFAS,

Be to aš irgi net negavau tų coins , bet gavau laišką , kad gausiu po kokių 2 savaičių...[/quote]74H ? Aš už kelis task'us negaves coins tai parašė ir man kad turėtų už 74h..;D[/quote]

Sorry , susipainiojau , po 2 dienų.
Atsakyti gali tik prisijungę nariai. Prisijungti