Blem, man tai tu videos neduoda, raso, jau antra diena, kad nera... Bandziau apps atsisiuti ir gauti uz tai tasku (per telefela) bet velgi - raso, kad siuo metu negalima ir suprask taip, kad negalesiu visam laikui... Jobanai greiciau padarytu, kad lietuvoje butu galima zaidimus losti ir gauti coins uz tai...
Geras saitas, bet nedaug to Supersonic offers : ( Ka dar jus ten vykdot ? :D
Man tai videos tuscia, tasks tuscia, sponsor play tuscia tai tik vieno supersonic offeri ivykdyt pavyko nes kiti iphonams tai ir sedziu su 100 coins
Jo , man as jau 3 diena kiap prisiregines, video net nera offer'iu ;( uztat ivygdziau android app isirasymo offer'ius ir turiu 173 coins. liko iphone offer'iai, Bet neturiu iphone'o :( siaip geras puslapis, galetu flash games padaryt kad galimetu lost
Pas mane tjpat nėra video tik Android tas programa siunciaus tj dbr 209 coins turiu buvo dar vienas offeris ant androd bet kzko Linkas neveikė to gal pjimsiu koki game už 195 gal daugiau offeriu tada atsiras
golive parašė:
Sorry Achievements Games are not available in your region. You may earn Tremor Coins by completing offers , watching videos or completing tasks :D
Regiuonuose kuriuose buvo daug sukciu neleidzia zaisti zaidimu. Mane tai dar uzknisa kad 3 Softsonic offerius padariau ir tik 1 uzskaite
Redaguota 2014-01-07 20:45
Man vapse nieko neleidzia
3 dienas nei tasku, nei videos
Nueini ir nusiperki.Laikas > pinigai.